Nieuwe ontbijtrecepten

ebook2

Hello sunshines! Het is tijd voor taart, want wij vieren een feestje!

Als je ons al wat langer volgt, dan herinner je je misschien dat we zo’n anderhalf jaar geleden een e-book met ontbijtrecepten hebben gelanceerd. Het ging om een e-book met allemaal lekkere, makkelijke, gezonde en uiteraard vegan ontbijtrecepten en het kostte €5. Het e-book was te koop via onze site, maar dit zorgde voor wat problemen: door het vele downloaden, raakte de server vrij zwaar belast en dat ging op een gegeven moment niet meer. Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om het e-book extern te laten uitgeven; nog steeds digitaal en nog steeds voor €5. Vandaag lanceren we het vernieuwde e-book en we vinden het te gek om dit met jullie te kunnen delen.

Uiteraard wilden we deze gelegenheid niet zomaar voorbij laten gaan, dus we kozen ervoor om 5 bonusrecepten te maken. Wanneer je nu het e-book koopt, koop je dus een ge-upgrade versie van het oude boek. Ook de vormgeving is iets aangepast, maar verder is de inhoud gelijk gebleven. De recepten zijn nog steeds ingedeeld in categorieën als ‘on the go,’ ‘super healthy,’ feest’ en ‘anti-kater.’

Misschien heb je het e-book al en denk je nu: ik wil ook de vernieuwde versie met die 5 extra recepten! Dat kan! Wanneer je tot 1 juli een recept uit het oude e-book maakt, er een foto van maakt en deelt op Instagram of Twitter met #groenemeisjesontbijten erbij, dan krijg je van ons het vernieuwde e-book helemaal gratis!

ebook1

Dus, even kort samengevat: wat is er nu veranderd? Het feit dat het e-book niet meer via onze site, maar via externe online bookshops te koop is, de vormgeving is iets aangepast en er zijn 5 bonusrecepten bij gekomen. Denk bijvoorbeeld aan Nutella taart, smoothiebowls en ontbijtburrito’s. De prijs is exact hetzelfde gebleven: 5 euro. Sterker nog: €4,99 ;)

Ontbijtboek-cover-HI-res-2

Waar kun je het vernieuwde e-book kopen? (klik op de linkjes om direct naar het boek te gaan en het te kunnen bestellen)

www.boekenbestellen.nl
www.libris.nl

We gaan de komende 2 weken #groenemeisjesontbijten heel goed in de gaten houden! En natuurlijk vinden we het sowieso te gek als je het ons laat weten wanneer je ons vernieuwde e-book hebt aangeschaft. Vergeet dus niet even een tweetje of berichtje te sturen, vinden we leuk. Wij op onze beurt hopen jullie blijk te maken met ons e-book en we hopen dat het doordat we de prijs laag hebben gehouden, een leuk cadeautje voor jezelf of voor iemand anders is. Mega bedankt voor jullie steun. Door jullie support kunnen we iedere dag doen waar we blij van worden en daar zijn we jullie waanzinnig dankbaar voor! 

liefs, Merel en Jamie. 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

16 gedachten over “Nieuwe ontbijtrecepten

 1. Ik heb het zojuist besteld :) Vorige week ben ik afgestudeerd en omdat dat toch een beetje als een anti-climax voelde, zei mijn vriend: “Waarom vier je het niet iedere dag een klein beetje, de komende tijd?” Gisteren heb ik uitnodigingen gemaakt voor mijn afstudeerfeest, en vandaag geef ik mezelf dus een klein cadeautje in de vorm van jullie boek. Thanks!

  1. Wat super geweldig om te horen! Gefeliciteerd met je afstuderen en vierze, de komende dagen! Dankjewel voor het kopen van ons e-book <3

 2. En ik maar twijfelen: maar ik kan toch ook gewoon recepten online opzoeken? Maar ach, er staat vast en zeker zoveel leuks in en het is inderdaad maar 5 euro (4,99 ;-)! Dus hoppa, besteld. Bedankt, dames!

  1. Wat lief, dankjewel! (en de recepten staan zeker niet allemaal op de site, misschien 2 of 3, maar laaaaang niet allemaal ;))

 3. Ah wat goed nieuws! Ik wil meer een ochtendmens worden en dus ook beter ontbijten, dus ik zat al aan jullie ontbijtboek te denken! Met die extra recepten wordt het natuurlijk extra leuk :D

  1. Jaaaa lekkere ontbijtjes helpen echt! Je hebt altijd iets om naar uit te kijken, haha !

 4. Damn you two are genius! Ik maar met enige regelmaat iets van jullie recepten en altijd lekker. Dus dat ebook gaat er komen. Bedankt xx

  1. wat super lief Inge, dankjewel! Thanks voor je support :)

 5. Mmm, die taart ziet er echt lekker uit! Leuk dat jullie wat extra receptjes bijvoegen bij de vernieuwde versie van het boek :)

 6. OMG een nutella taart?! Nu moet ik dat e-book wel een keer gaan aanschaffen, word bij m’n volgende salaris denk ik ;).
  Alhoewel…heb je daar perse een e-reader voor nodig? Of is het een soort PDF bestand? Want anders heb ik er nog niks aan :( .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *