Lancering De Groene Meisjes x On The Rocks collectie

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0027

 

Het is zover. ‘Mijn’ collectie boekjes, die ik maakte met On The Rocks, is hier. En nu echt. Want ze zijn nu ook te koop. We hebben een heus lanceringsfeestje gehouden in Amsterdam, en man, wat was dat gezellig. Ik laat je vandaag even zien wat er allemaal te eten was hoe dat eruit zag en ik vertel je alles over hoe jij de boekjes ook kunt bemachtigen.

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0342

Eerst wil ik graag wat onverdeelde aandacht voor dit fantastische team. Van links naar rechts:

– Gertie. Zij verzorgde de vormgeving van de boekjes en maakte alles tot een prachtig geheel.
– Manon. Zij illustreerde de boekjes. (ben al jaren fan van haar werk, dus ik kon niet blijer zijn)
– Ik. Maar dat hadden jullie waarschijnlijk al wel gezien.
– Anne. CEO van On The Rocks. Zakelijk en creatief brein achter dit mooie merk.
– Juliën. Communicatief talent van On The Rocks met ook nog eens heel goede ideeën.

Ik bedoel, dit zijn toch wel echt heel erg leuke vrouwen zo bij elkaar? Ik had met niemand anders dit project willen doen. Dankjewel lieve meisjes!

Wat er allemaal te eten was (first things first)

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-webres-0045

Daar liggen ze dan, alle boekjes bij elkaar. Wat is het mooi geworden. Maar waar jullie het natuurlijk écht over willen hebben, dat zijn de cupcakes en de taart. Dat snap ik. Die zijn van de briljante Lisa, van Taarten van Jansen. Ik ga je zeggen: ik heb gewoon zin om te trouwen nu. Lisa die een bruidstaart voor je ontwerpt en maakt vind ik eigenlijk wel een goede reden om te trouwen. Maar goed, aangezien dat er voorlopig nog even niet in zit, organiseerde ik maar een lanceringsfeestje. Lisa heeft zich van haar beste kant laten zien, dat mag duidelijk zijn.

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0207 On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0025

Kijk nou toch. Allemaal in het kleurenpalet van de boekjes. Wow.

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0006

Sorry als je hier te veel honger van krijgt, maar ik kan het niet laten.

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0038

Maar taart was niet het enige eten. Natuurlijk niet. Er waren namelijk ook FANTASTISCHE vegan én glutenvrije pizza’s (compleet met vegan kaas en alles hè?) van Mastino V. Echt, ik kon niet blijer zijn. Feestjes met pizza en taart zijn de beste feestjes, vind ik persoonlijk.

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0002 On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0024

But wait! There is more! Er waren namelijk ook nog heel lekkere hapjes van Instock – je weet wel, dat toffe restaurant dat zich inzet om voedselverspilling tegen te gaan.

Ik was er stiekem best wel trots op om onze gasten zoveel lekker vegan eten te kunnen aanbieden. Ik bedoel, voor niet-vegans is het misschien altijd een beetje ‘spannend’: zal er wel iets lekkers te eten zijn? En moet je nou kijken. Dit is toch fantastisch?! Oké, goed, ik hou al op. Een heeeeeeel grote dankjewel, Mastino, Taarten van Jansen en Instock! <3

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0119 On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0076 On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0093

 

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0241

Het was een heel gezellig feestje. Kijk maar naar de leuke mensen die er waren. En dan heb je nog niet eens iedereen gezien, want er komen straks nog meer leuke foto’s, wacht maar af.

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0197

 

We hielden een praatje over onze collectie, waar we zo trots op zijn. Op de achtergrond zie je een banner van 1.80 meter, met mijn hoofd erop. Dat was best wel gek, maar ook grappig. Veel mensen hebben gevraagd of ik de banner mee naar huis nam, maar voor die eer bedankte ik toch vriendelijk. Deze foto vind ik zo leuk. Nogmaals: ik werkte met zúlke leuke vrouwen samen. Ben op allemaal een beetje verliefd.

Random act of kindness (eentje voor in de boekjes)

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0292

Ons lanceringsfeestje hielden we op het hoofdkantoor van The Pollinators, op het terrein van De Ceuvel in Amsterdam Noord. De Ceuvel gelooft in circulaire economie en als je er nog niet bent geweest: ga er eens eten of borrelen. Het is er namelijk echt te gek.  Van The Pollinators heb je misschien nog niet eerder gehoord, dat geeft niet. In het kort: The Pollinators is een platform voor biodiversiteit en bestuiving. Samen met allerlei andere duurzame organisaties zorgen ze voor het behoud en herstel van ecosystemen. Behoorlijk cool wel dus, dat we dit feestje bij hen mochten houden. Als bedankje voor het mogen gebruik van deze toffe locatie, hielpen we The Pollinators een handje. We gingen naar buiten en toen gebeurde er dit:

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0300 On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0322 On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0296 On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0287 On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0309

We verzamelden zaadjes, die gedroogd gaan worden en die The Pollinators later weer kunnen gaan verspreiden, zodat er nog meer bloemen gaan groeien en we misschien (hopelijk!) weer een paar bijen hebben gered. Dat is toch te gek?

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0331

Noem me sentimenteel, maar ik werd heel gelukkig van dit feestje. Lieve mensen, lekker vegan eten, een goede daad voor de bijen én een eindproduct waar we allemaal heel trots op mogen zijn. Het voelde als mijn verjaardag en mijn afstudeerfeestje inéén. Dankjewel aan iedereen die er was!

Nu te koop!

On the Rocks Lancering-Charlotte van den Arend-hires-0011

De collectie is nu te koop! Ga daarvoor naar de webshop van On The Rocks en bestel de boekjes gemakkelijk online. Wil je eerst iets meer weten over deze speciale collectie van 3 doe-boekjes en 1 agenda? Check dan deze post die ik er twee weken geleden over schreef.

Benieuwd naar waar de boekjes zoal te koop zijn? Check hier een lijstje met verkoopadressen! 

Inmiddels druppelen er allemaal leuke reviews binnen, zoals die van Het Groene Broertje, Mesa Verde en Freelennse en dat maakt me echt ontzettend trots. Misschien ook leuk om te lezen als je overweegt een of meerdere boekjes aan te schaffen!

Goed, ik ga het hierbij laten, anders blijf ik maar doorgaan over hoe excited ik ben over dit alles. Ik wil alleen nog zeggen: heel erg veel dankjewel aan iedereen. Voor alle support en het vertrouwen dat jullie in me hebben. Dat betekent de wereld voor me, ik hoop dat jullie dat weten.

Veel liefs,
Merel.

Foto’s: Charlotte van den Arend (ook jij dankjewel Charlotte!)

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

13 gedachten over “Lancering De Groene Meisjes x On The Rocks collectie

 1. Owww baalde zo dat ik er net niet bij kon zijn, het ziet er zó leuk uit allemaal. Ik ga mijn boekjes bestellen! X

 2. Superleuk om terug te zien! De boekjes zijn zooooo fantastisch geworden (en het eten was ook heel erg awesome)!

 3. Wat ziet dat er geweldig uit allemaal! Net even de boekjes bekeken en ook die zien er heel goed uit. Gefeliciteerd!

 4. Wowww, die taart en die cupcakes! (je zei het zelf, first things first :P)

  En de boekjes zijn prachtig geworden! Mij spreekt vooral het Random Acts of Kindness boekje aan, dus ik overweeg om die te kopen ^^

  En het initiatief van The Pollinators klinkt zo interessant dat ik me maar meteen ingeschreven heb voor hun nieuwsbrief =)

 5. De agenda is besteld, ik ben zo benieuwd en verheug me er enorm op dat ie wordt bezorgd!

 6. Wat een enorm leuk idee, die boekjes, en wat zijn ze mooi geworden! Gefeliciteerd, Merel, je kunt heel trots op jezelf, en je team, zijn!
  Ik ben zo blij dat het zo goed met je gaat, in je werk en in je nieuwe leven in Rotterdam. Je ziet er geweldig uit. Dat asblonde haar staat je zo goed, jong en vrolijk en happy. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *