Mijn Lush ‘stash’

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij een ‘stash’ heb je waarschijnlijk het beeld van een meisje dat haar kastje met drieduizend flesjes nagellak opentrekt. Helaas, ik ben niet zo’n meisje. Nog niet, althans. (Wordt wel aan gewerkt.) Nee, mijn Lush ‘stash’ is niet zó indrukwekkend, maar toch vind ik het leuk om het jullie te laten zien. Zelf vind ik het altijd superleuk om te zien wat voor verzorgingsproducten anderen in huis hebben. Ik sindskort lichtelijk verslaafd aan Lush producten. Ik vind bijna alle producten lekker ruiken, ze werken goed en ze zijn crueltyfree. Inmiddels heb ik een flink aantal producten verzameld! Kijken jullie mee?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit zijn mijn skincare producten: A breath of Fresh Air (een toner in een verstuiver flesje,) Enzymion (dagcrème die heel geschikt is om als basis onder make-up te dragen,) Herbalism (een ‘vaste’ cleanser,) Imperials (een andere dagcrème, die ik ook wel ’s nachts gebruik,) 9 to 5 (een reinigingslotion) en Oatifix (een gezichtsmasker.) Verder zie je een potje ‘Lemony Flutter,’ een fantastische nagelriemboter die je ook op allerlei andere plekken kan smeren. Fan-tas-tisch product. Overigens is dit wel het enige niet-vegan product dat ik van Lush heb, er zit namelijk bijenwas in.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan heb ik nog een massagebar (Each Peach,) een lippenbalsem (Lip Service) en het parfum ‘Sikkim Girls.’ Handig trouwens: bij ruimtegebrek kan je de potjes makkelijk stapelen. Ideaal!

Bijna alle producten gebruik ik dagelijks, op de massagebar, de lippenbalsem (ik kan niet wennen aan de geur) en Oatifix na. De laatste zou ik wel iedere dag wíllen gebruiken, maar dan gaat het potje gezichtsmasker zo snel leeg…
Niet op de foto: Snow Fairy (douchegel) en Happy Happy Joy Joy (conditioner,) omdat beide verpakkingen helaas leeg zijn. Van Happy Happy Joy Joy zou ik wel een literfles willen: je haar gaat er zó lekker van ruiken!

Over sommige producten (Sikkim Girls, Oatifix en Herbalism) heb ik inmiddels iets geschreven. Welk product zou jij graag gereviewd willen zien? En: wat is jouw favoriete Lush product?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

18 gedachten over “Mijn Lush ‘stash’

 1. bevalt imperials een beetje? ik vind herbalism echt heeeeerlijk , zo fijn ook dat er alleen maar natuurlijke dingen in zitten je kan de stukjes amandel gewoon zien!

 2. Ik vind het toch een mooie stash hoor! Ik ben gek op de producten van Lush, vind het alleen vaak best wel prijzig, helaas.. Ik ben ook erg benieuwd naar Imperials, zit zelf namelijk ook te twijfelen of ik die zal gaan aanschaffen of niet.

  1. Imperials vind ik lekker, maar ik vind Enzymion nog fijner!

 3. Ik ken eigenlijk alles al… Maar ik ben wel heel benieuwd wat jij van Herbalism en 9 to 5 vind!

  1. Hi Roxanne, mijn review van Herbalism is inmiddels al online gekomen (een paar dagen geleden) Je kan de zoekfunctie gebruiken om het artikel te lezen.

 4. Ik vind het een mooie stash hoor, ik ben ook dol op Lush. Ik gebruik imperialis dus ben wel benieuwd naar enzymion. Ik gebruik ook ultrabland dus ben wel benieuwd naar 9 to 5.
  Heerlijke producten hebben ze. Soms moet ik ook erg wennen aan de geur (soms went het niet), maar het idee dat er dan dus ook niet heel veel chemische aanvullingen in zitten om het naar een standaard bloemetje te laten ruiken vin ik ook wel fijn.

 5. Ook ik ben lichtelijk verslaafd aan de Lush producten. Mijn favorieten:
  Ultrabland voor het verwijderen van mijn make-up
  Godiva shampoo bar, ruikt zalig en neemt weinig ruimte in
  Angels on bare skin, heerlijke scrubbende reiniger met lavendel
  Heb inmiddels teveel Lush goodies om op te noemen maar deze drie kan ik echt niet missen. En even heel praktisch bestellen via de engelse website scheelt enorm in de kosten!

  1. Een shampoo heb ik nog nooit geprobeerd van Lush! Wordt dan ook eens tijd ;)

 6. Ik ben eigenlijk wel heel erg nieuwsgierig naar die skincare van Lush. Ben namelijk op zoek naar een goeie nachtcreme. Ik hou ook ontzettend van lemony flutter en van eigenlijk alle shampoos en conditioners va
  Lush :)
  Vind dat jullie toch best een collectie hebben, is ook niet goedkoop spul hé!

  1. :) Veel spulletjes krijgen we wel opgestuurd, dus hebben we niet zelf aangeschaft, maar inderdaad, het zijn niet de allergoedkoopste producten. Wat betreft de skincare: Herbalism en Oatifix staan al online, en ik zal nog van een paar producten een review schrijven!

 7. Ik zou wel een review willen over Enzymion! Ik zoek al een hele tijd naar een goede basis voor mijn make-up. Is hij een beetje goed voor een gemengde huid (droog plekje hier, vettig plekje daar) en is het ook een beetje goed voor je huid?

  x

  1. Meer mensen vragen naar Enzymion, dus die zal zeker nog voorbij komen binnenkort!

 8. Ik heb nog nooit een Lush product gekocht. Maar het grote succes dat ze hebben maakt mij wel nieuwsgierig! Ik vind het altijd leuk om reviews te lezen dus wat mij betreft review je alles :-)

 9. Shampoobars zijn mijn favoriet. De groene. Karma heet hij. Verder vind ik de scub smooty ook erg fijn.

 10. Heyy!
  Lush is echt de leukste winkel die ik ken, ik vind de bruisballen ook erg leuk!
  Even een tip: ik heb gelezen dat als je 5 van die lege zwarte potjes inlevert (zoals die van Lemony Flutter) je een gratis gezichtsmasker krijgt!!!

 11. Hoi hoi,
  Ik heb een vraagje hebben jullie goeie tips voor over beschadigd haar.
  Of inmiddels al iets van lush gebruikt?
  Groetjes lindy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *