Nieuwe bestelling Veggiedeli

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oh yeah, je Groene Meisjes hebben weer nieuw te testen producten in huis! We mochten namelijk van Veggiedeli weer het een en ander uitzoeken, zodat we jullie kunnen laten weten wat we van deze nieuwe vegan goodies vinden. We laten je even zien wat we zoal hebben ontvangen en zeggen daarbij: dit was niet alles. Maar er zaten ook wat dingetjes tussen die we al wel eens hebben gereviewd op de site, dus dan zouden we een beetje in herhaling vallen. Jullie mogen aangeven naar welke producten jullie geïnteresseerd zijn, dan gaan we daar mee aan de slag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Categorie ‘minder healthy moet ook eens kunnen:’ Speculoos, marshmallows, een yoghurtdessert en een chocoladessert. (kuch, de marshmallows waren al op. meer hoeven we denk ik niet te zeggen?) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Categorie ‘om mee te koken’ : mozzarella, tofu, liquid smoke en parmezaanse kaas

Mocht je nu denken: ‘he maar mozzarella is toch helemaal niet vegan?! en marshmallows ook niet?!’ Take it easy. Bij Veggiedeli is ALLES vegan. Even serieus, hoe chill is dat? Als je, net als wij, vegan eet, kan je hier dus gewoon álles bestellen. Mits je natuurlijk rekening moet houden met allergieën, maar dat is logisch.

Groene jongens en meisjes, laat van je horen! Welke producten willen jullie gereviewd zien? Naar welke producten ben je benieuwd?
Kan je niet wachten en wil je zelf wat spulletjes bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Gebruik dan wel de Groene Meisjes kortingscode, zodat je 5% korting krijgt op je totale bestelling. 
De code is ‘Meisjes5’ en is geldig tot en met 30 april 2014. Maak er een goed gebruik van!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

24 gedachten over “Nieuwe bestelling Veggiedeli

 1. Superleuk, ik ben benieuwd naar de reviews! Ik eet zelf niet bewust vegan, maar ik vind het wel interessant om erover te lezen :) Enne, marshmallows, toetjes en speculoos zijn ALTIJD goed, haha :D

 2. Ik ben ook erg benieuwd wat je allemaal met liquid smoke kunt doen. En of het echt lekker is en iets toevoegt.

 3. Leuk! Ik ben benieuwd naar liquid smoke! Wat kun je ermee? En ik ben ook heel benieuwd naar de parmezaanse kaas :)

 4. De marshmallows liggen hier al sinds Sinterklaas dicht! Goed he! Ik wacht nog steeds op een bbq om ze boven te roosteren. Verder ben ik wel heel erg benieuwd naar de mozzarella!

  1. nouja dat meen je niet! Wij hebben de zak echt METEEN open gescheurd en ’s avonds waren ze op. Heel erg. Toen ze op waren dacht ik: oja, je kan echt leuke dingen met marshmallows doen. Hmm. te laat. haha!

 5. Is het chocodessert zonder noten (ivm allergie). En de mozzarella?

  1. Ik heb even gekeken. Volgens mij is het zonder noten. Dit staat op de achterkant: Rohrzucker, fettarmes kakaopulver, maisstarke, johannisbrotkernmehl, vanille-extrakt, guarkernmehl, meersalz.

 6. liquid smoke? Daar MOET ge iets mee doen, serieus waar!
  Nu weet ik dus ineens waar ge zoiets kunt halen, want mijne vleesvretende man was daar onlangs over bezig, en nu kan ik hem een (stiekem) vegan iets aanbieden.

  But anyway, koken met die handel!

  1. haha ja wij waren ook heeeel blij dat er liquid smoke bij zat! Is nog best lastig aan te komen! We hebben het nog nooit geprobeerd, dus dit wordt een primeur.

 7. Ik ben heel benieuwd naar de liquid smoke! En, okee hij zit hier niet bij maar ik zou zooooo graag willen dat jullie eens Daiya proberen&reviewen :)

  1. Ja dat zouden wij ook wel willen! Misschien is er ergens een webshop die ons wat spulletjes wil sturen? Geen idee…

 8. Ik ben erg benieuwd naar de Liquid smoke en HOE jullie dit gaan gebruiken, receptje erbij ..*kijkt poeslief*
  Ook ben ik wel benieuwd hoe jullie de creamy risela vinden …

 9. Als jullie die code gewoon een paar uurtjes eerder hadden kunnen posten…. maar gelukkig heb ik tot april om nog eens te sjoppen met die korting. Ik ben wel benieuwd naar die puddinkjes.

  1. tsja, dat konden wij ook niet weten natuurlijk ;) Volgende keer beter!

 10. Ik ben totaal verknocht aan Marigold bouillonpoeder dus ik ben erg benieuwd naar hun Braised Tofu!

 11. Ik heb net Liquid Smoke geGoogeld, en het blijkt iets te zijn wat men op vlees smeert om het een op-houtvuur-gerookte smaak te geven! Lijkt me niks voor jullie dus, maar misschien kun je het door een champignon sausje roeren, of door een unieke salade dressing?
  Ik ben erg benieuwd wat jullie er mee gaan doen!
  Ze waarschuwen wel dat je maar een paar druppels nodig hebt!

  1. haha Ina, het is een heel beroemd product onder vegans. Het is juist de bedoeling dat je iets als tofu of tempeh er een ‘rokerige’ smaak mee geeft. Alsof het van de grill komt.
   Dus juist wel iets voor ons! ;)

 12. Het lijkt me heel interessant om een review te lezen over de mozzarella!

 13. Hallo meiden!
  Ik gebruik Liquid Smoke om tempeh en tofu te marineren (+sojasaus+ketjap manis+agave siroop). Heerlijk! Wel zeer spaarzaam mee omgaan, want je hebt maar weinig nodig!

  1. Dank voor de tip! Ik was idd ook van plan om er iets lekkers van te maken met tofu of tempeh, maar het is wel echt even een experimentje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *