Mijn week in Instagram foto’s #12

insta12

Zaterdag, je kwam weer net op tijd. Leuk dat jullie het weekend weer beginnen met mijn Instagram overzicht! Het was best een drukke, maar superleuke week. Kijken jullie mee?

IMG_4683

Vorig weekend kwam mijn broertje Niek weer logeren, gezellig! Met name Pop is helemaal gek op Niek. Kwallitietijm!

IMG_4685

We gingen naar Pathé Arena en kijk wat je daar hebt! Een muur met allemaal smaken popcorn! Allemaal even chemisch natuurlijk, maar hee, dit is gewoon cool. Niek koos de smaak aardbei, ik ging voor kokos. We gingen trouwens naar ‘de Croods’ en het was echt een hilarische (maar ook schattige) film.

IMG_4699

In Huize De Groene Meisjes is een grote lenteschoonmaak gaande en dat betekent dat alle kastjes, laatjes en plankjes leeg gehaald worden. Het was tijd om mijn nagellak ‘stash’ eens uit te zoeken. Dit zijn de tinten groen die ik heb. Groen meisje, groene nagellak. Deze merken zijn niet allemaal crueltyfree, omdat ik deze flesjes al honderd jaar heb en destijds was ik daar nog niet zo mee bezig.

IMG_4701

Op zondagmiddag was het heerlijk zonnig terrasweer. Dat hebben we gevierd met heerlijk knapperig brood, hummus en tapenade op het terras van Podium Mozaïek. Dit is een ontzettend leuk restaurant/café/theater in Bos&Lommer, echt een aanrader!

IMG_4720

Op dinsdag ging ik op bezoek bij mijn vriendinnetje/ex-collega Ikram. Ze heeft een superlief dochtertje gekregen: Oumnia. Een prachtig meisje met een enorme bos haar. Deze ‘girly’ rozen vond ik wel toepasselijk voor de gelegenheid.

IMG_4735

’s Middags gingen we naar een persevent van Pura Vita. Dit werd gehouden in het toffe tentje ‘CottonCake.’

IMG_4739

Jullie zullen binnenkort meer over dit diervriendelijke en natuurlijke merk horen! We kregen namelijk de hele lijn van Pura Vita mee, dus we kunnen lekker testen! Mochten jullie niet willen wachten op onze review: de producten van Pura Vita zijn op dit moment met 50% korting te koop bij de Tuinen! (thanks voor de tip Lara)

IMG_4736

Daar ligt ze hoor, Queen Beppie. De laatste tijd liggen de katten de héle tijd bij het raam, om in de gaten te houden of er nog duiven op de balkonbalustrade te zien zijn. Als dat zo is, dan worden ze helemaal gek!

IMG_4762

Lush verwende ons met een fijn pakketje. De vernieuwde en verbeterde massagebars ruiken heerlijk!

IMG_4766

De vorige keer dat ik wortel-appelpulp muffins bakte, heb ik er een aantal ingevroren. Ideaal, voor een later moment. Ik kreeg enorme trek in iets lekkers en ja hoor, daar lagen ze op me te wachten in de vriezer. MMM! Ze leken wel nog lekkerder geworden. On top zie je een lekkere bio-jam met bosvruchten.

IMG_4774

Woensdagavond was ik even bij IKEA. Ik had al gelezen dat je tegenwoordig snoep kan scheppen in de Sweden Shop. Maar wat ik niet wist, was dat IKEA ook aan een gezonde optie heeft gedacht! Tussen alle snoepjes zijn namelijk ook gedroogde cranberries en abrikoosjes te vinden. Hoe handig! Lekker voor jezelf, maar ook als je bijvoorbeeld een gezonde snack voor je kindje zoekt. 100 gram snoep of gedroogd fruit kost €0,69.

IMG_4792

Op donderdag ging ik naar een persevent van RAIN, een te gekke winkel in de Negen Straatjes (Jordaan) in Amsterdam. RAIN komt uit Zuid Afrika en er zit echt een prachtig verhaal achter dit concept. De producten zijn fairtrade en natuurlijk. Ik ben onder de indruk! Op het event kregen we een uitleg over het merk, mochten we zelf scrub maken (dat mag jij als klant in de winkel overigens ook!) en kreeg ik een heerlijke handmassage.

IMG_4786

Ik maakte een heerlijke scrub met suiker, vanille en lavendel. Dit leverde een lekkere zachte, zoete scrub op. Ik heb hem al geprobeerd: superlekker!

IMG_4803

In de fijne goodiebag die ik mee naar huis kreeg zaten onder andere lekkere ‘frizz-balls’ voor in bad. Helaas heb ik geen ligbad, maar dit werkt ook prima als voeten (of handen!) badje. Na het gebruik van deze bruisbal voelen je voeten helemaal zacht en fris aan. Gelukkig heb ik er nog een paar, dus ik kan nog even verder bruisen hihi! Jullie lezen zeer binnenkort meer over RAIN, want ik ben wel een beetje fan geworden vandaag.

IMG_4811

Ik heb soms van die ‘ik heb niks leuks in mijn kast hangen-‘ breakdowns en dan krijg ik altijd de neiging om de stad in te rennen en zomaar van alles te kopen. Aangezien ik nul budget heb, zal dat niet gaan, dus ik moet creatief zijn. Daarom heb ik mijn kledingkast weer eens goed uitgemest (en helaas moest er ook weer veel weg) en ben ik nu aan het mixen en matchen met kledingstukken die ik normaal gesproken niet veel draag. Zo kwam ik dit truitje met vogeltjesprint opeens weer tegen. Op een rood rokje en met mijn gele nagellak erbij werd ik er heel vrolijk van!

IMG_4830

Op vrijdag ging ik naar de pas geopende Marks&Spencer in de Kalverstraat. Ik ben zo blij dat deze winkel terug is in Nederland! Vroeger kwam ik er al graag, en de keren dat ik de UK ben geweest ging ik er ook altijd even naartoe. En nu zitten ze gewoon weer lekker om de hoek! Ik kon het niet laten om wat lekkers te kopen. Heb je ooit zo’n mooi pakje thee gezien? (ze hebben nog veel meer mooie pakjes en lekkere smaken, dus je begrijpt waar ik voortaan naartoe ga om een pakje thee uit te zoeken)

IMG_4839

Op vrijdag werd ook de Streekbox Veggiebox bezorgd. Altijd fijn, een pakket vol met boodschappen! Lekker brood van Le Perron, verse bio groenten en zo nog een aantal andere lekkere producten. Jullie lezen er snel meer over op De Groene Meisjes.

IMG_4835

En toen: de grote verrassing van deze week. Niet alleen voor jullie, ook voor ons… het Groene Meisjes Tasje! Twee weken geleden zaten we met Eefje van Attic Empire om tafel om te praten over een ontwerp. En zie hier, ons EIGEN te gekke tasje is hier! We wilden graag de combi tussen vintage&veggie maken, zoals je misschien al wel uit de illustratie hebt kunnen halen. Het is een tasje van biologisch katoen en het wordt met de hand gedrukt (in zwart of neongroen,) dus er komt zeker geen massaproductie bij kijken. Wij zijn ontzettend blij met deze ‘statement bag’ en we hopen dat jullie hem net zo tof vinden. Jullie krijgen snel meer te horen over hoe en waar de tasjes te koop zullen zijn! Wat vinden jullie ervan? En wie van jullie zou er voor zo’n De Groene Meisjes Collectors Item gaan? We horen het graag bij de comments!

IMG_4840

Kijk! Hier draag ik het tasje voor de allereerste keer, bij Ekoplaza. Bio boodschappen doen wordt zo nog leuker, hihi!

Dat was het weer. Veel foto’s he? Ik hoop dat jullie dat niet erg vinden. Volg jij me eigenlijk al op Instagram? Doen, want dan zie je de foto’s altijd als eerste! Mijn account is ‘merelgroenemeisjes.’ Trouwens, groen meisje Jamie maakt ook toffe foto’s (denk: food&cats) en zij heet ‘jamiegroenemeisjes’ op Instagram.

Ik hoop dat jullie een lekker weekend hebben. Geniet ervan!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

31 gedachten over “Mijn week in Instagram foto’s #12

 1. Wat een heerlijk item om te lezen. Je hebt leuke dingen gedaan en lekkere dingen gegeten. Kortom volgens mij was jou weekje helemaal top <3 fijn weekend!

 2. Yeah vind het altijd weer genieten om my week in instragram te kijken, ook al volg ik je op instagram :P & Oh dat tasje is leuk!! Vooral die opvallende groene is leuk voor de zomer :D Trouwens voor iedereen die graag de producten van Pura Vita wilt, ze zijn nu te koop bij de Tuinen met maar liefst 50% Korting!

  1. Ohja goede toevoeging! Ik ga het er nog even bij zetten, thanks! En wat leuk dat je het weekoverzicht alsnog leuk vindt, ook al volg je me ook al op IG. hihi, ik vind het zelf ook altijd superleuk om bij anderen (die ik ook op IG volg) te kijken!

 3. Wat een lieve foto van Niek en Pop! Echt gaaf hoor, die tasjes!

 4. Wat een leuke persevents en dingen om te testen heb je gekregen deze week! Ik kijk uit naar de reviews!

 5. Fijn, IG weekoverzichtjes. Lees jullie blog sowieso altijd graag. En… Ohhhh leuke tasjes! Zou er zeker een aanschaffen :)

 6. Dat ziet er weer uit als een heerlijke week!
  En die tasjes zijn fantastisch! Ik zoek al een tijdje een leuke groene totebag (niet de kleur, maar het materiaal ed) maar kon vaak alleen maar hele dure vinden. Jullie zwarte vind ik echt heel mooi!

 7. Altijd een goed begin van het weekend, deze post :) De tasjes zijn zeker leuk! Ik denk dat ik er ook zeker een aan zou schaffen :)

  ga door dames! Ik geniet van jullie blog :)

 8. Die tasjes zijn leuk, proficiat ermee! :)

  (en de rest van de foto’s zijn ook fijn om naar te kijken, vooral die van je broer en Pop)

 9. Die tasjes zijn echt heel tof, ik zou er graag eentje willen. En idd leuke foto’s met je broer!

 10. Gefeliciteerd met jullie te gekke tasjes! Reserveer maar een zwarte voor me, alsjeblieft. :D
  En enig al die vele soorten popcorn. Dat heb ik hier ook nog nooit gezien. Geen wonder dat je even moest proeven! ;)
  En wat een leuk dekbedovertrek op Niek’s bed! Vrolijk en zomers, daar word ik op deze druilige dag helemaal blij van. :)

 11. Ik vind de foto met jouw broertje en pop zo lief <3
  en wat een leuke events mogen jullie bijwonen zeg! :) Fijn dat jullie site zo goed loopt :)

  alleen:
  waar zijn de andere bloggers gebleven? Ik mis het meisje (ik kom even niet op de naam) met rood krullend haar en de vele vlinder tatoo's. Ik vond haar kledingtips altijd ontzettend fijn om te lezen.

 12. jaaaaaah m&s back in nl :D
  dat snoep scheppen bij de ikea ziet er echt te leuk uit.
  ben trouwens nog steeds verliefd op jullie katjes <3

  1. thanks! Ze zijn ook wel echt heeeel lief inderdaad ;)

  1. :) houd ons goed in de gaten, zodat je hem binnenkort kan bestellen !

 13. Net jullie blog ontdekt! Heerlijk om te lezen. Enorm inspirerend. Dat wordt een avondje bankhangen met de laptop op schoot. Ik blijf leuke tips/adresjes/recepten schrijven in mijn ‘handig boekje’. Top site!

 14. Leuke tasjes! Kunnen ze al besteld worden?
  En waar hebben jullie ze laten maken?

  1. We gaan ze zelf maken! Althans, zelf bedrukken. En dat gaat volgende week gebeuren. Dus hopelijk snel daarna te bestellen :)

 15. Jaaaa de M&S!
  Duur maar leuk.

  Alleen, op die avocadosandwich zat toch creme fraiche of heb ik verkeerd gekeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *