NU TE KOOP: De Groene Meisjes tasjes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Supertrots presenteren we jullie: het Groene Meisjes tasje! Een statement totebag om je ecofriendly boodschappen in te vervoeren, of om gewoon trots mee over straat te paraderen. Embrace your inner green girl!

Het tasje is ontworpen door Eefje de Bruijn, eigenaresse van vintagewinkel Attic Empire. We hebben gekozen voor een toffe vintagelook voor het meisje en in haar boodschappenmandje zitten gezonde boodschappen. Vintage meets Veggie, dat idee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We hebben de tasjes zelf bedrukt. Stuk voor stuk. En meeeeeen, wat een werk was dat. Maar het was het waard, want wow, voor ons ligt nu gewoon een stapel voor ons wel héél bijzondere tasjes.

IMG_5546

De tasjes zijn gemaakt van biologisch katoen en zijn hartstikke sterk. Dit groene meisje kan jouw geshopte veggies makkelijk dragen! De afmetingen van het tasje: 37cm (breedte) x 42cm (hoogte.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We hebben de tasjes gemaakt in het neongroen (geloof ons: verblindend in de zon!) en in het zwart. We hebben op dit moment maar liefst 14 neongroene en 24 zwarte exemplaren in de aanbieding. De tasjes kosten €12,30 per stuk. Deze prijs is inclusief verzendkosten en verpakkingsmateriaal.
Edit: een dag later waren de tasjes op… Oepsie, het ging wat harder dan we verwacht hadden! We gaan zo snel mogelijk nieuwe tasjes bij maken, dus je kan het bestelformulier gewoon in blijven vullen en dan kom je op onze lijst. Zodra we dan weer nieuwe tasjes hebben, ben jij de eerste! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wil jij ook aan iedereen laten zien dat jij een groen meisje bent? Dat kan! Bestel  hier nu jouw exemplaar. Stuur ons een email via het e-mailformulier. Geef aan hoeveel tasjes + welke kleur je graag wilt hebben. Vervolgens krijg je zo spoedig mogelijk van ons een reactie met de betaalinstructies. Je bestelling komt daarna uiteraard zo spoedig mogelijk jouw kant op!

We hopen deze zomer heel veel groene meisjes op straat, op festivals, op de markt, op Instagram en Facebook voorbij te zien komen!

Liefs,

Merel en Jamie
De Groene Meisjes

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

19 gedachten over “NU TE KOOP: De Groene Meisjes tasjes!

  1. Goede vraag! Dat is geen probleem. Al komt er dan wel €1,10 bij vanwege de extra verzendkosten. Je kunt dat aangeven bij het veld ‘opmerkingen’.

 1. Oh wat zijn ze leuk! Ik vind vooral de groene erg tof.

  Maar helaas kan ik niet zoveel met dat soort dat tasjes. Maar als er ooit een model komt dat overdwars gedragen kan worden, dan bestel ik er zeker één.

 2. Ik vind ze echt helemaal leuk! Ben zo benieuwd. Ik vind dit soort tassen dus altijd vet handig, ik kijk uit naar jullie betalings-gegevens-mailtje! <3

  1. :) Zou je misschien in je spambox willen kijken of daar een mailtje van ons staat? Dat hoor ik namelijk van meer bestellers. Ik heb je in elk geval op de lijst staan hoor :)

 3. Hai,

  Ik heb geen mail ontvangen maar me wel opgegeven voor de lijst! Heb ik misschien het verkeerde email adrs gegeven?

  Groetjes!

  1. Dat zou kunnen natuurlijk, maar logischer is het dat onze email (we hebben iedereen terug gemaild) in jouw spambox zit! dat was namelijk bij meer mensen zo.
   Zou je dat willen checken voor me?

 4. Is hij nog steeds te bestellen toevallig? Ik ga bijna elke dag wel een boswandeling maken en nu in de herfst kom je buiten zoveel mooie dingen tegen. Nu loop ik vaak met een plastic tasje maar dat is natuurlijk totaaaaal niet groen.. moest daardoor denken aan jullie tasjes! Ik hoor het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *