Hippie Vibes

IMG_2850

Afgelopen zondag bezochten we de markt van de Moderne Hippies bij Roest Amsterdam. Vriendinnetje Merlin ging gezellig mee en we vermaakten ons met het kijken naar mooie spulletjes en leuke mensen. Ik nam mijn camera mee en maakte wat snapshots.

IMG_2838 IMG_2833 IMG_2826 IMG_2813 IMG_2822 IMG_2846 IMG_2804 IMG_2840 IMG_2857

Ik heb lang niet alles gefotografeerd. Maar om je een beeld te geven; er waren sieraden, kleedjes, vintage kleding, mooie duurzame initiatieven, vegan taartjes, goede hamburgers en heerlijke friet, smoothies en fairtrade mocktails, hipster biertjes, livemuziek en nog veel meer. Happy Hippies!

Het was een fijne middag! Wie van jullie was er ook?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

20 gedachten over “Hippie Vibes

 1. Die eerste foto <3 Zet meteen een heerlijk sfeertje neer! Ik was er niet en vind dat, bij het zien van deze foto's, eigenlijk best een beetje jammer :)

 2. Ja, ik was er ook op dubbel zuster date! We waren er per ongeluk iets te vroeg (half 12), maar toen was het heerlijk rustig en werd alles mooi opgebouwd. Hebben jullie de natuurlijke cosmetica van 100% pure gezien? Met alleen fruit! Heerlijke dag!

  1. Ja heb ik gezien idd! Het was alleen zó druk bij en rondom die kraam dat ik er een beetje omheen gelopen ben en daarna ben ik het weer vergeten stom genoeg!

 3. De foto’s zijn prachtig en het ziet er gezellig uit! Ik zou er ook weleens heen willen gaan.

 4. Ah, ik ben zo gek op dit soort gezellige markjes met mooie spullen en lekkere hapjes. Jammer dat dat in het hoge noorden niet zo heel erg vaak voorkomt…

  1. Hmmm… Misschien een idee om zoiets in het Noorden van het land te gaan organiseren? Is vast animo voor!

 5. Heel leuk dat je er was en echt onwijs jammer dat ik je niet even heb gezien! Prachtige foto’s! Dank je wel, super lief.

 6. Was er met dochter, erg leuke sfeer! Veel leuke kleding en assesoires gekocht voor naar festival Sziget Boedapest !

  1. Wat leuk dat je dit soort dingen met je dochter doet! Je bent vast een toffe moeder ;) Gaan jullie ook samen naar Sziget?

   1. Andere dochter gaat naar Sziget, wij hebben leuke spulletjes voor haar gekocht :-) ze gaat met vrienden,
    Zou wel heen met man maar had foto’s bekeken en voel me toch iets te oud haha;-) helaas. Lijkt me enig sfeertje.
    Sta zelf met de sieraden zondag Westergasfabriek, ook leuk en gezellig!
    Gr

 7. Het leek me zo leuk om naartoe te gaan maar ik wist dat het allemaal een beetje te veel zou zijn! Ik ga vrijdag aanstaande trouwen en ik had afgelopen weekend een vrijgezellenfeest van een vriendin van mij. Ik wist: ‘Als ik zondag ook naar Amsterdam ga, dan is het hek van de dam’. Dus ben ik braaf thuis gebleven. Ik denk maar zo: Volgend jaar heb ik weer een kans!

  1. Ik hoorde dat het uit Australië kwam he? Super lekker! Ze hebben het bij Roest in Oost. Voor als je weer terug bent ;) Het is idd heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *