Catfashion galore: Ponypeople goodies

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laaaaang geleden heb je Ponypeople misschien wel eens eerder voorbij zien komen op De Groene Meisjes. We lieten twee tasjes beschilderen met een portret van Beppie erop. Dat moet echt lang geleden zijn geweest, want kennelijk hadden we Pop nog niet. Dit terzijde: Ponypeople rocks. Anne’s stijl vind ik fantastisch. Ze kan dieren, vooral katten vind ik, zo mooi tekenen.. mooier dan een foto. Ik kon het dan ook niet laten om onlangs weer een bestelling bij haar te plaatsen. Ik ging voor een beursje en een set stickers. Ik bedoel, kan een mens ooit genoeg stickers hebben? Natuurlijk niet. Domme vraag.

Ik moet jullie wel van tevoren teleurstellen: de beursjes zijn helaas uitverkocht. Maar wie weet komen ze terug! In de Etsy shop van Ponypeople kan je alle mooie dingetjes bewonderen én bestellen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En nee, ik had dit totaal niet nodig. En ja, toch moest ik het hebben. Ik bedoel, kom op: heb je die lieve oogjes gezien?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze awesome stickers kwamen in een pakje van 6. Eén heb ik op mijn notitieboek geplakt (die leek op Pop) en eentje heb ik aan Jamie gegeven. Die leek op haar overleden kat van vroeger: Tommie. Moge zijn ziel rusten in vrede.

Anne, je hebt weer prachtige dingen gemaakt. Omdat ik het je zo gun dat je ontzettend beroemd gaat worden met je werk, hoop ik dat al onze lezers iets leuks bij je gaan bestellen. In dat geval zou ik maar alvast genoeg inpakpapier klaarleggen ;)

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

9 gedachten over “Catfashion galore: Ponypeople goodies

  1. Naaaawwwww super lief!!!! Jammer dat ik nu net op vakantie ben en m’n shop dicht is haha ;D maar toch super lief! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    1. :) ik wist niet dat je op vakantie was en ook niet dat je shop dicht ging.. maar goed, je komt wel weer terug toch? ;) dan stromen de bestellingen straks binnen hihi!

  2. O mijn god. Katten. Hebben!!! Jammer dat haar shop dicht is maar ik ga het in de gaten houden!

  3. Dubbele teleurstelling: 1. Dat Anne met vacantie is, en 2. Dat de beursjes zijn uitverkocht! :( :(

    1. jep sorry… wist ik niet toen ik het artikel maakte

  4. Anne, wil je alsjeblieft nieuwe beursjes maken als je terug van vakantie bent? Ik vind ze nml super leuk en wil er graag één (nouja, iig één) kopen!

  5. […] Twee jaar geleden schreven we al eens over PonyPeople en wij zijn het label (en ontwerpster Anne)  altijd blijven volgen via instagram. En kijk eens hoe geweldig de nieuwe designs zijn die we gisteren spotten! Katten en cactussen, het wordt niet heel veel beter. Er zijn kaarten, oorbellen, bloempotjes en stickers en het is allemaal even geweldig. We moesten dit gewoon even met jullie delen! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *