Moose&Goose Amsterdam

moosegoose

De Groene Meisjes ontdekten vorige week, tijdens Krijg de Kleren, het te gekke label ‘Moose&Goose.’ Dit is een initiatief van twee Amsterdamse studenten die het leuk vinden om zich bezig te houden met duurzaamheid. Zij ontwerpen toffe shortjes met allerlei verschillende printjes. Deze items mogen eigenlijk niet in je kast ontbreken komende zomer! Lees verder om Goose&Moose te ontdekken én check de kortingscode voor groene meisjes! 

De vintagelook is natuurlijk een enorme trend, maar het lukt niet iedereen om leuke vintagekleding in zijn of haar maat te vinden. Vandaar dat Moose&Goose shorts maakt in verschillende maten (en als je maat er niet tussen zit, dan maakt Moose&Goose het voor je op maat, wat een service!) en met verschillende designs. Er zijn allerlei verschillende ontwerpen. Je kan er hier een paar bekijken in de online shop.  Natuurlijk zou je ook zelf aan de slag kunnen met naald en draad. Maar stel dat je dat a) helemaal niet leuk vindt, b) helemaal niet handig bent en c) daar helemaal geen tijd voor hebt, dan is het toch maar mooi meegenomen dat Moose&Goose dit allemaal al voor je geregeld heeft!

Schermafbeelding 2013-04-11 om 09.43.19

Wat Moose&Goose doet heet met een mooi woord ‘upcycling.’ Dat betekent in dit geval dat er van een tweedehands jeans een totaal nieuw kledingstuk gemaakt wordt. Dat is natuurlijk hartstikke duurzaam! Want waarom per se een nieuw shortje willen kopen in een (sorry- doorsnee) kledingzaak? Wat wij trouwens nog extra tof vinden: de broekjes worden bewerkt in een sociale werkplaats. Niks geen massaproductie, Moose&Goose houdt het lekker klein.

Korting!

De Groene Meisjes zijn enthousiast! En je weet hoe het werkt: als wij ergens blij van worden, willen we dat met jullie delen. Moose&Goose heeft daarom een fijne kortingsactie voor de lezers van de Groene Meisjes. Met de code ‘groenemeisjes‘ bestel je een shortje voor €30,00 in plaats van voor €39,95. Dat is een mooie korting! Bestellen kan door dit emailformulier in te vullen.

Schermafbeelding 2013-04-11 om 09.48.11

Wie van jullie ziet zichzelf al met een Moose&Goose shortje over een (pak-em-beet) festivalterrein paraderen?

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

6 gedachten over “Moose&Goose Amsterdam

  1. Ze zijn leuk! Fijn die verschillende stofjes die gemixed worden. Het hele idee is sowieso erg leuk, goed dat het in een sociale werkplaats gemaakt wordt :)

  2. Wat ontzettend leuk! Zou zomaar is kunnen dat ik er gebruik van ga maken :)

  3. Wat een gave broekjes zeg! Geeft mij gelijk weer inspiratie voor do it yourself eigenlijk haha!

  4. Ziet er tof uit, vooral de broekjes op maat is voor mij een uitkomst! Maar ligt het aan mij, of doet de website het niet?

    1. Bij mij doet de website het wel…? ik gebruik Chrome, kan het daar aan liggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *