“Ik ben een groen meisje” (free download)

groenmeisje1

Ben jij er trots op om een groen meisje te zijn? (groene jongens mogen zich ook aangesproken voelen!)  Eet je vega(n), recycle je, draag je eerlijke/vintage mode, koop je je boodschappen op de biologische markt of probeer je op andere manieren het milieu en de dieren te sparen? Daar mág je trots op zijn. Je bent een voorbeeld voor anderen! Daarom hebben we iets leuks voor je.

Een tijdje geleden werden we benaderd door de getalenteerde Sterre van Studio Brun. Sterre maakt ontzettend leuke designs, patronen en andere ontwerpen voor onder andere tijdschriften. Een grote eer dus dat ze ons benaderde! Sterre vroeg ons of we wilden nadenken over een eventuele samenwerking. We bekeken haar werk en wisten meteen: jaaaa, dat lijkt ons leuk! Dus vroegen we haar om iets te ontwerpen waar onze lezers ook iets aan zouden hebben. Wij dachten dat een achtergrond voor je telefoon of tablet misschien een toffe manier zou zijn om aan anderen te laten zien dat je een groen meisje bent. Dat leek Sterre ook leuk. Toen vroeg ze ons: wat zou er dan sowieso op zo’n achtergrond moeten staan. We gaven Sterre wat suggesties en ze ging aan de slag. Het resultaat? Een ongelooflijk leuk, vet, mooi en tof design. Vinden wij dan hè? Eentje met tekst en eentje zonder.

groenmeisje2

Natuurlijk zijn wij er heel blij mee, maar we wilden vooral jullie er blij mee maken. Waarom? Omdat we het gewoon zo te gek vinden dat we dag in dag uit zoveel support van jullie krijgen. Het idee dat dagelijks duizenden mensen ons blog bezoeken… zoveel groene meisjes en jongens bij elkaar, dat is gewoon een awesome gevoel! Dus, alsjeblieft, namens studio Brun en De Groene Meisjes, een cadeautje voor jullie.

De achtergrond is op verschillende formaten te downloaden via deze speciale Groene Meisjes-link. Het is gratis en supermakkelijk om te doen.

Lieve Sterre, dankjewel voor het maken van dit ontzettend leuke cadeautje voor ons en voor onze lezers! En lieve iedereen, heel veel plezier ermee. Wij gebruiken de achtergrond inmiddels met veel trots!

Wij kunnen natuurlijk niet zien hoe vaak de achtergrond wordt gedownload op de website van studio Brun, dus zouden we het heel leuk vinden als je hier een berichtje zou willen achterlaten als je de achtergrond in gebruik hebt genomen! Een foto taggen op Instagram (@merelgroenemeisjes/@jamiegroenemeisjes/#degroenemeisjes) mag natuurlijk ook altijd. Vinden we mega leuk om te zien!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

62 gedachten over ““Ik ben een groen meisje” (free download)

  1. Het is gewoon een afbeelding, dus je kunt verschillende formaten proberen. Ik zag op Instagram ook al meiden die geen iPhone hebben, maar hem toch gebruiken. Gewoon even proberen dus!

 1. Heel leuk! Ik heb het gedownload voor mijn ipad en ook voor mijn iphone!

 2. Supermooi! Ik heb jammer genoeg geen iphone/ipad dus wel nog effe zoeken welke grootte past voor mijn pc/gsm

 3. Wat jammer dat ie alleen voor apple apparaten valt te downloaden :( Op mijn Samsung staat ie vast ook heel leuk (hint hint deed ze gretig)!

  1. Het is gewoon een afbeelding, dus je kunt verschillende formaten proberen. Ik zag op Instagram ook al meiden die geen iPhone hebben, maar hem toch gebruiken. Gewoon even proberen dus!

 4. Wat hip en leuk! Lekker funky en wel een achtergrond waar ik mee gezien wil worden! Hadden jullie moeite om motieven uit te kiezen?

 5. Mooi!

  Ik heb geen Iphone, dus heb ik ‘m gewoon op m’n bureaublad van m’n laptop gezet. :-)

 6. Zo leuk! Toffe samenwerking! Ik heb hem als achtergrond op mijn mobiel (zie instagram)! Een goede reminder voor mij om groen en gezond te eten.

 7. Hij is hier op elke gadget al geinstaleerd. Zó blij mee!
  Tevens baal ik er van dat ik niet jullie tas heb gekocht, want ik was te laat :( Ik vertel iedereen over jullie site als ze vragen waar ik mijn informatie over eerlijke kleding, voeding, lifestyle en cosmetica vandaan haal. Zo’n tas zou geweldig zijn bij jullie boek als je hem koopt!

  1. Hoe cool, show it girl! Jaaa, de tasjes waren leuk. Maar wat een werk was dat om alles zelf te maken. Dat zouden we niet gauw weer doen ;) Wie weet gaan we in de toekomst nog eens andere tasjes of merchandise laten maken.

 8. Ik heb t gedownload voor mijn ipad, vrolijk en fruitig :). Jammer dat t er niet is voor mijn Samsung telefoon.

  1. Ik hoorde van andere lezers dat het iPhone 5 formaat prima werkt voor Samsung telefoons. Misschien dat even proberen?

 9. Erg leuk! Ik heb hem gedownload. Gaat inderdaad gewoon goed voor een Samsung:)

 10. Wat een leuke samenwerking! Heb ze beide gedownload m’n telefoon ziet er weer vrolijk uit!:D

 11. Wat een leuke samenwerking! Een heel vrolijk en fris design, goed gelukt :-).
  Bedankt, ik ga´m ook downloaden.

 12. Echt zooo mooi, meteen gedownload! Zo leuk dat ik best ervoor had willen betalen trouwens…

  1. Wat lief van je! Maar dat is niet nodig, want het is een cadeautje :)

 13. Maar heel tof dat jullie ze als cadeautje weggeven wilde ik er nog achteraan plaatsen :-D

 14. Wauw, leuk idee! ik heb die zonder tekst gedownload en gebruikt, want hoewel ik de tekst heel leuk vind kan ik mezelf eigenlijk nog geen groen meisje noemen… maar working on it!
  ik moet wel heel eerlijk zeggen dat het lettertype me enorm doet denken aan de illustraties van Annet Schaap voor de ‘hoe overleef ik’ serie…

  1. Oja? Die ken ik niet zo goed (beetje van na mijn tijd, haha, ik ben oud!) dus daar heb ik niet echt op gelet eerlijk gezegd. Maar grappig!

 15. […] is ZO leuk! Herinner je je misschien nog dat Studio Brun vorig jaar (juli 2015) een te gekke ‘ik ben een groen meisje’ download voor ons had ontworpen? We weten dat veel mensen de download met veel plezier hebben gebruikt of […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *