Mijn week in Instagram foto’s #20

IMG_6137

Hoi! Welkom in het weekend! Je weet hoe het werkt: je Groene Meisje showt je de foto’s, jij hoeft alleen maar te kijken. Enjoy!

Ik vertel je alvast dat ik geen buitengewoon spannende week heb gehad. Ik ben momenteel erg druk met andere dingen, buiten het bloggen. Belangrijke dingen op dit moment (werk,) dus daardoor moet ik af en toe een stapje op mijn plaats maken en het bloggen eventjes laten voor wat het is. Je zult ook zien aan mijn foto’s (met name aan de hoeveelheid) dat ik ook daarvoor minder tijd heb (lees: ik zit minder met mijn telefoon in mijn handen) en ik hoop dat jullie dat begrijpen. Goed, gaan we!

IMG_6113

Bananensmoothies are the best. Vooral als je ze presenteert op een tropisch printje. Het printje zie je op foto 1 terugkomen. Het is een zomers jurkje dat ik vorige week kocht. Ik heb het niet gepast en gewoon zo meegenomen. Thuisgekomen bleek het perfect te passen en ook nog eens leuk te staan. Ik ben er onwijs blij mee!

IMG_6108

Mijn broertje kwam weer een nachtje bij me logeren. Gezelligheid! We gingen lekker ijsjes eten en naar de film in de stad. We gaan eigenlijk altijd even naar de bioscoop, omdat Niek dat helemaal te gek vindt. Dit keer gingen we naar ‘Epic,’ een prachtige (schattige en grappige) 3D animiatiefilm. We hebben genoten!

IMG_6129

We gingen naar het textielmuseum in Tilburg. Leuk, maar niet denderend. We hebben nu een lijstje gemaakt met musea in Amsterdam die we nog steeds moeten bezoeken. Leuk, zo’n museumjaarkaart. Moet je hem wel gebruiken… kuch. In de zomervakantie ga ik maar eens een inhaalslag maken! Het vernieuwde Rijks, het Stedelijk, maar weer eens naar FOAM (mijn lievelingsmuseum.) Jullie nog tips?

IMG_6110

Ik testte Holy Soda. Ja, die frisdrank waar je echt iédereen over hoort. Wat vond ik ervan? Mwah. De smaak was wel prima, maar die nasmaak… Ik kan maar niet wennen aan dat stevia (natuurlijke zoetstof) smaakje. Voor mij niet voor herhaling vatbaar, helaas.

IMG_6143

We gingen op bezoek bij Tony’s Chocolonely. Als in naar het hoofdkantoor. We hebben een ontzettend leuk gesprek gehad, veel nieuwe dingen geleerd en gehoord. En: heel veel chocolade meegekregen. Thank you Tony! We love you.

IMG_6153 IMG_6168 IMG_6176 IMG_6187

In de categorie “creatief met fruit” ziet u hier een salade met meloenbolletjes, een softserve gemaakt van ingevroren banaan en mango, ananas met kokos en aardbeien. I just FREAKIN’ looooove fruit. Ik kan geen dag zonder.

IMG_6174

Zoals je al in mijn afvaljournal hebt kunnen lezen volgde ik woensdag mijn eerste SH’BAM les. Ik vond het te gek!

IMG_6182

Hihi, dit jurkje is weer typisch een voorbeeld van een kledingstuk dat gewoon bij mij hóórt. Ik hou niet van serieuze kleding, that’s it.
Een leerling van me zei dat ze dit jurkje had zien hangen en meteen aan mij moest denken. Niet wetende dat ik hem al gekocht had. Lachen toch?

IMG_6166

En zo hangen Pop en ik nu op de bank, lekker bijkomen. Dit weekend heb ik niet heel veel plannen. Vandaag gaan we even naar de conceptstore van The Amsterdam Bag Company aan de Haarlemmerdijk en verder houd ik het lekker chill. Doei drukke week, hoi weekend!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

17 gedachten over “Mijn week in Instagram foto’s #20

  1. Ik had het gezien! Maar zo duur! Helaas geen gratis entree met museumjaarkaart :(

 1. Ik kan het niet laten om toch even iets over je huis te zeggen, want wat een gezelligheid en gave inrichting heb je! Die kast, dat behang – fantastisch!
  Fijn weekend!

 2. wat een leuk overzicht, en toffe kleding heb jij zeg! Al die ‘fruithapjes’ jam, ik kan ook geen moment zonder. Fijn weekend met al die chill-tijd in het vooruitzicht!

 3. Hmmmmm al die Tony Chocolony!!!!!! Het jurkje staat je super leuk, gaaf printje! Helaas heb ik geen tips voor je kwa museums….. ben zelf niet zo’n museumbezoeker, haha:p!

 4. Ah jullie hadden naar de Pont moeten gaan in Tilburg, ik woon in Amsterdam maar vind de Pont echt het mooiste museum van heel Nederland!

 5. Jij mag dan je afgelopen week niet “spannend’ noemen, het was heel leuk om over te lezen en naar te kijken. Met name natuurlijk je jurkjes, allebei heerlijk zomers en, vooral dat laatste, te gek.
  En aan dat interieur in je eerste foto, zie je pas goed waarom jullie vintage winkels “Kringloop” noemen. Ik word er een beetje nostalgisch van!
  Is dat heus jullie huiskamer? :)

  1. Dat is heus onze woonkamer. We like it grannystyle Ina! ;)

   1. Nou, de huiskamer van deze granny ziet er wel HEEL anders uit! En heeft er ook nooit zo uitgezien, sorry. Maar ik herken met veel plezier al jullie meubels en spulletjes! :) Gezellig!

 6. Je hebt altijd zo’n leuke jurkjes <3
  En wat leuk dat Niek er weer bij was :D
  Altijd gezellig als er foto's van hem bij zijn!
  En die pootjes van Pop, wat een knuffeltje <3

 7. Ik volg je nu een tijdje en ik vind je echt een topwijf. Op vele manieren mooi! Het Tropenmuseum is erg leuk, en als je van Foam houdt (inderdaad geweldig!) dan houd je misschien ook van de World Press Photo tentoonstelling in de Oude Kerk. Nog t/m volgende week te bezoeken.

 8. Ik kan je aanraden om Tassenmuseum Hendrikje aan de Herengracht op jullie museumlijstje te zetten. Ik ben er vorige week geweest, vond het een heel leuk museum…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *