Lima bestaat 50 jaar : limited edition ‘Maiko’

IMG_2053

Dit schatje wil je toch gewoon in je keuken hebben staan? Dat dachten wij ook! Dit ontzettend leuk ontworpen flesje heeft de naam ‘Maiko’ gekregen en is uitgebracht ter ere van het 50-jarige bestaan van het biologische merk Lima. Het flesje is een limited edition, dus je moet er snel bij zijn!

IMG_2057

Maiko is natuurlijk te gek, maar wat zit erin? Strong Tamari Soy Sauce! Dit is een glutenvrije sojasaus die door de geconcentreerde smaak geschikt is om mee te koken. Wij vinden de sauzen van Lima heerlijk. Ook de Shoyu Mild en de Shoya Less Salt kopen we regelmatig. Tamari kopen we normaal gesproken in grote flessen. Gelukkig is Maiko hervulbaar, dus we kunnen lang plezier van haar hebben!

IMG_2055

Maiko (145 ml) kost €4,39 en is te koop bij biosupermarkten, zoals Ekoplaza, de Natuurwinkel en de Estafette.
Meer informatie over Lima vind je op de website van Lima.

Wie van jullie is ook voor Maiko gevallen?

Deel deze post op:

Geschreven door: Merel

5 gedachten over “Lima bestaat 50 jaar : limited edition ‘Maiko’

 1. Wat een schattig flesje.
  Ik wilde er in jouw woorden “snel bij zijn”, en toen ik ‘Lima maiko tamari soy sauce’ Googelde kreeg ik nota bene als eerste post deze pagina van De Groene Meisjes te zien! (Jullie groene link doet het tussen haakjes niet, dus je moet even het adres zelf intypen.)
  Ik had nog nooit van dit merk gehoord en hoop verschrikkelijk dat het hier in Canada te krijgen is, maar ik vrees het ergste.
  Te gekke schoenen ook!

 2. Brrr. Word ik hebberig van. Niet goed. Iets met mezelf op budget gezet hebben en de keukenkastjes eerst leegmaken.

 3. Wat een schatje, ik wil Maiko wel bij me in de keuken!Toevallig ga ik vandaag naar de Estafette in Dordrecht. Hopelijk is Maiko daar ook en kan ik haar gelijk meenemen. Volgens mij gaan m’n noedel-gerechten daar ook wel blij mee zijn!

 4. Wat een leuk flesje <3 lijkt me ook handig om te gieten.
  Ik ben echt gek op Lima, hier staat sowieso een fles Tamari met minder zout en vaak ook Shoyu. En de balsamico azijn van Lima, dat is echt mijn favoriet!

  1. Het flesje giet inderdaad heel makkelijk! Aan de ene kant een grotere opening dan aan de andere kant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *