Het Papierboek – Uitgeverij Snor (met winactie!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Groene Meisjes krijgen regelmatig boeken opgestuurd. Meestal gaat het om kookboeken, of boeken die over gezondheid gaan. Een heel enkele keer is het een boek over vintage en kringlopen. Maar dit keer was het een boek van Uitgeverij Snor en het ging over…papier. Eh, oké, het zag er tof uit, maar wat is dit precies voor boek? Ik werd eigenlijk wel heel nieuwsgierig. Het bleek een DIY-boek te zijn. Met ideeën voor dingen die je met – hoe verrassend – papier kan maken. Nu ben ik helemaal geen DIY-queen en ik moet ook eerlijk zeggen dat bij de gedachte aan het knutselen van een kraanvogel mij de moed in de schoenen zinkt. En om nog eerlijker te zijn: ik zou ook helemaal niet weten wat ik met een geknutselde kraanvogel moet. Dus nee, dat is niet aan mij besteed. Maar toen zag ik dit:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En toen dacht ik; jep. Die ga ik maken. Dat was het moment dat ik besloot het Papierboek toch uitgebreid te bestuderen (alvorens ik het weg zou geven aan iemand die wél van knutselen houdt) en ik was blij verrast. Ten eerste omdat het boek vol zit met heel toffe papiertjes. En nogmaals: van dat papier hoef je dus geen kraanvogels te vouwen als je dat niet wilt. Het mogen ook papieren bootjes, vliegtuigjes, strikken, katten of proppen zijn. Of misschien wil je het papier gewoon ergens op plakken. Misschien wil je je muur ermee behangen. Ga je gang, het is jouw papier.

Ben je benieuwd hoe het boek er aan de binnenkant uit ziet?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Let op, deze vind ik echt heel erg leuk:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En aan Sint en Kerst is ook gedacht:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verder zit er achterin het boek nog een bijlage. Dit zijn 3 grote vellen inpakpapier, ook met erg leuke printjes. Dan denk je al een boek vol met papiertjes te hebben, zit er ook nog een bonus bij. Dit alles (leuke papieren, een bonus en een aantal DIY-tutorials) kost €17,95 en is te bestellen via de webshop van Uitgeverij Snor. Ook kan je in de webshop nog extra setjes inpakpapier bestellen.
Trouwens, vorige week was ik bij de Bijenkorf in Den Haag en daar heb ik het boek ook zien liggen, dus wie weet is het nog wel op meer plekken te koop!

Winactie

Denk jij: dit boek en ik, wij zijn voor elkaar gemaakt? Komt de knutselQueen of King in jou al naar boven? Dan vind je het vast leuk om mee te doen aan onze winactie! We mogen namelijk 2 exemplaren van het Papierboek van Uitgeverij Snor verloten. Yay! Allemaal in de houding? Hier komen de instructies:

 • Laat een reactie achter waarin je vertelt voor wie jij een pakketje gaat inpakken met het leuke papier uit het Papierboek.
 • Voor meer kans: like Uitgeverij Snor en De Groene Meisjes op Facebook.

Laat alsjeblieft een reactie achter onder een geldig emailadres, zodat we je kunnen bereiken. De winnaars krijgen een mailtje van ons. Wij dienen binnen 2 dagen een bevestiging van de winnaars te krijgen, anders zijn we genoodzaakt andere winnaars te kiezen. 

Heel veel succes! 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

97 gedachten over “Het Papierboek – Uitgeverij Snor (met winactie!)

 1. Wauw dat is nog eens een origineel boek! Ik ga een cadeautje inpakken voor mijn mama, om te laten weten dat ik van haar hou. Om haar te bedanken dat ze er altijd voor me is en elke afspraak in het ziekenhuis met mij mee gaat. Mijn mama is een topper!

 2. de pakjes worden hier ingepakt voor mijn lieve kleinkinderen

 3. Wat een leuk boek! Ik vind het altijd leuk om te knippen en plakken dus dan komt mooi papier zeker van pas!!

 4. Wat een leuk boek! Ik doe mee voor mn mams. Die zit momenteel thuis zonder werk en is dol op knutselen!

 5. Komt dit prachtige boek even goed uit! Komende week is het hier ‘feestweek’. Mijn moeder wordt 65 jaar en we zochten nog mooi papier om de geldbus voor Liberia (gasten geven geen cadeautje maar geld voor een waterput in L) een feestelijk tintje te geven. Twee dagen daarna is vriendlief jarig en de volgende dag een vriendin. Het boek is meer dan welkom! :)

 6. Wat leuk !! Ik ga zeker voor alle familie leden pakketjes inpakken met de feesten ! Ik zou ontzettend blij zijn met dat boek ! Ik waag mijn kans en deel graag verder :)Groetjes, Tineke

 7. Ik ga een pakje inpakken met het leuke papier uit het Papierboek voor mijn zusje, zij is nu iets meer dan twee weken bezig met afvallen en al zes kilo kwijt!! SUPERTROTS!! En daarom verdient zij een leuk cadeautje verpakt in dit superleuke papier met een origamistrik er bovenop! :-)

 8. Wat een superleuk boek! Ik Ik zou er heel graag aan mee willen doen. Ik zou het papier vooral gebruiken om leuke post mee te maken voor penvriendinnen. Hiermee kun je heel gave enveloppen maken. Misschien niet helemaal een pakketje, maar het lijkt erop ;).

 9. Leuk boek zeg. Ga morgen even bij de Bijenkorf langs, kijken hoe het er in het echt uit ziet.

 10. Wat een tof boek! Origami inpakken, leuker wordt het gewoon niet! Ik zou het boek graag willen winnen zodat ik de verlaatte verjaardagscadeautjes van mijn familie en vrienden kan inpakken. Ik mis namelijk een aantal verjaardagen doordat ik vijf maanden in India zit. Een leuk cadeautje met misschien nog wel een leuker pakpapiertje maakt het vast helemaal goed!

 11. Dit boek wil ik graag inpakken voor papierfan Marije, een vriendin van mij. Toen wij drie maanden in Zuid-Afrika waren voor ons afstudeeronderzoek, hebben wij regelmatig ’s avonds knutselmomenten gehad waarin we mooie papierpatronen gebruikten. Deze kan de voorraad weer aanvullen!

 12. Wat een geweldig boek!Ik ben een echte ‘Paperlover’ en vind DIY met papier super leuk om te doen :-)
  Eigenlijk zonde om het mooie boek te verscheuren, maar als het dan echt moet….voor mijn lieve vader, die verdient een mooi ingepakt cadeautje.

 13. hier ook een pakje voor moeder, die verdient wel een mooi ingepakte verrassing voor al haar goede zorgen ,

 14. OMG Papier en ik zijn geen grote vrienden, nou ja, alleen op een zeker plaatsje in huis. Maar het intrigeert me wel. Ja ik zou ook zo graag eens een fatsoenlijke kat willen vouwen, of toch die kraanvogel.
  Of een cadeautje leuk willen inpakken en daar de blitz mee willen maken.
  Misschien komt het er nu toch van…

 15. Wat een leuk boek! Ik zou een slinger maken van die strikjes, en die gewoon lekker thuis ophangen. Dat lijkt me nou gezellig!

 16. Wat een leuke actie en een gaaaaaaf boek!
  Ik zou er een cadeautje mee inpakken voor mijn beste vriendin…ik zit een beetje in een moeilijke periode en zij steunt me door dik en dun!
  We verrassen elkaar regelmatig met gezellige post en daar zou dit boekje prima geschikt voor zijn.

  Zo, nu duimen maar! :-)

  Liefs Dorine

 17. Wat super dit boek! Ik zou een pakketje inpakken voor mijn oma en moeder, dit omdat ze beide binnenkort jarig zijn en ze allebei van creabea houden. Hier kan ik ze zeker erg blij mee maken!

 18. Wow!!! Ik kan wel wat inpaktips gebruiken! Dan kan ik in mijn winkeltje de kados lekker creatief inpakken!!! Ben benieuwd…

 19. Meestal leg ik plooien in textiel…hoog tijd dus om ook eens te gaan vouwen in papier…
  Je raad het al, met dit boek doen jullie mij een groot plezier

  Groetje Angela

 20. Oh ja, ik ben wél van de knutsel…. Dat wist ik altijd al, maar sinds een paar maanden ben ik het weer meer gaan doen en er gaat een wereld aan leuke dingen voor me open. Heerlijk.
  Ik zou graag iets willen inpakken voor mijn zusje, die langzaam (wéér) in een depressie schiet, en dan zoiets fantastisch als die ingepakte theepot die ik op het plaatje zie!! Daar moet je toch wel van lachen, iedere keer als je hem ziet en gebruikt!

 21. Ow, wat een mooie papiertjes! Daar wil ik wel een pakketje mee inpakken voor mijn zus. Haar relatie is net beëindigd, haar huis zal waarschijnlijk verkocht moeten worden en ze woont tijdelijk weer bij mij ouders. Ze verdient echt een feestelijk ingepakt kadootje met de kerst!

 22. oew leuk! ik weet al voor wie, één van mijn beste vriendinnen heeft nog een geschenkje te goed. Ik weet zeker dat op deze manier, een geschenkje nog nooit zo lang in een onaangeraakte verpakking zal blijven! To nice to ruin!

 23. aah wat een super leuk boek!
  Ik ga een heel mooi pakketje inpakken voor mijn allerliefste opa. 90 jaar oud en een paar weken geleden zijn vrouw verloren met wie hij 65 jaar getrouwd is geweest. Nu is hij bijna jarig en waarschijnlijk is dit ook zijn allerlaatste verjaardag en dat verdient een heel speciaal ingepakt cadeautje! Ik heb al een hele mooie foto van mij als klein meisje samen met opa en oma, en om het helemaal af te maken wil ik die op een super manier in pakken! Nu maar duimen!

 24. Voor mijn zoon Sef z’n afscheid van de peuterspeelzaal zoek ik nog iets origineels om te maken en bij de traktatie uit te delen. Dat ga ik in dit boek zeker vinden! X Tamara

 25. Dat boek ziet er echt leuk uit. Ik zou het zelf niet snel kopen, maar aan de andere kant is het natuurlijk wel super leuk om mooi ingepakte kado’tjes weg te geven. Ik geef graag kado’s aan mensen. Vooral aan mijn mama omdat ze langdurig ziek is, ik hoop haar zo toch een beetje op te vrolijken. Maar natuurlijk zal ik mijn mooi ingepakte kado’tjes ook aan andere mensen geven waar ik van hou. Ik zou het daarom erg leuk vinden om dit boek te winnen.

 26. Ik zou een pakje maken voor mijn beste vriendin, die in het buitenland woont. Door drukte, ziekte en andere zaken hebben we elkaar al 15 maanden niet meer in het echt gezien:(

 27. Oh jaaa! Heeeeeel erg leuk! Ik spaar al mijn hele leven mooie papiertjes in een grote, oude doos waar ik nog heel veel goede bestemmingen voor zoek. In het boek staan vast hele goede ideeën. En hij ziet er ook nog eens mooi uit :-). Als ik het boek zou winnen, krijgen al mijn vrienden en familie iets moois met Kerst. En uiteraard zal ik jullie (de Groene Meisjes) ook een verrassing opsturen!

 28. Ik was al ontzettend benieuwd naar jullie review van dit boek, omdat hij me zo gaaf lijkt. Ik heb laatst een kraanvogel gevouwen en vond het zo leuk om te doen, maar ik kan echt niet kiezen tussen al die papieren die overal op het web te koop zijn. Laat staan al die ideeen die ik gepind heb op Pinterest om óók te vouwen.
  Dit boek zou helemaal geweldig zijn. Geen keuzestress meer voor mij!
  Groetjes
  Joyce

  1. Vergeet ik helemaal dat ik mooie cadeautjes voor kerstmis ga vouwen. Vooral voor een hoogzwangere vriendin die graag een kraanvogel mobile wil voor boven de wieg. Dus voor haar ga ik hard aan het vouwen :)

 29. Ik zou voor mijn lieve vriend zijn verrassings cadeautje inpakken. Hij weet niet dat hij iets krijgt en met zulk mooi papier erom is het extra leuk!

 30. Wat een ontzettend leuk boek,
  heel erg handig, want mijn papier is altijd zoek.
  Dat grappige papier met skeletjes
  dat wordt een pakje voor één van mijn mennekes.
  En een cadeau ingepakt in het papier met gewei,
  daarmee maak ik mijn moeder zeker weten heel blij.
  Om mijn vriendin wat op te fleuren,
  gebruik ik natuurlijk dat papier met al die kleuren.
  En dan ook nog uitleg over origami en meubels beplakken.
  Hopelijk komt het boek deze kant op, duim duim duim… ik laat de moed niet zakken.

 31. Wat een een gaaf boek! Het mooi inpakken van cadeautjes vind ik heerlijk om te doen (maakt het geven ook nog leuker!). Origami staat op mijn whish-to-do-lijstje, maar is er helaas nog niet van gekomen. Wellicht dat dit boek zou me er bij kunnen helpen.
  Leuk dat er een winactie bij is, ‘k maak graag een kansje op een exemplaar:)

 32. Ik zou het boek graag willen winnen om even in te snuffen, er dan 1 velletje uit te halen en het boek zelf in te pakken voor een lief vriendinnetje van me :)

 33. Een heel mooi boek lijkt mij. Maar met mijn knutseltalent lijkt het me beter om met dit boek iemand anders blij te maken. Maar…het ziet er echt prachtig uit. Ik ben echter bang dat het op de stapel flows belandt die ook prachtig zijn, maar waar ik nog nooit (bijna nooit) iets uit gemaakt heb.

 34. Uitgeverij Snor is toch ook wel de koning van creatieve boeken maken. Ik heb al meerdere boeken van hun, en ook deze zou ik heel graag aan mijn collectie toe willen voegen :D Ik zou een boek naar mijn lieve vriendin sturen die geëmigreerd is naar Schotland. Toen ze nog in Nederland woonde hadden wij elke dinsdagmiddag knutselmiddag. Die middagjes mis ik heel erg. Als zij nou hetzelfde boek zou hebben als ik dan kunnen we via Skype toch samen knutselen op de dinsdag.

 35. Ik woon in België, en heb dit jaar mijn stage gedaan in Amsterdam. Daar heb ik een heel fijn meisje leren kennen, met wie ik goed bevriend ben geraakt. Ik mis haar heel erg nu ik terug in België zit, en zou graag een cadeau naar haar opsturen met de post, waar ik dan zelf een strik voor kan maken! Of zelf een enveloppe maken voor een fijn briefje. Daar zou ik het boek dus voor gebruiken :)

 36. Oeeeh daar gaat mijn creatieve hartje sneller van kloppen. Wat ik er mee in zou pakken vraag je me? Een zelfgemaakte teckelknuffel voor de pasgeboren telg van een vriendinnetje. Die verdient wel zo’n prachtig stukje pakpapier om er een echt kunstwerkje van te maken.

  Studio Snor kende ik nog niet dus daar ga ik zeker eens even koekeloeren..

  Liefs

 37. Als grafisch ontwerper ben ik GEK op patroontjes printjes en alles wat met papier te maken heeft. Mijn creatief hart sloeg een keertje over bij het lezen van deze winactie. Ik vind zowel de groenemeisje en uitgeverij snor leuk. op facebook.

 38. Wat een gaaf boek! Ik pak het boek lekker in voor mezelf ;-) Sinds ik ben bevallen van de mooiste dochter ter wereld, nu 5 maanden geleden, heb ik eigenlijk nauwelijks iets voor mezelf gekocht. Het is allemaal luiers, melkpoeder en rompers wat de klok slaat, haha! Vind dus wel dat ik een kadootje verdiend heb ;-)

 39. Wat een mooi boek! Ik ben dol op mooie papiertjes en op knutselen, dus dat boek is wel aan mij besteed… voor wie ik iets mooi zal inpakken? De kerst komt er zo weer aan, ik zou al mijn kerstcadeautjes mooi inpakken. Staat gezellig onder de boom.

 40. Hoewel ik het liefst voor iedereen cadeautjes zo mooi zou inpakken, zijn er ook mensen in mijn omgeving (sorry lief zusje) die daar niet zo veel waarde aan hechten en waarbij de verpakking linea recta in de prullenbak verdwijnt. Daarentegen probeer ik voor mijn vriendinnetje Lisa altijd extra mijn best te doen omdat zij net zo van mooie papiertjes houdt als ik! (en ook stiekem mooie papiertjes in een bakje doet voor hergebruik, haha erg hè!)

 41. wauw een een gaaf boek. Ik had er wel een keer over gehoord. En hij ziet er heel mooi uit!! Ik zou iets voor mijn grote liefde inpakken met wie ik bijna 5jaar samen ben! :)

 42. O, wat word ik hier gelukkig van! :) Ik zou er mijn sintcadeautje mee inpakken. Met een groep van FB gaan we brievenbuspost-sintcadeautjes maken en dat is dus heel erg leuk omdat we elkaar helemaal niet zo goed kennen. Dit is een erg leuke manier om meer over elkaar te weten te komen! En dus niet alleen over het ziek zijn wat ons bindt. Er is zoveel meer!! Succes!

 43. Wat een geweldig boek! Elke keer staat het op mijn ‘dit-met-ik-kopen’-lijstje..
  Ik zou er een pakje mee inpakken voor mijn penvriendin. We wisselen recepten uit en sturen elkaar kleine leukertjes per post. Maar nu haar moeder nog niet zo lang geleden overleden is, wil ik haar soms gewoon wat extra leuks sturen, omdat het kan en de dipjes dan minder vervelend zijn :)

 44. Hoi Groene Meisjes!

  WAT EEN LEUK BOEK! :’D
  Zoveel leuks dat erin staat, zo kom ik de winter wel door hehe.
  Daarnaast ben ik (als vormgever in spé) ook fan van “Studio Boot”, de studio die dit boek ontworpen heeft! (:
  Geliked op Facebook!

 45. Oooh hier krijg ik kriebelende vingers van! Vroeger heb ik als kind veel geknutseld, met m’n moeder verschillende technieken uitgeprobeerd, zo ook origami! Nu al jaren niet meer gedaan. Wel aan het inpakken geslagen, elk cadeautje probeer ik weer wat nieuws. Heerlijk die sites als Pinterest e.a. waar leuke inpak ideeën op staan. Voor wie het volgende cadeautje wordt is moeilijk te zeggen, cadeautjes tussendoor zijn bij zeker mij niet afgeschaft. Een lief vriendinnetje is binnenkort jarig die krijgt zeker een vrolijk ingepakt cadeautje, vaak met een zelfgebakken cadeau erbij! Dus dat mooie papierboek mag mij zeker komen helpen!

 46. Meestal doe ik niet mee met likewinkliklaatberichtachterhierenhierliefstmetslagzin,maar als fröbelkoningin wil ik voor dit heerlijke boek toch echt een poging wagen. Ik vind het superleuk om vrienden en geliefden te verrassen met zelfgemaakte cadeautjes en kaarten, dus bring it on! *allerliefste glimlach toewerpt en puppy eyes opzet*

 47. Wat een leuk boek! Ik krijg er meteen leuke smailmail ideeën voor, enveloppen, kaarten etc.
  Ik zou er een pakketje voor mijn zus mee inpakken. Zij is binnenkort jarig, en word 18, en houdt ook van knutselen en DIY. Ik zou het boek dan eigenlijk aan haar willen geven ;)

 48. Wat een leuke uitgeverij. Op hun webshop staan nog meer super leuke boeken, al is dit echt een topper!

 49. wat een leuk boek! ik ben van plan om dit jaar voor mijn man zijn kado ook heel leuk in te pakken. een kado in een kadootje.
  het afgelopen half jaar is heel moeilijk voor mij geweest maar hij is er helemaal voor mij geweest. hij verdient het dubbel en dwars!

 50. Wauw, fantastisch mooi boek!
  Ik pak er een cadeautje mee in voor de leerling die op onze school (Grafisch Lyceum Rotterdam) het meeste geld voor de Filipijnen ophaalt tijdens de leesmarathon die we organiseren!!

 51. Als ik hem niet win dan vraag ik hem als kadootje voor de kerst. ;) Dit boek is perfect voor een creabea muts zoals ik, dus bedankt voor de tip.
  Ik zou met dit papier een kadootje voor mijn vriend inpakken, want hij is zo goed bezig met zijn studie. :)

 52. Oh no ik heb geen Facebook meer! Ik waag toch een gokje. Ik wil graag een cadeautje inpakken voor het nieuwe familielid in mijn schoonfamilie. Het kindje van mijn schoonzus. Dit wordt zijn eerste sint en kerst, dus dat is sowieso al een feest.

 53. Naast sinterklaas vieren we hier binnenkort ook nog twee kinderverjaardagen. Zo ja, ik heb heel wat in te pakken.

 54. Super tof! Ik zou een pakketje inpakken voor mijn lieve zus. Zij pakt cadeautjes altijd prachtig in, maar ik ben een beetje een kluns in dat soort dingen. Dit boek lijkt me super, want die stap voor stap tutorials zijn dus wel aan mij besteed! :)

 55. Een super leuk en creatief boek, ik hou van zulk soort boekjes! Lekker inspiratie op doen en dingen uit proberen!

 56. Daar hoef ik niet lang over na te denken. Dat wordt een creatief cadeau voor mijn broer. Als dank en steun voor de afgelopen jaren van mijn ziek-zijn. <3

 57. Gaaf boek! Ben er heel benieuwd naar.
  Ik zou een cadeautje hiermee inpakken voor mijn ouders, die volgende week vieren dat ze samen 100 worden dit jaar :).

 58. Wat een supertof boek! Ik zou het graag willen gebruiken om de inpakmaterialen en pakketjes van m’n webshop mee op te vrolijken! :D

 59. Ik zou het aan mijn dochter geven, de knutselqueen in eigen persoon, of beter knutselprinses want ze is 14. Ze maakt als sinds ze een jaar of 3 is van allerlei afval kleine kunstwerkjes. De metalen draden van champagnekurken worden bijv grappige poppetjes en zo maakt ze nog veel meer leuks. Ik weet zeker dat ze hier ook mee uit de voeten kan!

 60. Wauw, geweldig!
  Ik zou een kadootje inpakken voor een vriendinnetje wat niet zo lekker in haar vel zit en wel een oppepper kan gebruiken.

 61. hai, wooow,wat een mooi boek!!
  ben echt dol op papierboeken!!
  ik zou een cadeautje inpakken voor mijn beste vriendin die het op het moment moeilijk heeft!
  xx Suzan

 62. Ik ga met dit pakketje een kadootje inpakken voor een van mijn beste vriendinnen die momenteel in Finland vertoefd! Een origineel luchtpakketje dus :)

 63. Voor mijn schoonzusje!
  We knustelen elke week samen, dit boek brengt vast nieuwe projectjes!

 64. Ik ben niet zo van de winacties, maar ik zit hier kwijlend naar de foto’s te kijken.
  Ik vrees alleen dat ik het niet delen wil en het boek in tact zou houden.
  Als ik deze nou zou winnen, kan ik eenzelfde kopen om te gebruiken :)

 65. Ik ga een cadeau inpakken voor mijn zusje omdat ze verdrietig is, een fotoboek van haar hamstertje. Omdat Beestje (=naam) sinds gisteren niet meer leeft :( en een nieuwe hamster vind ik wat moeilijk inpakken
  x elena

 66. Wat een leuk boek!!Ik doe graag mee, ik houd van leuke papiertjes om wat moois van te maken. Ik zou een kadootje inpakken voor een lief klein nichtje wat nog eboren moet worden.

 67. Ohh dit zou ik onwijs graag winnen. Ik wil een scheurkalender gaan maken om eindelijk eens een leuke scheurkalender met sinterklaas aan mijn moeder te kunnen overhandigen. GEen moppen of puzzels of flauwe strips, maar een zelfgemaakte met vega recepten, wensjes, opdrachten, etc.

 68. wow! ik ben een papierliefhebster:-). Er is zoveel verschillende en mooie inpakpapier dat ik ga veel vriendinnen en vrienden ga blij maken!

 69. Wauw wat een leuk boek! Ik maak al veel post van gerecycled papier en leuke printjes die ik overal en nergens tegen kom. Dit boek kan ik erg goed gebruiken. Ik stuur vaak post naar mensen die een extra beetje aandacht en een leuk pakketje wel kunnen gebruiken!

 70. Oh good lord! Dit is echt hét geknipte boek voor mij. Ik heb dan ook alles gedaan om het te kunnen winnen (zowel jullie als Uitgeverij Snor op facebook geliked).

 71. Hij staat al op mijn verlanglijstje, maar ik geloof niet dat iemand hier een idee heeft wat ik ermee bedoel, haha. Ik zou een pakje in pakken voor mijn beste vriendin voor onder de kerstboom. En er 1001 andere leuke dingen mee vouwen, plakken, knutselen!
  Liefs, Anne

 72. Ik ben oh zo dol op papierknutsels, dus dit boekje is zeker voor mij… En het cadeaupapier zou ik gebruiken voor kerst. Met mijn familie hebben we echt een goed traditie van pakjes onder de boom en die zo mooi en bijzonder mogelijk in te pakken. Lijkt me helemaal geweldig dus!

 73. Wauw, Dit zou echt fantastisch zijn. Elke pagina is al een cadeautje opzich! Hier wordt blij van!

 74. Met mijn lieve dinnetje doe ik een kerstswap. Voor een bepaald bedrag kopen we cadeautjes voor elkaar en voor de Kerst pakken we iedere dag een cadeautje uit. Zo leuk! Stiekem heb ik weer wat cadeautjes gedaan, ze gaat nu door een behoorlijk moeilijke periode. Dus haar extra cadeautjes wil ik graag met dit geweldige papier inpakken, zo mooi!!

 75. Heeee! Ik doe mee! Ik zou een heleboel cadeautjes inpakken, sowieso voor al mijn vriendinnen omdat ze geweldig zijn. Superlieve meiden die er altijd voor me zijn en me altijd inspireren. De groene meisjes zouden ook een mooi pakje krijgen vanwege hun harde werk met jullie blog en alles wat jullie ernaast nog doen. En dat is veeeeeeeell!!! Ik vind dat heel knap en bewonderenswaardig en dat mag best eens gezegd worden :)

  Mijn zus Elsje zou ik ook graag een super mooi ingepakt cadeautje geven. Ik ben heeeel trots op haar. Ze heeft twee prachtige zoons met een hele goeie vent. Ze staat altijd voor me klaar en ze kent me door en door. Ik zeg het vaak tegen haar, maar met een heel mooi ingepakt cadeautje kan ik extra goed laten zien dat ik haar zo waardeer.

  Genoeg mensen, dus het mooie papier is hard nodig!!!

 76. Oooo… dat boek wil ik echt winnen!!! Vroeger kon ik uren bezig zijn met het inpakken van cadeautjes: met sinterklaas of kerst kreeg iedereen zijn cadeautje in een zelfgemaakt doosjes, volledig versierd met strikken en bergen lint… zodat het een beetje ging lijken op al die mooie cadeaus uit Amerikaanse films en series!! Ook met verjaardagen was niks te gek: ik pakte altijd de pakjes voor de hele familie in…. Helaas ontbreekt het me nu een beetje aan tijd, maar met dat mooie pakpapier uit het boek kunnen oude tijden herleven… En kan ik mijn vriendje ook een keer laten genieten van mijn inpakkunsten: hij krijgt van mij een heeeel bijzonder kerstcadeautje voor ons 1e eigen huis!! Waar we 3 dagen voor kerst de sleutel van krijgen!!! Met dat mooie boek en het superrr pakpapier moet dat toch helemaal goedkomen!!

 77. Ik weet nog niet voor wie ik een pakketje ga inpakken….dat hangt helemaal af van het kerst-lootje dat ik aankomend weekend trek:)

 78. Deze inpak-fashionista wil nog een stap verder.
  Het eerste kadootje dat ik dan ga inpakken?!? Voor mijn lieve vriendin die moeilijke tijden heeft, ze kan echt iets extra’s gebruiken. Daarna voor m’n zus, m’n moeder, m’n liefje (er zitten toch vast ook mannelijke versiersels bij?!), m’n schoonmoeder, mn andere vriendin, rn nog eentje, m’n nichtje… Zal ik nog door gaan?!?!

 79. Wat een gaaf boek! Ik zou het papier gebruiken voor de cadeautjes die ik nog moet geven aan mijn lieve vriendinnetje voor haar verjaardag. :)

 80. Ohhh papier! <3 Love it. Gooi mij een dag in De Vlieger en ik kom er overdreven gelukkig (en geruïneerd) weer uit. Inpakken vond ik vroeger altijd iets voor pro's (ik nam mooie cadeaus mee naar de Douglas om ze daar te laten inpakken hihi die mensen zijn GOED!), maar begin er zelf ook steeds handiger in te worden. Dit boek lijkt me een heerlijke bezigheid voor koude winterdagen met oningepakte cadeaus – en anders origami ik een vriendje voor onze kat!

 81. Oh dit wil ik hebben! Ik ga een pakketje voor mijn moeder inpakken, sowieso. Na alle ellende verdiend ze het ook weleens om goed verwend te worden dus ik ben allerlei leuke cadeautjes aan het verzamelen die ik haar dan met kerst ga geven. Er moet natuurlijk wel inpakpapier bij en ook een origami kraanvogel (want dat zijn de leukste!)

 82. Ik zou een kado inpakken voor mijn beste vriendin Inger. Ze heeft vorige week al haar tanden moeten laten trekken ivm een ziekte en heeft dus nu een kunst klapper… Ze heeft momenteel heel veel pijn aan dr mond en ik zou haar verassen met een pakket vol mondverzorgende produkten en mooie lipsticks zodat ze weer wat. Zelfverzekerder wordt.

 83. deze papiertjes zijn te mooi om iets mee in te pakken, ik zou ze in een lange baan aan de muur hangen zodat iedereen ervan kan genieten!

 84. De winnaars van het Papierboek zijn: Darja en Mieke H. ! Gefeliciteerd dames! We hebben jullie gemaild :)

 85. Ja, ook toevallig! Die heb ik net woensdag in mijn handen gehad, gewoon hier in een boekwinkel in Middelburg. Staat ferm op het verlanglijstje, want wat een heerlijk hebbeding… Bijna zonde om iets uit te scheuren ;) Maar als het zou moeten, dan om een leuk cadeautje in te verpakken voor een hele lieve vriendin die ook gek van mooie papiertjes is.

 86. Oehoeee..wat leuk! Ik zit een poosje in een kliniek, en in deze tijd zijn veel medeclienten klaar met de behandeling. Een hoop cadeautjes in te pakken dus.. :-)

 87. Wauw wat een ontzettend gaaf boek. Ik hou zelf heel erg van knutselen en ben inmiddels wat inspiratieloos. Maar dit boek geeft volop nieuwe inspiratie. ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *