Mijn week in Instagram foto’s #24

IMG_6782

Je ziet het goed. Beppie met een berg haar ernaast. We brachten haar gisteren naar de kapper en dit is het resultaat. Echt de helft van haar vacht kwam eraf. Nu is ze weer helemaal mooi glad, shiny en zacht. Ready for summer. Benieuwd naar de rest van mijn week? Lees dan weer gezellig mee!

IMG_6645

Vorig weekend was het enorm zomer en daar heb ik goed van genoten. Picknicken in de schaduw…

IMG_6652

’s Avonds laat ijsjes eten…

IMG_6650

en sushi eten op het balkon. Heerlijk.

IMG_6673

Ik ging met vriendinnetje Jori koken in haar nieuwe huisje. We maakten tempeh-taco’s en het recept staat inmiddels al op de site. Als voorgerecht aten we nacho’s met homemade guacemole (yam!) en humus van Le Sud. Deze winkel (of eigenlijk moet ik zeggen: deze traiteur) heeft humus in ontzettend veel smaken. Allemaal even lekker. Je vindt Le Sud onder andere aan de Haarlemmerdijk. Op de foto zie je Jori die demonstreert wat ‘risky dancing’ is. Weet je niet wat het is? Niet gek, ik wist het ook niet. Maar zoek maar eens op Instagram onder #riskydancing en er gaat een wereld voor je open.

IMG_6644

Woop! Ik kan mijn haar in een ministaartje! Jaja, ik heb het al heel lang laten groeien en dit is toch wel een bijzonder momentje. Nog even en ik kan die knot in mijn haar, met een gestipte strik erbij.. iets waar ik al zo lang van droom.

IMG_6712

Ik dronk koffie met mijn moeder, bij Cotton Cake. Wat een schattig zaakje is dit toch. Dat interieur! Om van te kwijlen. En trouwens, de kaart is er fantastisch! Veel organic, veel glutenvrij en bijna alles vegetarisch. Love it!

IMG_6700

Kijk deze twee dropjes nou!

IMG_6787

Mmmm! Ik ben echt totally hooked on this icecream. Vegan magnum met ‘melk’ chocolade. Glutenvrij! Ze zijn te koop bij Ekoplaza.

IMG_6718

Ik heb deze week twee keer gesport! Jaja, ik ben trots op mezelf. Woensdagavond en vrijdagochtend. SH’BAM, natuurlijk!

IMG_6748

Op woensdagavond liet ik me overhalen om mee te gaan naar een feestje. Ik was natuurlijk helemaal kapot na SH’BAM, maar ik wilde ook geen sjaakafhaak spelen. Daarbij komt dat het thema van het feestje iets in de strekking van ‘cats in space’ was, dus ik kon ein-de-lijk mijn kattentrui aan naar een feestje. Deze kans mocht ik niet laten schieten, dus ik ging. En het werd een… bijzondere avond. Met onder andere een Canadese jongen die een tattoo op mijn arm tekende, met watervaste stift. Best cool ook nog!

IMG_6768

Vintagelovers opgelet! Dit boek ontvingen we gisteren (vrijdag) en tijdens het bladeren door het boek dacht ik al: oooe, dit gaan heel veel lezers leuk vinden. Denk vintage, interieur en veel DIY’s!

IMG_6759

We gingen lunchen met de meisjes Verbon: Larissa en Tara van Kittehs Cupcakes en Serena van Beautylab. We gingen lekker eten bij Wagamama en zaten uren te kletsen. Altijd gezellig met deze meisjes!

IMG_6693

Oja! Ik kocht een nieuwe outfit. Of eigenlijk twee, maar ik laat alleen deze zien. Een zomerse broek met een t-shirtje. Niks bijzonders, denk je misschien, maar voor mij een hele overwinning. Want: korte mouw (haatte ik altijd grondig, omdat ik mijn armen niet wilde laten zien) en ook nog eens het truitje bij de broek in gedragen. Ik voelde me meteen goed in deze outfit, dus ik kocht hem!

IMG_6661

Ik begon met Beppie en ik sluit af met Pop. Ik ben een crazy catlady, dat hoef ik jullie niet meer te vertellen denk ik. Maar kom op, wees eerlijk: dit kan je toch niet weerstaan?!

Wat je niet ziet op de foto’s is dat ik een nieuwe fiets heb. Ja, mijn oude trouwe fietsje was dusdanig toegetakeld dat er niet meer op te rijden was. Deze fiets had ik al sinds de eerste of tweede klas van de middelbare school. Moet je nagaan! En nu kon ie echt niet meer. Dus ik heb een tweedehands opoefiets en hij fietst heerlijk. Ben er heel blij mee! Hopelijk laten ze deze fiets nog lang heel.

Dankjewel weer voor het lezen! Ik wens je een heerlijk weekend toe,

liefs Merel

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

26 gedachten over “Mijn week in Instagram foto’s #24

 1. Wat een haren komen er van Beppie af zeg wow! Ze zal wel blij zijn dat ze nu ook wat minder haar heeft met dit warmere weer! Ik vind het trouwens heel leuk staan, je nieuwe outfit en je haar in een ministaartje!

  Dat ijsje ziet er echt lekker uit! Is hij ook suikervrij? Ik had van de week toen ik in Berlijn was een ijsje gekocht bij veganz, ook een soort magnum met rijstemelk en cocos en hij was gezout met agavesiroop: Delicious! Ik wil gewoon weer terug omdat ik hier niet echt van die lekkere dingen kan genieten!!

 2. Risky dancing!
  p.s. jou overhalen voor een feestje is zo moeilijk nog niet hoor…. WAT een avond.
  Leuke week, op naar de volgende! xxx

 3. Wat een zomerse foto’s! Die outfit staat je super. Heel stiekem ben ik nu best nieuwsgierig naar waar je die kocht…

 4. Ik ben ook een major crazy cat/doglady! :)
  Wil binnenkort wat filmpjes opnemen over mijn Persjes en misschien ook ééntje over trimmen, dan kunnen jullie zelf Perzische tapijten knopen haha… ;))
  Of een diy met kattenhaar, iedereen totaal grosed out haha…Mutsen breien met kjoetness hahaha….

  Ik vind trouwens absoluut niks mis is met jouw armen, in tegendeel!
  Leuke zomerse outfit!!

 5. Korte mouwen staan je goed! Net als de broek. En het mini-staartje.
  En ja.. de kattentrui eigenlijk ook (:

 6. Fijn overzicht! En ik vind die foto van jou in het pashokje leuk! Die outfit staat je goed! :)

 7. Leuke foto’s weer! Ik moet blijkbaar echt beter opletten op gluten.. Geen gewone macnums meer voor mij… :)

 8. Ik lag ff helemaal dubbel om die foto van beppie met die berg haar ernaast hahaha
  Verder weer erg leuke foto’s, lekker die sushi! En echt een superleuke outfit, heel tof dat je de korte mouwen aandurft. Het staat top.
  En dat ministaartje is te schattig <3 :)

  1. Thanks! Enneh, Beppie niet uitlachen he. Het ligt een beetje gevoelig voor dr ;)

 9. Leuk om eens foto’s van je te zien zonder je ’trademark’ bril. En helemaal leuk met dat piepkleine paardestaartje, en je fantastische nieuwe zomerse outfit. :) :)

 10. Ik volg jullie blog nog niet zo lang dus weet niet waar je issue omtrent je armen op gebaseerd was maareh prima armen hoor! Ziet er goed uit.

 11. Superleuke foto’s. Grappig dat je door het knippen van de kat er bijna nog een hele kat bij hebt. Enneh, crazy catladies zijn the best!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *