Opening Elle Aime

Elle Aime, de nieuwe winkel van Lisa Manuels, is geopend en ooooh wat is het mooi geworden! Het is een winkel vol met crafty-materialen en hebbedingetjes, waar je ook nog eens heel toffe workshops kan volgen. We gingen naar het openingsfeestje, waar we andere bloggers ontmoetten (wat ik nog wel een beetje ‘gek’ vind,) fijne drankjes dronken en lekkere vegan hapjes aten.

Lisa, de trotse eigenares van Elle Aime 

De photobooth was favoriet. Foto’s van andere aanwezigen zijn terug te vinden onder #elleaimeopening op Instagram.

Ben jij ook benieuwd geworden naar Elle Aime? We raden je een bezoekje zeker aan! Je vindt de winkel aan de Zwaanshals 271b, 3035 KG in Rotterdam.
De winkel is dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:30 en op de 1e zondag van de maand van 12:00 tot 17:00. Meer info vind je op de site van Elle Aime.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

8 gedachten over “Opening Elle Aime

 1. Superleuk, die snorretjes van chocolade (?denk ik)! Ah, sowieso haar hele winkeltje lijkt me geweldig. Ik ben jaloers!

 2. Ik zag veel foto’s op Instagram voorbij komen en voelde al dat ik iets leuks aan het missen was. Binnenkort eens naar Rotterdam om er lekker rond te neuzen! :-D

 3. Haha, ik sta er ook op!
  Echt heel leuk om jullie ‘live’ te ontmoeten en wat een ontzettend fijne winkel is het hè!

 4. Wat een leuk artikel! Dankjewel voor jullie bezoek, ik vond het een heel gezellige avond!! Hopelijk tot een keertje tijdens een workshop! Ik gebruik heel veel uitroeptekens! Ik ben zo enthousiast! Haha. ;)

  Liefs,

  Lisa

  1. heel erg de moeite waard als je een crafty-kinda-girl bent en van hebbedingetjes houdt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *