PeopleTree Spring Collection

Ik weet het: de lente laat wat op zich wachten. Maar dat wil niet zeggen dat we niet alvast kunnen wegdromen bij heerlijk luchtige outfits. Eén van onze favoriete fair-fashionlabels heeft echt een prachtige lentecollectie en we kunnen het niet laten om jullie deze even te laten zien. Het toffe van PeopleTree vinden wij natuurlijk dat de kleding betaalbaar en ecofriendly is. Extra tof vinden wij het dat de lentecollectie een beetje een ‘vintage’ look heeft. Daar houden de Groene Meisjes van!

Peopletree

Welke outfit vinden jullie mooi?

Bekijk ook zeker dit filmpje van PeopleTree even. Kom maar door met die springvibes!

Kan je het filmpje niet zien? Klik dan hier.

PeopleTree is onder andere te koop bij Charlie + Mary.

Fijne dag,

liefs!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

10 gedachten over “PeopleTree Spring Collection

 1. Mooi! Ben groot liefhebber van People Tree. Ook verkrijgbaar via Kleerlijk overigens.
  Verlang nu nog meer naar lente!:)

 2. De outfit met de rode rok en die witte strakke top is leuk zeg !

 3. Ik word hier echt hebberig van! Ik ben alleen niet zo’n fan van kopen via het internet omdat ik door mijn vrouwelijk lichaam geen vaste maten heb. Ik wil het graag kunnen passen. Waar verkopen ze het in de winkel?

 4. Dit is niet goed voor mij, weer een nieuw merk waar ik hebberig van word en méér jurkjes wil! Ik kan bijna niet kiezen zoveel leuke hebben ze, maar vind de Josie Square Print Dress wel érg mooi. Jammer dat ze niet buiten de UK bezorgen.

    1. ahhh dat is jammer! Volgens mij komt PeopleTree uit Engeland, dus stel dat je daar een keer naartoe gaat…

 5. Ben echt verliefd op People Tree :) Ik heb vorig jaar bij de zomer sales een heleboel jurkjes gekocht, zo leuk!

  1. wij ook! zo leuk en nog goed te betalen ook! (vergeleken veel andere ecomerken)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *