Hotspot: Hostel Ani & Haakien (Rotterdam)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wij kunnen maar geen genoeg van Rotterdam krijgen. Het is zo’n ontzettend toffe stad en er is zóveel te ontdekken. Aan één dag heb je gewoon niet genoeg. En daarom bleven we een nachtje slapen! En wel bij Hostel Ani & Haakien, a.k.a. het tofste vintage hostel van de hele omgeving. Hotspot alert!
Ani&Haakien is opgericht door twee vriendinnen. Ze moeten een diepe liefde voor retro en vintage spullen hebben, want het hele hostel (letterlijk van boven tot onder) staat er vol mee. Precies zoals wij het graag zien! Ani & Haakien is een klein en gezellig hostel op loopafstand van Rotterdam Centraal. Je hebt er alles wat je nodig hebt: een goed bed, een lekkere douche, een do-it-yourself ontbijtje, gezelligheid in de woonkamer en vooral een heel goede sfeer. Kijk zelf maar:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat betreft de kamers: je kan kiezen tussen een kleine (!) 2-persoonskamer, of anders een kamer met 6,8,10 of 12 bedden. Alle kamers hebben gezamenlijke badkamers die erg netjes zijn. De douches zijn voor 1 persoon, met een deur die gewoon op slot kan. Wel prettig om te weten misschien. De badkamers zijn allemaal heel nieuw en net als de rest van het pand nog niet zo lang geleden gerenoveerd.

Ontbijt is inbegrepen bij de prijs. Stel je hier niet al teveel bij voor. Een kopje thee, een boterham met pindakaas, dat idee. Maar ach, Rotterdam heeft zoveel te bieden. Zo gingen wij ontbijten bij de Lof der Zoetheid. Zeker niet verkeerd. Maar ook Spirit of de Ontbijtbar zijn goede opties.

Het personeel is enorm vriendelijk. Niet iedereen spreekt Nederlands – Engels is duidelijk de voertaal in dit hostel. Het viel ons op dat er echt aandacht en interesse voor je is. Wat kom je doen? Moeten we je nog van tips voorzien? Heb je zin om gezellig mee te eten morgenochtend? Je voelt je echt welkom! Ook de volgende ochtend werd er een gezellig praatje gemaakt. Er hangt een heel relaxte sfeer in het hostel.

Waarom zou je bij Ani & Haakien moeten gaan slapen? 1) omdat het betaalbaar is, 2) omdat het gewoon ontzettend tof is en 3) omdat het heel centraal in Rotterdam ligt. Genoeg redenen!

Ani & Haakien 
Coolsestraat 47-49, Rotterdam
www.anihaakien.nl

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

11 gedachten over “Hotspot: Hostel Ani & Haakien (Rotterdam)

  1. Wat gaaf zeg. Ik doe dat soort dingen nooit. Eigenlijk moet ik het gewoon een keer. Het ziet er zo tof uit!!!

  2. Wauw, wat een toffe inrichting, echt gaaf! Leuk dat jullie gewoon lekker een nachtje zijn blijven slapen :)

  3. Wat gaaf! Ik doe dat nooit, een nachtje in een stad blijven slapen eigenlijk, nu heb ik wel zin om gelijk te boeken hahaha

  4. Ziet er erg tof uit, wat leuk dat jullie dat hebben gedaan! Ik ken hostels eigenlijk alleen van schoolreisjes van vroeger, dit ziet er veeeel gezelliger uit. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *