Hotspot: Today Is A Good Day (Antwerpen)

IMG_4334

Vorige week (op Koningsdag) waren wij in Antwerpen om te shoppen. Dat heb je ook al kunnen lezen in dit artikel. We brachten onder andere een bezoekje aan de toffe winkel ‘Today is a Good Day,’ een winkel vol met eerlijke mode. Omdat we een vrije dag hadden, namen we de camera niet mee. Maar je weet hoe dat gaat: we komen leuke dingen tegen die we toch met jullie willen delen, dus toen hebben we toch maar wat telefoonfoto’s gemaakt. Het resultaat is dus dat de foto’s niet zo denderend zijn, maar dan weet je hoe dat komt. Hopelijk vinden jullie het toch de moeite waard om deze hotspot te bekijken!

IMG_4342

Het eerste dat opvalt als je bij de winkel aankomt, is dat er een levensgrote zebra buiten staat. Dat vinden wij nou leuk. Sowieso valt ons meteen op hoe hip en leuk de winkel eruit ziet. Het kan dus echt: eco & tof. Er hangen verschillende prachtige merken in de zaak, zoals PeopleTree, ArmedAngels, MonkeeGenes en Sara C. Dat laatste label kenden wij nog niet, maar wow, wat een prachtige kleding:

IMG_4340

 

IMG_4339

 

IMG_4338

Alle merken die bij Today is A Good Day worden verkocht zijn eerlijk. Dat wil zeggen: fairtrade en gemaakt van duurzame materialen. Hier kan je met een gerust hart je geld uitgeven. En al zou het je niet eens gaan om het eco-aspect, het zijn gewoon erg mooie merken, dus het is sowieso de moeite waard om een kijkje te gaan nemen!

IMG_4330

 

IMG_4331

 

IMG_4336

Wij vinden Today is A Good Day een ontzettend prettige winkel om te shoppen. Het personeel is erg vriendelijk, de sfeer is lekker rustig en je hebt alle ruimte om te passen, op een bank neer te ploffen met een glas water, om eens goed na te denken over welke kledingstukken je wel of niet mee naar huis gaat nemen. Ons niet meer gezien in megagrote kledingwinkels waar de kledingstukken met bezems van de vloer op moeten worden geraapt.

Mocht jij een dagje (of weekendje!) Antwerpen overwegen, neem dan zeker even een kijkje op onze Hotspotkaart bij het kopje ‘Antwerpen.’ Aanraders: Barnini, Lunchbox, T2 Vintage, Bed&Breakfast Bakeliet en Lombardia. Maak een leuke combi van vegan eten en vintage en eerlijk shoppen. Antwerpen gaat je hart veroveren!

Voor alle praktische info (zoals openingstijden en een route naar de winkel) verwijzen we je graag door naar de website van de winkel.

We zijn benieuwd wie van jullie er ook een bezoekje aan Today is A Good Day zouden willen brengen! Of ben je er misschien al eens geweest?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

6 gedachten over “Hotspot: Today Is A Good Day (Antwerpen)

  1. Zeker ook eens gaan eten bij de Biologisch-Dynamische Bakkerij op de Mechelsesteenweg in Antwerpen!

  2. Héél soms ga ik naar Antwerpen om te shoppen en gewoon wat rond te lopen, volgende keer kijk ik van tevoren op jullie hotspotkaart! Deze winkel heeft ook zeer schappelijke prijzen, zoals ik al las in je eerdere shoplog, en ook goede kwaliteit, dus… :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *