Hotspot: Brammibal’s Donuts (Berlijn)

Groene hotspot: Brammibal’s Donuts in Berlijn. Toffe mensen, goede sfeer, álles is vegan, leuk interieur, heel lekkere vegan donuts, veel keuze, ook bagels, koffie en sapjes en: een prachtige locatie aan de Maybachufer.
brammibals1

Al sinds ik de eerste keer een donut van Brammibal’s at, was ik fangirl voor het leven. Ik bedoel: vegan donuts die ook nog eens heel erg lekker zijn, in alle tig smaken waarin ze komen – en dan worden ze ook nog gemaakt door heel leuke mensen. Iedere keer dat ik in Berlijn was keek ik eventjes of Brammibal’s ergens op een foodmarkt stond, zodat ik langs kon gaan. Tot ik opeens geweldig nieuws kreeg. Zomaar. Brammibal’s opent een eigen donutshop. WHUT?!

De shop werd vorige week geopend en je snapt: ik moest er naartoe en wel meteen ook. Ik kan dit artikeltje heel kort houden, want: toffe mensen, goede sfeer, álles is vegan, leuk interieur, heel lekkere vegan donuts, veel keuze, ook bagels, koffie en sapjes en: een prachtige locatie, aan de Maybachufer. Ik kon niet blijer zijn.

brammibals3 brammibals5

 

brammibals6 brammibals4 brammibals7 brammibals2

 

Het enige dat ik wil meegeven is: breng een bezoekje en doe de leuke Brammibal’s crew de groeten van me. Oh, en neem gewoon meteen maar een doosje met meerdere donuts mee, want je gaat spijt krijgen als je er maar eentje probeert ;)

Brammibal’s Donuts 
Maybachufer 8, Berlijn
Website / Facebookpagina / Instagram 

Openingstijden: dinsdag tot en met zondag, van 10 tot 20 uur.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

29 gedachten over “Hotspot: Brammibal’s Donuts (Berlijn)

 1. Wow wat gaaf dat alle donuts die ze verkopen vegan zijn! Dat moet ik natuurlijk proberen als ik een keer naar Berlijn ga. Dus hup op het lijstje! ^^

  1. Nee, ik heb een geheime lover hier ;) grapje. Ik kom hier gewoon heel erg graag inspiratie opdoen en er wonen heel leuke vrienden hier. Dus het is mijn tweede thuis!

 2. Oh hier wil je toch meteen heen!! Jammer dat ik geen trip Berlijn op de planning heb staan, want hier zou ik zo graag een donut gaan eten. Of meer dan een natuurlijk ;)

  1. Je zou er eigenlijk speciaal een tripje omheen moeten plannen ;)

 3. Deze ga ik onthouden voor als ik weer eens naar de markt aan de Maybachufer ga (aanrader! Maar die kende je vast ook al ;) ). Ziet er leuk en lekker uit!

 4. Jaaaa dit is om de hoek van het appartement in Berlijn waar ik deze week heen ga! Dankjewel voor deze last minute toevoeging aan mijn to-visit-lijstje :)

 5. Oh lord, het water loopt me in de mond. (Typte ze net met d’r sportkleding aan en met het voornemen om een rondje te gaan hardlopen – voor het eerst in xx maanden..) Ik doe alsof er eentje bij de eindstreep op me wacht.

 6. Wauw, dat zijn echt donuts met een hoofdletter D! Ze zien er veel lekkerder uit dan die van de supermarkt of de bakker. Nou ja, ik heb afgelopen zaterdag net de cupcakes van Heavenly Cupcakes van mijn to-taste-lijst kunnen schrappen, dan gooi ik deze er wel weer op =D

 7. Wat leeeuuuk! Ik ben zo blij met je Berlijn hotspots! Laatst had ik voor het eerst een vegan donut op en hij was heel lekker, maar dit ziet er echt heeeeeeeel lekker uit. Nu al zin in, haha.
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *