Hotspot: Heavenly Cupcakes (Rotterdam)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eigenlijk is het enige dat we aan bovenstaande foto hoeven toe te voegen: deze cupcakes en dit taartje zijn vegan en te koop bij Heavenly Cupcakes in Rotterdam. Heel veel meer info, oké – het adres zou handig zijn, heb je eigenlijk niet nodig. Veggies, hier moet je zijn!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Zoals je op de volgende foto kan zien, kosten cupcakes tussen de €2,50 en de €3,25. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij Heavenly Cupcakes drink je thee (en andere drankjes) geheel in stijl uit omaservies.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle cupcakes en taarten die hier verkocht worden zijn vegan. Wij herhalen: álle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jamie ging voor een chai-cupcake. Deze was erg lekker, een beetje pittig en niet heel erg zoet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik vervulde mijn meisjesdroom en ging eindelijk eens een red velvet cupcake eten. Deze was 1) lekker en 2) mierzoet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In het kader van ‘nu we er toch zijn’ gingen we ook nog voor een glutenvrije bananentaart. Erg lekker! Overigens, er zijn altijd een paar glutenvrije taartjes of cupcakes verkrijgbaar. Deze worden suikervrij gebakken. Echter, de toppings zijn niét suikervrij, maar wel glutenvrij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heavenly Cupcakes verkoopt ook nog wat leuke vegan goodies. Zoals Nak’d bars, vleesvervangers van de Vegetarische Slager en Wilmersburger kaasvervangers. Het is dus eigenlijk een cupcakewinkel en minisupermarkt ineen. Ideaal! Trouwens, Heavenly Cupcakes maakt ook taarten op bestelling. Bijvoorbeeld voor je verjaardag of bruiloft. Hoe leuk is dat?! Het wachten is nu op zo’n fijn cupcakewinkeltje in Amsterdam.

Je vindt Heavenly Cupcakes aan de gezellige Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Op nummer 244 om precies te zijn. In deze straat vind je nog meer leuke winkels, zoals een grote Ekoplaza, een toffe vintagewinkel die ‘Seventies Design’ heet en restaurant Arq, waar ze ook vegan opties serveren. Rotterdam is hot en de Nieuwe Binnenweg is duidelijk the place to be.

Openingstijden:

Ma – Di: gesloten
Woe – Vr: 10:00 – 18:00
Za: 10:00 – 17:00
Zo: 11:00 – 17:00

Voor meer informatie verwijzen we je door naar de website of de Facebookpagina van Heavenly Cupcakes.

Wie van jullie kende Heavenly Cupcakes al? Wie van jullie denkt erover om een bezoekje aan Rotterdam te plannen?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

29 gedachten over “Hotspot: Heavenly Cupcakes (Rotterdam)

 1. Ii volg ze al lang op facebook! Ik smul bij hun foto’s! Als ik ooit in de beurt ben moet ik er naar toe!!

 2. Als geboren en getogen Rotterdammer vind ik dit natuurlijk leuk om te zien . Ik ben wekelijks te vinden in Ekoplaza, die er naast zit, maar het is er nog niet van gekomen om naar 1 van de twee zaakjes te gaan. Maar wil dat zeker een keer gaan doen. Leuk stukje weer GM !!!!!

 3. Wouw, volgende keer in Rdam moet ik daar naartoe.. Hoe zijn de prijzen?

  1. Aangepast in het artikel. Zie je op de foto ergens in het midden.

 4. Rotterdam is hot en de Nieuwe Binnenweg is cool. Dat weten Rotterdammers al jaren, en nu de rest van de wereld ook ;-)

 5. Oh my, wat doen jullie mij aan op deze vroege morgen. Dat ziet er echt hemels uit. Ik moet nog ontbijten. Jammergenoeg woon ik straal aan de andere kant van het land en denk ik niet dat ik snel in Rotterdam zal zijn.

 6. Ziet er lekker uit, ik woon dicht bij rotterdam

  Groene meisjes:
  Ik weet niet of ik de enige ben maar ik zou het fijn vinden als er ook iets verteld kan worden over de prijzen. Ik weet dat het belangrijker is om te weten dat het vega/vegan is… maar zelf vind ik het fijn te weten hoeveel ik ongeveer kwijt ben voor ik een tentje binnenstap.

  1. Hi Fatima, normaal gesproken schrijf ik bijna altijd de prijzen overal bij, maar bij Heavenly Cucpakes heb ik er niet echt opgelet, om eerlijk te zijn.
   Ik heb het voor je opgezocht: de cupcakes kosten tussen de 2,50 en de 3,25 en de drankjes (chai lattes, sojalattes enz.) kosten tussen de 2,50 en de 3,50. Ik hoop dat je zo voldoende informatie hebt.

 7. Toevallig ben ik hier al een keer geweest en inderdaad, die cupcakes en taarten zijn hemels! De eigenaresse is ook zó vriendelijk!

 8. Oeh, die glutenvrije vegan bananentaart, ben benieuwd! Sowieso moet ik een keer naar Rotterdam, ben er maar een paar keer geweest en na een paar van jullie tips ben ik wel benieuwd naar de eettentjes. Als je een keer op de Haarlemmerdijk bent trouwens, daar zit The Mad Bakers en die verkoopt glutenvrije/vegan red velvet cupcakes.

  1. Jaa the mad bakers! te gek. Maar iedere keer als ik er ben, hebben ze nét de vegan cupcakes niet :( boehooeee

 9. Love Heavenly Cupcakes! Ik heb ze en keer cupcakes laten bakken voor op werk en ze waren echt heerlijk. Ik ga er volgende week weer langs om iets nieuws te proberen, yummy! :)

 10. Vaste prik als we een dagje naar Rotterdam gaan (en dan is best vaak gelukkig) de ene keer eten we ze daar op en soms laten we ze inpakken (ze hebben daar hele handige stevige doosjes voor) voor thuis. Handig dat er nu 3 vegan-friendly zaken bij elkaar zitten. Voor de vinyl-liefhebber zitten meer aan het begin van de straat nog Plaatboef en Demonfuzz.

 11. Vaste klant. En sowieso alle verjaardagstaarten altijd bij hen.

 12. Hè wat leuk dat jullie bij Jessica waren en volgende keer ook even aan de overkant bij ons (Arq) binnen stappen natuurlijk!

 13. Klopt, ik heb een Persian Love Cake taart van Heavenly Cupcakes getrakteerd op mijn werk afgelopen januari en mijn collega’s vonden hem heerlijk! Rotterdam boft met zaken als Spirit, Heavenly Cupcakes èn Arq.

 14. Superleuk! Ik kende deze nog niet, maar het ziet er heel gezellig uit, en ik begin al een beetje te kwijlen van de bananentaart :p

 15. Klant vanaf het eerste uur. Kom er vaak in het weekend, omdat Jessica ook zondags geopend is en dit mijn enige dag is waar ik die kant op kom. Maar gelukkig zijn haar cupcakes ook verkrijgbaar in sommige andere winkels, zoals Veggie4u en de Vegetarische Snackbar in Den Haag, en verder nog in Rotterdam bij Arq, New Fork (Beurs) en sinds kort ook New Fork in de nieuwe Food Plaza op Woudestein Campus (Erasmus Universiteit). Long live Heavenly Cupcakes!

 16. Heerlijk gesnoept van een Heavenly Cupcake op de Veggiefair vorig jaar .. dochtertje (destijds 1 jaar) heeft een beeyje meegesnoept en vondt het ook lekker :-)

 17. De eerste foto al, ik kreeg spastische trekjes van blijheid. Ik kan niet wachten om helemaal vanuit Groningen naar toe te reizen!

 18. Hoi Groene Meisjes, afgelopen weekend was ik in Rotterdam en bracht ik natuurlijk een bezoekje bij deze gezellige hotspot. Opzoek naar een suiker en glutenvrij alternatief kochten mijn vriend en ik er op advies gevuld speculaas. Die was zoooooo lekker. Wat waren we blij dat we twee grote stukken gekocht hadden. Want daar konden we de volgende dag nog lekker van genieten.
  Harstikke fijn dat jullie deze hotspot getipt hebben. We wilden ook nog naar Lof er Zoetheid maar die lag helaas te ver uit onze route. We hebben wel heerlijk bij Spirit geluncht in de Groene Passage. Dat was ook al super lekker. En dat allemaal dankzij jullie fijne blog. Bedankt!

 19. […] door was er natuurlijk ook tijd om lekkere drankjes te drinken en de vegan cupcakes (verzorgd door Heavenly Cupcakes Rotterdam,) te eten. Wat zagen de cupcakes er prachtig uit! We kregen spontaan zin om zelf een themafeestje […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *