De Groene Meisjes in de nieuwe HappiFood

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een paar maanden geleden (op een bloedhete dag) hadden we een toffe fotoshoot in een kas, met heel leuke mensen…en Waaaah! Eindelijk zagen we nu dan het eindresultaat. Het is een leuke foto met een mooi interview geworden. In de nieuwste HappiFood, een fantastische blad over (gezonde) voeding. We zijn ongelooflijk trots dat wij zo’n mooie plaats in dit tijdschrift hebben gekregen. We maken namelijk deel uit van een serie portretten van/over mensen die op een inspirerende en vernieuwende manier met voeding bezig zijn. Echt een heel groot compliment, vinden wij!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omdat de HappiFood sowieso een prachtig blad is om te lezen, raden we jullie allemaal aan om een exemplaar te scoren via deze link (geen verzendkosten!) en te gaan genieten van de mooie verhalen, heerlijke recepten en leuke interviews (niet alleen met ons, hihi!) die er te lezen zijn. Uiteraard kun je hem ook scoren bij de supermarkt & tijdschriftenwinkels. Enjoy HappiFood!

 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

22 gedachten over “De Groene Meisjes in de nieuwe HappiFood

 1. Wat een ongelooflijk leuke foto! En in zo’n mooi tijdschrift. Ik zal jullie interview via hun Website moeten lezen, want het is teveel gedoe (en wordt te duur) om happi.food hierheen te laten sturen. Jullie mogen terecht trots op jezelf zijn. Gefeliciteerd! En mogen er nog maar veel verdere interviews en photo shoots volgen! :)

 2. Tof, hoor! Heel coole foto, ook! Wordt het blad niet gewoon in de supermarkt verkocht! Ik dacht dat dat vorige keer wel zo was.

 3. Leuk, mooi hoor! Een hele eer, die verdienen jullie. Leuk om zo iets ’tastbaars’ te hebben ook, omdat normaal het meeste online is natuurlijk :P

 4. Super! Leuke foto en ik vind ook inderdaad dat jullie op een nieuwe inspirerende manier met voeding bezig zijn. Jullie inspireren mij in ieder geval keer op keer. Ga deze zeker kopen.

 5. Wat leuk dat jullie in een, mijn eerste indruk, tof tijdschrift staan, de foto is ook erg goed gelukt!

 6. Superleuk! Ik heb een kookboek van happinez/happifood en daar staan ook allemaal lekkere dingen in.

 7. Wow, ik ben zo trots op jullie! Ga zo door! :) Jullie zijn zo’n inspiratiebron.
  Happifood is een erg leuk magazine.

 8. Wat super! Ik vond de laatste HappiFood al erg heel leuk, dus nu ga ik hem zeker halen!

 9. Super gaaf! Wilde hem bestellen, maar er word wel verzendkosten berekend. Hoe kan het zonder?
  G sandy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *