Mijn week in Instagram foto’s #2

Er is alweer een week voorbij en ik heb weer een paar leuke plaatjes met jullie te delen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien wat ik zoal gedaan heb!

Jamie nam ongelooflijk lekkere taartjes mee uit Rotterdam. Ik wist dat ze naar Spirit ging en heb haar gesmeekt een lekker vegan taartje mee te nemen. Yes! Dit is een punt appel-gojibessen taart en een stuk cranberrytaart. Oh mijn god, die bodem! En dat verse (bio!) fruit! Als je een keer in Rotterdam bent, ben je echt verplicht een bezoekje te brengen aan Spirit. Lees hier onze review van De Groene Passage, waar Spirit onderdeel van is. 

Ik las en reviewde twee boeken. Vroeger wilde ik altijd recensent worden en dan heel veel (gratis! hihi) boeken lezen en daarover schrijven. Het is heel lang mijn droombaan geweest, totdat ik ging inzien dat het waarschijnlijk ook wel een keer gaat vervelen als je verplicht tien boeken per week moet lezen. (misschien overdrijf ik, dat doe ik wel vaker) Maar twee boeken per week is helemaal prima en ik vind het geweldig om te doen!

Ik maakt zelf een lipscrub met extra vierge kokosolie en oerzoet (suiker kan natuurlijk ook.) Super easy, heel verzachtend en…lekker! Weg met de wintervelletjes!

Dit mooie vest kocht ik bij Attic Empire, de fijne nieuwe vintagewinkel waar ik deze week over schreef. Ik was opzoek naar een zwart, wit of grijs vest. Nou, dit vest heeft alle drie de kleuren in één! Het is een gevoerd en lang vest, dus ook geschikt om in het voorjaar als jas te dragen. Ik heb er nu al zin in!

Vegan brunch (op zondag) bij Beter&Leuk. Beter wordt het niet!

We bestelden eten bij Goulash@Home… en het was echt heerlijk! De goulash wordt zó leuk verpakt, met rode-witte ruitjes enzo. Veel leuker dan een standaard pizzadoos!

Ik ging met Merlin naar de Noordermarkt. Lekker rondneuzen tussen de vintage spulletjes. Wat loopt er een hip publiek rond op maandagochtend zeg! Hallo, ik voelde me zwaar underdressed! Het is erg fijn om Merlin weer vaker te zien, nu we allebei een beetje extra tijd vrij hebben. Merlin en ik zijn al vriendinnen sinds dat we 4 jaar oud zijn en naar de kleuterschool gingen, in Friesland. Sinds vijf jaar wonen we weer bij elkaar in de buurt en dat is zó leuk! Merlin is een heel groen meisje en weet mij altijd weer te inspireren met leuke, groene dingetjes. Ik zie ons, over 50 jaar, al met onze elektrische scootmobiel over de Amsterdamse grachten racen en de kringloopwinkel onveilig maken!

Helaas was deze vintage brillenwinkel (achter de Noordermarkt, in de Noorderkerkerstraat) dicht. Erg jammer, want ik heb heel veel zin om een vintage montuur uit te zoeken! Volgende keer beter.

Smoothies vervelen gewoon nooit. Deze smoothie is helemaal bio. Van de banaan tot de bosbessen en van de havermelk tot het chiazaad. Het voelt goed om zoveel biologisch te eten!

En natuurlijk mogen deze schatjes niet ontbreken. Ik had nooit kunnen denken dat ik katten zo leuk zou gaan vinden! Maar zeg nou zelf, deze ‘exemplaren’ kan je toch onmogelijk niét leuk vinden?!

Wat was jouw leukste moment deze week? Fijn weekend!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

14 gedachten over “Mijn week in Instagram foto’s #2

    1. Spirit is amazing. Ik zou er iedere dag naartoe gaan als ik in Rotterdam woonde. Nier dat ik daar geld voor heb. Maar dan nog.

  1. Dat vest ziet eruit om in te wonen! Heerlijk! En als echt kattenmensen vind ik dat je twee geweldig charmante exemplaren hebt!

    1. Dankjewel! En dat vest is inderdaad zo’n woonexemplaar. Heel fijn!

    1. Ik was ook nooit een cat-person. Maar geloof me, 2 dagen met The Bepster en Popster en je bent om.

  2. Altijd leuk, Instagram-foto’s! Mooi vest heb je gevonden en je katten zijn inderdaad onweerstaanbaar ;-) Ik wist trouwens niet dat er een boekje van Talking Dress was, ken het alleen als app, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *