Groene Meisjes postkaarten!

Goedemorgen en Vrolijk Pasen! Even een korte ’tussendoor-blogpost’ om een leuke Paasverrassing met jullie te delen!

Aline (al een jaar of vijf mijn huisfotograaf) en ik ontwikkelden twee Groene Meisjes postkaartensets! Ik ben er zó excited over, want kijk hoe prachtig ze zijn:

Dit is set ‘Poppie’ <3

En dit is set ‘Beppie’ <3

Hieronder kun je de sets nog wat beter bekijken, zodat je precies weet welke kaarten je krijgt:

(set Beppie)

(set Poppie)

Beide sets bestaan uit zes kaarten en kosten €13,50, inclusief verzendkosten. De kaarten zijn prachtig afgedrukt en worden ook nog eens heel erg leuk verpakt. (zie de eerste foto in deze blogpost)

Volgens mij is dit de perfécte periode om al je geliefden een kaartje te sturen. Of misschien wil je een setje cadeau doen aan je beste vriendin. Of misschien wil je je muur met Groene Meisjes prints versieren, nu je thuis zit en iedere dag naar dezelfde muren kijkt. Hoe dan ook: wij hopen dat heel veel mensen heel blij gaan worden van deze mooie kaarten :)

Je bestelt de kaarten via de webshop van Aline. Klik! Sterkte met kiezen ;)

Alvast heel veel plezier ermee! En ik kijk al uit naar jullie Instagram Stories waarin jullie laten zien wat jullie met de kaarten doen. Fijne Paasdagen en veel liefs van ons! 

 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

19 gedachten over “Groene Meisjes postkaarten!

 1. Prachtige kaarten! Ze zijn voor mij helaas ietsje te duur maar er gaan vast veel mensen heel blij van worden.

 2. Wat leuk! Ik heb al kaarten naar familie en vrienden gestuurd ivm het thuisblijven, maar het kan altijd nog een keer ^^

 3. Las dit eergisteren en had de link opgeslagen bij m’n bladwijzers.. vanochtend zat ik nog eens te kijken en dacht wat een mooie kaarten! En toen heb ik ze impulsief gewoon besteld haha. De set Beppie.

 4. Wat een leuk idee! En ze geven ook zo’n mooie sfeer mee, waardoor ze voor heel veel gelegenheden gebruikt kunnen worden.

 5. Help! Ik kan niet kiezen! En beiden zijn wat kostbaar. Maar ze zijn prachtig, bijna te mooi om op te sturen!

 6. Oooh wat jammer, had eindelijk gekozen, ging ze bestellen, maar ze zijn uitverkocht! Komen ze nog terug in de verkoop? Of kijk ik niet goed?

  1. Ze zijn helaas helemaal uitverkocht :) En de oplage was gelimiteerd. Wie weet dat Merel en ik in de toekomst weer eens een nieuw setje (of 2, of 3..) samenstellen!

 7. Ik heb ZOVEEL leuke berichtjes met foto’s van door jullie ontvangen kaartjes gekregen op Insta Stories. Het maakt me ZO blij! Ik hoop dat we dit in de toekomst nog eens gaan doen, want ik wil nog veel meer mensen blij maken met leuke kaartjes <3

 8. Wat een ontzettend leuke kaarten en zo te zien denk ik er niet alleen zo over, ze zijn al uitverkocht!

 9. Oh ik wilde ze vandaag bestellen maar ze zijn uitverkocht, zo jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *