Happy shopping bij Happinez

happinez-door-aline-bouma-9

Afgelopen week was ik eventjes in de stad en de moed zakte me een klein beetje in de schoenen. Het was er al zó druk! Zelf moet ik nog een béétje in de feestsferen komen, maar het is natuurlijk heel logisch dat iedereen druk inkopen aan het doen is. Zelf kies ik er graag voor om weinig ‘fysieke’ cadeaus te geven. Ik geef graag een ervaring (concertkaartjes, een lunch, een dagje weg enz) cadeau. Maar de paar cadeautjes die ik dan toch wil kopen voor vrienden, koop ik graag online. Dat bespaart me een hoop winkelstress. In deze post zet ik mijn favoriete producten uit de Happinez webshop op een rijtje.

happinez happinez

Olijfzeepjes – in verschillende geuren, zoals kamille en rozemarijn. Ik hou er zelf van om praktische en eerlijke cadeautjes te krijgen, dus daar probeer ik bij het geven van cadeautjes ook altijd een beetje rekening mee te houden. Zeep kun je altijd gebruiken, toch?

happinez width=

Hetzelfde geldt voor wierook. Net als dat ik standaard wel een geurkaars in huis heb, vind ik het ook handig om altijd een pakje wierook te hebben liggen. En kijk nou hoe leuk het stokje staat te branden in het Nepalese offerschaaltje! Je snapt dat ik na mijn reis naar Nepal daar niet omheen kon.

happinez width= happinez

En omdat je de zeepjes en de wierook ook een beetje leuk en stijlvol wilt bewaren, dacht ik aan deze hamamschaal. Mooi voor in je badkamer! Ik herinner me deze schalen van mijn reisje naar Istanbul – waar een bezoekje aan een hamam natuurlijk bijna niet te vermijden is.

happinez

Ik viel meteen voor deze Toscaanse flessen. Hoe mooi zal dit staan op tafel tijdens een (al dan niet Italiaans) dinertje? Misschien olijfolie erin, of wijn? Of misschien gebruik je ze als kandelaar en doe je er een mooie (druip)kaars in?

happinez

En tot slot, altijd goed: een dagboek. (of gebruik het als een gewoon notitieboek, dat mag natuurlijk ook) Ik weet niet hoeveel mensen er vandaag de dag nog een dagboek bijhouden, maar ik gok dat het er nog best wel wat zijn. En met zo’n leuk dagboek wil je er natuurlijk sowieso meteen mee beginnen :)

De Happinez webshop was niet de eerste webshop waaraan ik dacht toen ik op cadeautjesinspiratiejacht ging, maar ik moet zeggen: ik ben blij verrast! Heb jij nog leuke cadeau-ideeën opgedaan? En wat staat er op jouw eigen verlanglijstje?

– Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Happinez / Foto’s door Aline Bouma – 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

11 gedachten over “Happy shopping bij Happinez

  1. Ik lees heel graag de Happinez en de spulletjes zie ik vaak voorbij komen in het blad. Erg mooi! Vooral het schaaltje :-)

  2. Happinez heeft zoveel mooie dingen! Toevallig gister zelf net weer een exemplaar in dewinkel gekocht. Het is echt een blad waar je lang mee doet :).

  3. Ja zo fijn he, online Kerstcadeautjes kopen. Die drukte is mij ook echt teveel. Al ik de kerstsfeer in de stad dan weer wel reuzegezellig vind. Mooie spulletjes allemaal ook zeg (mét mooie foto’s!). Ik kan normaal gesproken nooit iets moois vinden om wierook in te branden, beetje kieskeurig, dus verkochten ze dat Nepalese schaaltje nou ook maar in de webshop, haha!

  4. Oh, wat een mooie foto’s! Sorry Merel, maar ik ben door de foto’s van Aline helemaal afgeleid van de inhoud! Haha! Die flesvaas ziet er echt prachtig uit, zeker eentje om te onthouden.

  5. Hoera, samenwerking met Happinez! Hun webshop heeft altijd zulke mooie spulletjes ^^ En de foto’s in dit artikel kunnen zo in het blad =D

    1. Je bent de derde die het zegt ,dus ik denk dat ze Aline maar moeten aannemen ;)

  6. Inderdaad, de Happinez zal een goede hebben aan Aline. Echt prachtige foto’s! Ik ben fan van de Toscaanse fles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *