Illustraties door Emma Smids

IMG_0150

Dat wij heel leuke lezers hebben, dat wisten we al láng. Maar soms komen we wat meer over jullie te weten en zien we wie de mensen zijn die dagelijks aan de andere kant van het scherm zitten. Dat vinden we zó leuk! We krijgen regelmatig ontzettend lieve berichtjes en daar worden we heel erg blij van. Een paar dagen geleden kregen we wel heel bijzondere post van Emma, ook een lezer van ons blog. Emma is illustratrice en heel erg creatief. Ze maakte een paar geweldige illustraties van en voor ons en we willen ze vandaag aan jullie laten zien.

IMG_0147

 

Allereerst: de katjes. Links: Pop, rechts: Bep. Vinden jullie ze niet ontzettend goed gelukt? Ze lijken echt precies!

IMG_0157 IMG_0160

En kijk deze grappige tekeningen van ons nou! Wat is het gek om jezelf op een tekening terug te zien zeg. Emma, we vinden echt dat je een te gekke stijl hebt.

En omdat we dat vinden, wilden we dit met je delen. Want wie weet is er iemand die denkt: hey! ik wil ook zulke tekeningen van mijn katten. Of van mezelf. Dat kan. Emma maakt namelijk ook tekeningen in opdracht. Hoeveel het kost, dat kunnen we je niet vertellen. Wij kregen deze tekeningen namelijk als een cadeautje. En omdat Emma in feite nog maar net bezig is, heeft ze ook nog geen website waarop je haar werk kunt bewonderen. We hebben begrepen dat hier inmiddels wel aan gewerkt wordt. Wel kun je per mail contact met Emma opnemen, om te vragen wat er mogelijk is. Emma’s mailadres is: emmasmids@hotmail.com.

IMG_0163

Trouwens, vinden jullie de borden waarop we de tekeningen hebben geklemd ook niet heel erg leuk? We kochten twee klemborden van €5,95 per stuk bij woordkunsten.nl. Ze zijn er ook in het klein, zodat je er een ansichtkaart op kunt klemmen. (dit is geen reclame, wij hebben de borden zelf gekocht en vinden het gewoon leuk om deze shop met je te delen)

Emma, nogmaals superbedankt en we hopen dat je een heleboel leuke nieuwe opdrachten krijgt!

Wat vinden jullie van Emma’s illustraties? Zullen we de tekeningen op de klemborden laten, of moeten we ze inlijsten? Wat vinden jullie?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

17 gedachten over “Illustraties door Emma Smids

  1. Wat een geweldige illustraties! Emma heeft veel talent! Die klemborden zijn ook heel erg leuk, zelf zou ik de illustraties inlijsten zodat ze ook langer mooi blijven :).

  2. Wow, hoe tof! Echt een hele leuke stijl inderdaad. Ze lijken ook zo goed, knap vind ik dat!

  3. Super tof! Het is altijd zo mooi om te zien dat mensen echt een eigen stijl hebben, geweldig leuk.

  4. gaaf zeg! heel leuk gedaan, leuke stijl en jullie en de katten lijken ook erg goed voorzover ik dat kan beoordelen van foto’s :). ik zou ze inlijsten!

  5. Ik zou ze inlijsten, dan komen ze waarschijnlijk nog mooier uit. Ze zijn echt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *