Mijn week in Instagram foto’s #4

Deze week begon (zondag) te gek met een meeting met de meisjes Verbon. Larissa, Tara en Serena (bekend van Kittehs Cupcakes en Beautylab) kwamen bij ons op bezoek. We hebben een ontzettend leuke middag en avond gehad! We zijn nog even gaan vintage shoppen in de Nieuwe Hoogstraat (volgens ons THE place to be als je van vintage houdt,) we hebben heerlijk gegeten bij Kantjil & de Tijger en we raakten niet uitgepraat. Meiden, wij kijken al uit naar een volgende meeting! Deze foto maakten we trouwens in een Levi’s photobooth in de Bijenkorf. Lekker hysterisch.

(van links naar rechts: Tara, Larissa en Serena)
Check hoe goed deze zonnebrillen de dames staan! Sowieso zien de zusjes Verbon er fabulous uit – as usual!

Kijk, hier hou ik van: leftovers (van het bezoek) for breakfast. Ik maakte zondag een vegan yoghurttaartje (zonder toegevoegde suikers en mét sojaslagroom – yumm!) en wat er over bleef, at ik de volgende dag als ontbijt. Ik wil dit iedere dag wel!

Kijk Beppie en Pop nou zitten! Deze twee klimmen werkelijk óveral in, op of onder. Bovenop keukenkastjes, onder kledingrekken (denk maar niet dat je ze nog vindt) en dus ook bovenin inbouwkasten. Ze duwen en trekken net zo lang tot de deur, die op een kier stond, open is en wurmen zichzelf dan naar binnen. Ze kunnen dan ook zeer verbaasd kijken als ik ze toch weet te vinden. Betrapt!

Jullie hebben misschien wel gelezen dat ik mijn slaapkamer wil restylen. Nou heb ik op dit moment niet zoveel zin (ook niet om er geld aan uit te geven,) om bijvoorbeeld verf te gaan kopen en de boel te schilderen. Daarom kies ik er nu voor om grondig op te ruimen en mijn muren kaal te halen. Aan deze muur hingen allemaal kleine, gekleurde lijstjes en knipsels uit tijdschriften. Ik was er helemaal klaar mee en heb alles eraf gehaald. Nu hangt er alleen mooi lijstje met een hert. Heerlijk rustig. Ik ga binnenkort wel investeren in goed, wit bedlinnen en een nieuwe hanglamp, en dan ben ik voorlopig eventjes klaar. Misschien ga ik in de zomer nog wel wat grondiger te werk.

Ik maakte deze ChocoLATTE naar het recept van Kyra de Vreeze. Superleuk, want ik mocht een recept uit haar nieuwe kookboek proberen, nog voordat het kookboek verschenen is! Volgende week ligt het boek in de winkels en wij kunnen niet wachten om het in het echt te mogen bewonderen!

Pop hielp me met het testen van de MÁDARA producten. Verder houden wij niet van dierproeven hoor ;)

Woooaaaa! Deze smoothie smaakt serieus naar appeltaart. ZO LEKKER. Als we aan het einde van de maand weer het smoothie-overzicht plaatsen moeten jullie me eraan herinneren dat ik het recept voor deze smoothie uitwerk. Dit moét je proeven! Het gaat nog steeds goed met ons #365smoothies project trouwens. Volg jij ons al?

 

Ik maakte een aantal kettinkjes en ik ben erg blij met het resultaat. Ik ben helemaal niet zo handig en vaak mislukken dingen behoorlijk als ik iets zelf probeer te maken. Maar dit keer ging het in één keer goed! Misschien plaats ik binnenkort een DIY op de site.

Maandagavond zat ik in Koninklijk Theater Carré, omdat mijn studenten  daar een prachtige avond verzorgden. Een avond vol met zang, dans en theater…en wat deden ze het belachelijk goed! Ik ben een trotse juf. Kan je je voorstellen hoe ongelooflijk tof het is als het je droom is om musicalster te worden, je een avond in Carré mag spelen? Wow.

Ik hou best van zwart, soms. Maar het liefst draag ik toch kleurtjes, stipjes, bloemetjes en andere patroontjes. Je zult me ook nooit met een subtiel sieraad zien. Lukt me gewoon niet.

En het was daar. Het moment dat ik de 1000 followers bereikte op Instagram. Ik kan het niet geloven! Dankjullieallemaalzoergwel! Ik hoop dat ik jullie kan blijven vermaken met leuke plaatjes :)

Ik pakte mijn haaknaald en draad weer eens op (god, dit klinkt wel heel erg ‘uit grootmoeders tijd’) en ik begon aan een collectie strikken. Ik denk dat het broches worden. Of haarspeldjes, voor als mijn haar straks lang genoeg is. Ik ga er in ieder geval een heleboel maken en een DIY ga ik zeker nog een keer met jullie delen!

Hoogtepunt van deze week. Wat zeg ik? Van dit jaar: we hebben een Vitamix gekocht! OOOOHMYYYYYGOODNESS. Alle Amerikaanse bloggers hebben een Vitamix, en zeg nou zelf, de Groene Meisjes hebben zo’n ding toch gewoon nodig? Al was het maar om allemaal geweldige recepten voor jullie te kunnen proberen en daarover te bloggen. We wilden deze geweldige blender (’s werelds beste blender, jaja) al eeuwen en hebben hard moeten sparen. Maar daar is ie dan! Hello Baby! (oh en als je denkt: wat heeft die kan een rare kleur? op het moment dat ik de foto maakte zat er water met zeepsop in, om hem eerst eens goed schoon te maken voordat we de blender in gebruik namen.)

Ik maakte de middag dat de Vitamix arriveerde meteen iets waar ik al zo lang naar uitkeek: een pot kokosboter. Niet te verwarren met de whipped kokosolie die eerder online kwam op De Groene Meisjes. Dit is een halve zak biologische kokosrasp die drie minuten in de Vitamix heeft gedraaid: smooth! Zo intens lekker en romig en geweldig om mee te bakken of… om gewoon je lepel in te zetten en het op te eten. YAMS! (note to myself: ik ben echt heel erg verslaafd aan kokos. omarm het.)

Het was een fijne week en ik kijk ook weer uit naar de volgende. We gaan onder andere naar Gent, voor de opnames van een filmpje (jaja!) en verder gaan we naar een groene kapper en hebben we hier en daar wat afspraken. Een drukke week, maar wel heel erg leuk. Tot het volgende weekoverzicht!

Wat was deze week jouw leukste dag?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

6 gedachten over “Mijn week in Instagram foto’s #4

  1. Hai meiden!!! Super leuk om ons weer terug te zien in jullie week-in-instagram-fotos!
    We vonden het serieus ook zo gezellig met jullie, we moeten zeker een vervolg meeting plannen. Hele dikke kus ook voor poppie en beppie!

  2. Oh my god jullie hebben *de* Vitamix gekocht :D I want I want I want… ik ben heel benieuwd of hij echt zo goed is en zijn geld waard is :)

    1. I know! Ik kan je zeggen Sophie, de Vitamix is iedere euro waard. Dat durf ik nu, na 2 dagen, al te zeggen. Smoothies, kokosboter, amandelboter, dressings, hummus… allemaal in echt een paar minuten tijd. (ohmygawd, ik klink als een Tell Sell reclame. Sorry for that.) xx!

  3. Ik heb juist gehoord dat Blendtec de allerbeste blender is.

    1. Blendtec is ook een heel goede blender. En ach, ze zijn allemaal vergelijkbaar met elkaar. Voor ons is de Vitamix de beste blender van de wereld :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *