Hoera! Een nieuwe lay-out!

Hoeraaaaa! De Groene Meisjes zijn überblij, want we hebben een nieuwe lay-out. Een look die, volgens ons, beter bij ons past en toch ook weer professioneler is. Want de Groene Meisjes blijven groeien en daar hoort een meer volwassen uitstraling bij. We hebben nu zelfs een écht logo, ontworpen door Heleen Mineur, en een speciaal voor ons ontworpen achtergrond, gemaakt door Laura Yark. De foto in de rechtersidebar is gemaakt door Danique van Kesteren. (contactinfo van deze dames is te vinden in de Colofon, onderaan de pagina.) Ladies, jullie hebben geweldig werk geleverd!

We hopen dat jullie net zo blij zijn als wij en nog heel lang gaan genieten van ons blog! We waarderen het iedere dag weer dat zóveel mensen een bezoekje brengen aan De Groene Meisjes en we hopen dat jullie dit zullen blijven doen. Dankjulliewel voor alle support!

Heel veel liefs,

Merel en Jamie

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

41 gedachten over “Hoera! Een nieuwe lay-out!

 1. Nog even één keer zeggen dat ik het heel mooi vind en dat houd ik er echt mee op hoor: waauwie i love it, de kleurtjes, het logo, heel hip! Ik vind dit ook veel beter bij jullie passen dan de vorige layout (die ik ook al heel mooi vond).

 2. Ahh het is echt supertof geworden!!
  Wat een cool printje en mooie kleurtjes :)

 3. Jaaa hier hou ik van! Ik vind hem echt waanzinnig! (Nu wil ik zelf helemaal een nieuwe layout haha!) Echt heel gaaf, love it!

 4. Wauw! Mooi zeg! Die kleurtjes <3 Jullie logo vind ik ook echt heel mooi!

  (Eén kleine opmerking though, ik vind de blogposts zo smal… Ik vind wat breder prettiger lezen, foto's zijn dan ook groter en beter te zien.)

  1. Hi Emmelien, thanks! Jamie heeft inmiddels wat instellingen gewijzigd, waardoor op alle apparaten de blokken breder zouden moeten zijn. (en dus de tekst beter leesbaar) We hopen dat het zo goed gaat werken :)

 5. Ja ik vind het superleuk geworden!! Het logo is bij mij alleen niet helemaal scherp… Misschien op net iets hogere resolutie uploaden :)

 6. Mooi geworden hoor! Beetje smalletjes dat ben ik met Emmelien eens, maar een hip achtergrondje ;)

 7. Heel mooi en modern. Maar ik vind alleen de blogpost zo smal, zo zijn de regels zo kort ;)

 8. Mooi en hip! Wel vind ik de aviko advertentie bovenin heel erg dominant, maar ik snap dat het commercieel/professioneel nodig is om advertenties te hebben.

  1. Hi Jessi, dank voor je feedback! Het is, zoals je aangeeft, inderdaad nodig om die advertenties te plaatsen. Overigens, de een ziet hem wel, de ander niet. Bij mij verschilt het per keer dat ik op de website kom. Bedankt voor je begrip :)

  1. Hi Ina, dank voor je feedback. Op telefoons en andere mobiele apparaten is het misschien nog wat smaller. Maar inmiddels heeft Jamie de instellingen gewijzigd, waardoor het op alle apparaten breder moet zijn. Dat de kolommen wat smaller zijn dan bij de vorige lay-out, heeft vooral met de advertentieruimte die we nodig hebben, te maken.

 9. Fris! En een iets breder tekstblok is een fijne aanpassing :). Suggestie van mijn kant: is de nieuwe layout misschien een mooi moment om standaard een tag toe te voegen wie van jullie een blog heeft geschreven (ipv af en toe verduidelijken wie aan het woord is)? Ik vind het altijd ingewikkeld om over ”ik’ te lezen zonder te weten wie die ik nu is: Merel of Jamie. Maar verder heerlijke blog!

  1. Hoi Ilse, bedankt voor je suggestie. We gaan het niet inbouwen omdat Merel bijna alle artikelen schrijft, daar is ze gewoon super goed in. Ik (Jamie) doe andere dingen zoals lay-out/codes, administratie, recepten ontwikkelen/maken, advertenties, samen met Merel onderwerpen verzinnen etc.

 10. Ooh zo mooi! Ik vond de vorige ook al erg mooi, ik moet nog wel eventjes wennen. Maar de achtergrond en het logo zijn prachtig!

 11. oooh wat leuk ! heb sws geen spijt dat ik jullie gevolgd heb, such a good blog!

 12. Toen ik zag dat jullie de lay-out gingen aanpassen, was ik zo benieuwd! Door veel school- en stagewerk zie ik het nu pas en het valt zeker niet tegen. Heeel erg mooi! De kleuren, het logo en de indeling: erg tof! :D

 13. Wat een fijne layout! Ik vind de achtergrondkleurtjes ook zo mooi! En tof ook, die afgeronde hoekjes!

 14. Wauwie, wat mooi zeg! Echt heel erg cool, alles past goed bij elkaar :)

 15. Wat mooie zeg!
  Ik vind de foto’s wel erg groot, ik moet de site nu in volledig scherm modus kijken anders krijg ik de foto niet in een geheel op mijn scherm (en ik heb een heel groot scherm)

 16. Supermooi! Wat leuk om jullie te zien groeien. Gezellig dat jullie het bloggen samendoen. Jullie komen ook uit Oost toch? ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *