Lush Facebook App

Schermafbeelding 2013-04-06 om 19.36.15

Lush is één van onze favoriete cosmeticamerken. En niet alleen omdat hun producten crueltyfree en ook nog eens ontzettend goed zijn, ook omdat Lush altijd weer met te gekke acties komt. Zo is er afgelopen week een Facebook App gelanceerd. Met deze app kan je een afspraak maken voor ene huidverzorgingssessie in één van de filialen van Lush! Nu word je bij Lush altijd al in de watten gelegd, maar een beetje extra persoonlijke aandacht is natuurlijk altijd fijn. Tijdens deze afspraak wordt er bekeken wat jouw huid nodig heeft. Lush raadt je aan welke producten je het best kunt gebruiken en natuurlijk kun je deze ook uitgebreid testen. Wij hebben er nu al zin in! 

Wat moet je doen?

Bezoek de Facebookpagina van Lush Nederland en ‘like’ de nieuwe Facebook App. Je wordt meegenomen naar een pagina waarbij je de promotiecode invult om je eigen Lush Fresh Handmade huidverzorgingssessie te boeken.

Dat ziet er zo uit:

Schermafbeelding 2013-04-06 om 19.36.33

Vervolgens, als je je gegevens hebt ingevuld, krijg je de volgende melding:

Schermafbeelding 2013-04-06 om 19.38.07

Er wordt dus contact met ons opgenomen om een afspraak in te plannen. We hebben een voorkeursfiliaal aangegeven (er zijn twee winkels van Lush in Amsterdam) en de datum en tijd bespreken we dus later. Een ‘pampersessie,’ dat klinkt nice! Wij zijn vooral benieuwd naar de vele verse maskers die Lush verkoopt. Allemaal ruiken ze even lekker, maar welke is goed voor onze huid? Daar komen we tijdens de huidverzorgingsessie vast snel genoeg achter!

Schermafbeelding 2013-04-06 om 19.37.06
Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

Een gedachte over “Lush Facebook App

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *