Reisvlog – Boekarest

boekarest

Wat leuk dat je er weer bent om onze nieuwe vlog te bekijken! Het zal je vast niet zijn ontgaan dat wij vorig weekend via srprs.me als verrassing in Boekarest waren… en natuurlijk hebben wij hier een vlog gemaakt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de vlog niet kunt zien.

Bedankt voor het kijken! Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal om altijd als eerste de nieuwst video’s te kunnen bekijken. Tot snel!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

24 gedachten over “Reisvlog – Boekarest

 1. Leuke vlog. Boekarest ziet er tof uit. Ook is het leuk om jullie reactie te zien/horen wanneer je te weten krijgen dat jullie naar Boekarest gaan ;-)

 2. Wat een ontzettend gezellige vlog!
  Boekarest, wat een verassing! Heb inderdaad nog nooit iemand erover gehoord.
  Maar wauw, ziet er tof uit!
  Liefs Lonneke

 3. Jullie vlogs zijn zo leuk altijd!
  En jullie zijn er echt goed en gelukkig uit, leuk om te zien

 4. Hele leuke vlog! Het muziekje wat jullie onder de video hebben gezet deed het ‘m! Die pizza’s zagen er heel goed uit!

 5. De beelden van Boekarest zijn echt prachtig. Ik moest laatst hard lachen om de paradoxen die bestaan in de stad. Met name om namen van de stripclubs XD.

 6. Super leuke vlog! Vraagje: als jullie iets in een restaurant bestellen vragen jullie dan nog voor de zekerheid of er geen dierlijke producten in zitten? Groetjes!

  1. ja, in sommige gevallen wel. Zoals wanneer we op reis zijn en het restaurant niet kennen. Bij een Aziatisch restaurant checken we bijvoorbeeld extra of er geen garnalenpasta wordt gebruikt. Bij andere voor ons onbekende restaurants checken we het ook nog wel eens extra. Wanneer het een vegetarisch restaurant is, of er op de kaart al staat aangegeven welke opties vegan zijn, dan kun je er meestal wel vanuit gaan dat de chef weet wat vegan inhoudt. Maar voor de zekerheid kun je natuurlijk altijd dubbel checken!

 7. ROFL @ de “rommelmarkt”! :-D Dat katteke! Leuk muziekje ook! Lange week gehad, moe, moeite met volzinnen ;-)

 8. Ik heb laatst al jullie vlogs ‘ingehaald’ en weet je, stiekem zijn ze best wel heel leuk! Erg tof om op deze manier een voor mij totaal onbekende stad te zien :). Ik vind srprs.me ook echt te leuk! Nog nooit zelf gedaan maar zou ik wel heel graag eens willen.

 9. Geweldige video! Lijkt me leuk, zo’n surprise tripje.
  ‘Carusel’ deed me denken aan boekhandel Waanders, hier in Zwolle.

  1. Omdat sushi met komkommer en avocado gewoon lekkerste eten ter wereld is?

 10. Wat een enorm toeval, ik zat een week voor jullie een weekend in Boekarest. Ik was helaas qua eten iets minder voorbereid en heb het als vegetariër al moeilijk gehad om iets te eten te vinden! Tijdens mijn eerste zoektocht vroeg ik een ober of hij toevallig ook iets vegetarisch serveerde, waarop ik een heel chagrijnig ‘No, we don’t!’ als antwoord kreeg. De rest van het weekend heb ik gegeten bij de Italiaan of wat bijgerechten bij elkaar laten voegen tot maaltijd. Volgende keer net als jullie van te voren maar uitzoeken waar ik kan eten ;). Verder trouwens volop genoten hoor, ik vond het een prachtige stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *