Mijn week in Instagram foto’s #17

IMG_5667

Wow! Wat een week heb ik erop zitten! Vol met Groene Meisjes tasjes, enorm veel activiteit op de site en drukte op het werk. Whoop whoop! Kijk je mee?

Deze week bereikte ik de 1800+ volgers op Instagram. Jemig, wat een eer! 1800 mensen die mijn foto’s dagelijks bekijken, dat vind ik echt supertof. De enorme xxl banana softserve die je hierboven ziet is voor jullie. Ik maakte hem van bevroren bananen en topte hem af met kokosrasp, raw cacao nibs en granaatappelpitjes. Lovely! Heb jij nog nooit een banana softserve gemaakt? Echt eens doen! Het is zo simpel: vries een paar bananen in en gooi ze na een uurtje of 24 in je keukenmachine. That’s it!

IMG_5651

Weinig zon deze week, maar Beppie wist die paar zonnestralen mee te pakken. Soms denk ik echt: was ik maar een kat. Maarja, dan trek ik maar weer mijn kattentrui aan, dat is ook leuk.

IMG_5578

Deze foto stuurde mijn moeder me via Whatsapp. Je ziet dat ik al een hoop swag had toen ik klein was. Ik bedoel, ik liep waaaay vooruit op de fruit-op-kleding-trend. Echt, ik zou zoveel over hebben voor een aardbeienpak nu.

IMG_5563

Hoewel wij zelf een Versapers slowjuicer hebben, vonden we het toch erg leuk om deze Frecious slowjuice-shakes eens te proberen. Heerlijk waren ze! Binnenkort lezen jullie er meer over op de site.

IMG_5585

Ik schreef mijn eerste ‘afval journal’ en man o man, ik ben bedolven onder de lieve reacties. Zo ongelooflijk te gek van jullie, al die motiverende woorden. Ook kwamen er in de reacties een aantal fantastische succesverhalen voorbij en die hebben me stuk voor stuk geïnspireerd. Heel erg bedankt allemaal!

IMG_5605

De beste manier om de dag te beginnen: met een groene smoothie. Ik hou er zoveel van. Kokoswater, spinazie en banaan. Mmmm.

IMG_5596

Jamie gaf me de tip om van tevoren een paar bakjes met snacks klaar te maken, zodat ik ze zo in mijn tas kan gooien als ik naar mijn werk ga. Ideaal! Ik maakte bakjes met gedroogd fruit, nootjes en kokos. Lekker, gezond en makkelijk.

IMG_5577 IMG_5645

Ik probeer wat minder brood (waar ik echt onwijs gek op ben) te eten en dat betekent dat ik voor mijn lunch aan het experimenteren ben met andere maaltijden. Zo maakte ik een salade met gestoomde zoete aardappel en heerlijke veggiewraps. Die laatste ga ik binnenkort met jullie delen.

IMG_5632

Vorige week maakten we De Groene Tasjes en gingen ze in de verkoop. Oepsie, dat ging nogal hard… Dus op dit moment zijn de tasjes op, MAAR, we gaan heel binnenkort nieuwe maken. Dus we hebben alweer een wachtlijst, hihi! Zo tof om te zien waar alle Groene Meisjes tasjes nu terecht komen. Echt overal in het land én in België. We zijn supertrots!

IMG_5637

Wat ik ook helemaal te gek vond: iedereen die deze week havermout cookies ging bakken naar aanleiding van mijn recept post. Nog steeds komen er tweets en berichtjes met foto’s binnen en ik vind het superleuk om te zien. Ik ben ook heel blij om te horen dat iedereen ze lekker vindt!

IMG_5688

Op vrijdagmiddag geef ik een nailart-workshop op mijn werk (een middelbare school) en dat is zó leuk om te doen. Ik word geassisteerd door een leerling die heel goed is in nailart en deze week behandelden we het thema ‘animalprint.’ We gingen voor panter en zebra en hierboven zie je een paar voorbeelden van de mooie dingen die er gemaakt werden. Tof he?

IMG_5690

Toen ik thuis kwam uit mijn werk stond er een fantastische verrassing op me te wachten: een pakket van Veggiedeli.nl! AAA!!! Vegan foodies eh goodies! Bij Veggiedeli kan je echt enorm veel lekkere vegan producten bestellen. Dan hebben we het dus echt over kaasvervangers, witte chocolade en worstjes. Allemaal vegan. Can you believe it?! We gaan een aantal producten reviewen en je leest er heel snel meer over op De Groene Meisjes.

IMG_5693

Mijn “foute” maaltijd van deze week: zelfgemaakte pizza mét vegan kaas. Hierna zat ik echt BOMVOL en maakte ik meteen plannen voor een ontbijtsmoothie en een salade&sapjesdagje. Oef, ik ben het niet meer gewend geloof ik. Ik bedoel dus de kaas hè, de pizza kan ik wel handelen ;)

Met de pizza begint mijn weekend en ik hoop dat jullie er enorm van gaan genieten. Have a good one!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

24 gedachten over “Mijn week in Instagram foto’s #17

 1. I have to admit: ik volg de website pas sinds deze week via Bloglovin’ maar ik vind jullie zo leuk! Heel tof om te zien dat de tasjes zo hard gaan en dat er gewoon alweer een wachtlijst is!

 2. kaas, ik zou niet zonder kunnen, heeerlijk, dus geniet ervan! :)
  En die banana softserve lijkt me ook super lekker, goeie tip voor als het weer wat warmer wordt.

 3. Haha wat een stoer aardbeienpak Merel! Wederom weer heel leuk om te zien:) Heel tof dat het zo goed is gegaan met jullie tasjes, ben benieuwd of ik er ook eentje hier in Nijmegen ga zien ;-)

 4. Ik ben zo benieuwd naar een review van die vegan kaas!
  Ik ben veggie, wil vegan worden en alles lukt best goed, alleen lukt het me niet om kaas te laten. Heb al in verschillende biowinkels gezocht naar vegan kaas, maar kon niets vinden… (Ok, 1 pakje, maar dat zag er om eerlijk te zijn vies uit) Dusss let me know :D

 5. Altijd leuk om zo jouw week in beeld te zien en ook heel inspirerend.
  Met name jou verhaal over hoe je bezig bent (geweest) met je gewicht. Heel dapper dta je dat zo op je site durft te zetten.
  Nog een vraagje: de softserve maak je die alleen in een keukenmachine?
  Ik heb namelijk alleen een blender (maar wel een goede, Kitchenaid) en een keukenmachine aanschaffen voor alleen een softserve vind ik een beetje overdreven…. ;-)

  1. hihi :) dat is inderdaad misschien een beetje overdreven. Tegenwoordig maak ik softerves ook wel in de Vitamix, een heel krachtige blender. Als je het in je blender doet, moet je wel een heel krachtige hebben. Ik denk dat KitchenAid dat wel aan kan. Tip: vries je bananen iets korter in, of: vries ze wel 24 uur, maar laat ze een half uurtje ontdooien voordat je ze in de blender doet. Succes!

 6. Ik volg jullie stiekem al een tijdje en heb al een aantal van jullie recepten gemaakt, erg lekker :) Heb je ook een recept van die banana softserve die er zo ongelofelijk lekker uit ziet??

  1. Hi Ilona, leuk dat je ons volgt! Het recept staat al in dit artikel: bananen invriezen, 24 uur later in je keukenmachine laten draaien. En verder kan je de zoekfunctie gebruiken op ‘softserve’ en dan vind je ook een uitgebreid recept met variaties. Enjoy!

 7. Dat pakket ziet er zo lekker uit hmmmmm, ben benieuwd naar de review!:D

 8. Ben erg beniewd naar de producten van Veggiedeli! En wat is jou kat Beppie leuk :D

  1. Dankjewel! Ze is een schatje :) Tot nu toe zijn de producten ge-wel-dig, dus dat komt helemaal goed met die review.

 9. Wat een leuke week weer, en met maar een “foute” maaltijd! Geweldig! Die zoete aardappel salade lijkt me vooral heerlijk. Wat zit daar allemaal bij in? En op?
  Ik heb ook jullie lekkere koekjes gemaakt, maar met rozijnen en een beetje kaneel want ik had geen dadels in huis. Heerlijk.
  En in iedere foto een andere kleur nagellak! Te gek!

 10. hahaha fan-tas-tisch dat aardbeienpak, ik had geloof ik zo’n zelfde soort outfit in mijn kast hangen vroeger hahaha

  En goeie tip van Jamie! Dat gedroogde fruit, dat ga ik ook doen! Wat neem jij mee? Ik ben nog niet zo thuis in Gedroogd Fruit Land… haha

  xx

  1. :)
   Ik neem mee: cranberries, rozijnen, nootjes, gedroogde kokosreepjes, vijgen, dadels, abrikoosjes.. wisselt per dag!

   1. thenks! ik ga het vanaf morgen ook uitproberen :)

    en dan kunnen we misschien ooit weer ons aardbeienpak aan ;-)

   2. zou je me kunnen vertellen waar jij gedroogde kokos koopt? ik kan alleen vlokken en snippers vinden…

 11. Leuk zo’n overzicht! Ben benieuwd naar je ervaring met het minder brood eten. Ik vind brood echt heerlijk, maar vind andere dingen ook lekker :p Dus wellicht haal ik inspiratie bij jou vandaan om ook eens te wisselen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *