Leuke dingen van de laatste tijd

IMG_2924

Ken je dat, dat je je telefoon of camera vol hebt staan met allemaal leuke random foto’s en dat je dan denkt: laat ik alles bij elkaar in een overzichtje gooien en het delen met de mensheid? Nou, dat resulteert dus in een random ‘leuke dingen van de laatste tijd’ artikeltje. Komt ie!

Op de eerste foto (bovenaan in dit artikel) zie je Popje op een mooi vloerkleed liggen. Het kleed komt van Kindred Spirits. In hun winkel in de Utrechtstestraat verkopen ze allerlei soorten, maten, patronen en kleuren. Echt de moeite waard!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We zijn het Groene Meisjes HQ een upgrade aan het geven. Alles moest opeens anders. Meubels schuiven, dingen weg, dingen van zolder weer naar beneden gehaald, enzovoorts. Deze prachtige stokoude kaart van Spanje kochten de opa en oma van Jamie laaaaang geleden op een rommelmarkt. Wij zijn er heel blij mee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze supertoffe fisheye camera van Lomography gaan wij de komende tijd testen. Natuurlijk krijgen jullie het eindresultaat te zien. Als er iets te zien valt tenminste… het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat we de fotorolletjes compleet verknallen. De tijd zal het leren. Wel spannend hoor, niet kunnen zien welke foto’s je hebt gemaakt! Wij vinden deze camera dus echt ongelooflijk leuk. Vooral omdat hij van onder andere kurk is gemaakt.

IMG_6686

Ons vriendinnetje LouLou maakte deze enorm schattige beertjes-rijstwafels. Bijna zielig om op te eten. Hoewel wij zelf ook nog altijd smelten van dit soort dingen, kunnen we het ons voorstellen dat het leuk is om zoiets voor je kinderen te maken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit pakje thee van Pukka (een van onze lievelings theemerken) kregen we opgestuurd en o my, we hebben spontaan zin gekregen in de herfst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maar voorlopig houden we het nog even lekker zomers hoor, met deze GEWELDIGE fruittaart die Jamie maakte. Beste taart ever.

Dit was het voor nu! We wensen iedereen een heel vrolijke dag :)

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

17 gedachten over “Leuke dingen van de laatste tijd

 1. Wat een toffe spulletjes! Ik heb meerdere kosmografie camera’s. Vind ik super leuk om te doen en ze staan ook vaak zo mooi!

 2. Oh die kaart van Spanje is mooi! Goede aankoop, destijds.
  En ik ben benieuwd naar de fish eye foto’s.

 3. Wow, die kaart is echt heel erg mooi! Leuk dat hij zo lang bewaard is gebleven.
  En de rijstwafels zijn inderdaad schattig!

  Liefs

 4. Die pucca-thee is to die for!! De hele keuken ruikt naar kaneel; I love it!

 5. Bij Spirit in Rotterdam hebben ze nu zelfgemaakt schepijs op basis van zijden tofu, vegan, tarwevrij en suikervrij! En het smaakt heerlijk! Dacht dat jullie dat misschien wel leuk zouden vinden om te weten, als jullie het niet al wisten :p

 6. Die taart! Zo wil ik er ook wel een paar verorberen haha :-)). Dat kleed is geweldig zeg.

 7. Nou ja zeg, waarom is mijn reactie weg? Ik heb toch niks verkeerds gezegd :(

 8. Wauuuw die taart! Haha ben benieuwd waar de inspiratie vandaan kwam, frustratie dat taart altijd zo lekker en tegelijkertijd zo slecht (ehhh, minder goed) voor je is en daarom maar een gezonde versie gemaakt? ;) Echt leuk gedaan, ultieme zomertaart :D

 9. Wat een ontzettend leuke foto’s. Die rijstwafels vind ik zo leuk! En die taart wow! te mooi om op te eten :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *