HET NIEUWSTE GROENE MEISJE

De Groene Meisjes willen jullie laten kennismaken met….

 

 

Beppie!

Geboortedatum: 1 december 2011

Verhuisdatum: 24 februari 2012 

 

 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

25 gedachten over “HET NIEUWSTE GROENE MEISJE

 1. hahaha lieffff,onze kat heet ook beppie,de andere heet eigenlijk janneke (er was ook ooit een jip) maar word afgekort naar jan….als je bij de dierenarts komt met jan en bep denken ze dat ik een grapje maak haha
  veel plezier er van!!

 2. Ze is in het echt ook heel schattig! Niek is helemaal weg van haar!

 3. Ooh, wat een poppetje (en volgens mij weet ze dat ze mooi is). Leuke naam ook :) Mag ik brutaal zijn en vragen of zij een Noorse boskat is?
  Van harte proficiat met deze nieuwe bewoner ;)

  1. Dankjewel :) Ze weet volgens mij ook wel dat ze er mag zijn, haha! Het is overigens geen Noorse Boskat (had gekund idd) maar een persje.

  1. Dankjewel! Bij kennissen hier uit de buurt inderdaad :) (dus ze is heel dichtbij papa en mama, hihi)

 4. Het is dat ik er al 3 heb en dat eigenlijk al teveel is op een flat, anders zou ik nog wel zo’n pluizenbol erbij willen. :D Geniet ervan!

 5. O wat een schatje! Lapjespoezen zijn mijn favorieten, we hebben onze Pippi nog, bijna 15 jaar oud. Dat wordt wel een heel oud besje, maar ze gaat nog als een tierelier. Heel veel plezier met Beppie :-)

 6. WAT EEN POEPIEEEEE!!! echt een lekker wollig zacht beestje volgens mij! ik hou van katten, dus ik ben helemaal ontroerd door deze onwijze schattigheid :D

  1. Nog niet. We hebben begrepen dat dit het eerste levensjaar niet handig is om te doen. Als ze groter is, wellicht!

 7. Bedankt iedereen voor de lieve reacties! Beppie is echt heeeeel lief en we hebben al honderden foto’s gemaakt, dus jullie kunnen de komende tijd nog genoeg beeldmateriaal verwachten ;)

 8. Wat een scheetje en gelukkig een ‘normaal’ perzenneusje. Ik ben liefhebber van ‘weggooiperzen’ uit het asiel maar sommigen hebben echt zo’n plat neusje zodat ze allemaal kwalen krijgen en amper goed kunnen eten. Echt dierenmishandeling vind ik. Deze heeft een goed snoetje. veel plezier met haar. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *