Review: Barry M nagellak

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anderhalf jaar geleden, toen ik op vakantie was op Terschelling, kocht ik bij de plaatselijke drogist een paar flesjes Barry M. nagellak. Ik had van het merk gehoord, maar ik had het nog nooit ergens in Nederland gezien… en toen kwam ik het tegen op Terschelling. Zeg nou zelf, dat verwacht je niet! Ik vond het meteen een leuk merk. Fijne kleurtjes, lakt lekker, goede prijs en blijft goed zitten. Maar toen ik onlangs ontdekte dat het merk ook nog crueltyfree (niet getest op dieren en geschikt voor vegans) is, was ik helemaal om. En nu wil ik de hele collectie.

Omdat ik niet regelmatig op Terschelling kom, ben ik echt zó blij dat ik ontdekt heb dat onze favoriete vintage webshop Attic Empire de lakjes verkoopt! En ook nog in allemaal fijne kleuren. Kijk maar in de online shop. Van Eefje kreeg ik de toepasselijk kleur ‘Spring Green’ (lekker Groene Meisjes proof) opgestuurd om te testen en wow, wat een fijn kleurtje!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De nailwrap is van H&M. Een setje met 24 nailwraps kost €3,95. Het zijn stickers in zes verschillende maten en je moet dus per nagel goed kiezen welke sticker je nodig hebt. Nu heb ik behoorlijk smalle nagels, dus ik had een beetje moeite met het vinden van de juiste sticker. Daarbij komt dat het de eerste keer was dat ik dit soort stickers plakte en het viel me eerlijk gezegd nog best wel een beetje tegen! Ik ben natuurlijk ook geen pro of echte beautyblogger, dus perfect is het nog niet. Maar! Ik vind het er tof uitzien. En daar gaat het om toch? Dit zijn twee lagen Spring Green en één laagje glanzende topcoat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De flesjes Barry M nagellak €4,00 per stuk, hetgeen ik echt heel betaalbaar vind. Zeker voor een nagellak die crueltyfree is, want ik ben gewend om daar meer voor te betalen. Ik ga nu de Blue Berry Icecream, Mint en Lemon Ice Cream bestellen. Ik kan het gewoon niet laten!
De kleuren die ik op Terschelling kocht heten Matt White, Pale Purple, Strawberry Ice Cream, Cobalt Blue en Shocking Pink. Ik weet niet of dit kleuren uit een oudere collectie zijn, maar er zullen ongetwijfeld geregeld vergelijkbare kleuren terugkomen.

Kenden jullie de nagellak van Barry M al? En wie van jullie gaat er een flesje bestellen? Ik ben benieuwd!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

12 gedachten over “Review: Barry M nagellak

 1. Leuk! Ik ben al een tijdje op zoek nasr betaalbare vegan nagellak, ze zijn allemaal best duur. Dit is prima te doen en de kleuren zien er prima uit. Ik ga bestellen!

 2. Ik gebruik al jaren Barry M, ik heb het ontdekt toen ik Londen woonde omdat dat het enige merk was met een grijze nagellak en dat wilde ik perse hebben. Altijd als ik in Londen ben neem ik dus een paar flesjes mee :) En ik vind dat dit merk ook aardig voorop loopt in de kleuren, heb bij Barry M als eerste de mintgroene nagellak gevonden.

  1. Zeker waar! Ook met textuurtjes en allerlei andere effecten. I love Barry!

 3. Grappig, op het prachtige Britse blog A Harem of Peacocks staat vandaag ook een leuk stukje over Barry M te lezen…

 4. Volgens mij zijn we in dezelfde drogisterij geweest, alleen wist ik toen niet zeker op dit merk cruelty free is.

  1. echt waar? wat grappig! in Midsland, die drogist met roze muren!

 5. Wat een prachtige kleur nagellak. Helemaal in stijl. Even een vraagje. Moet dit type nagellak nu ook gewoon met remover of aceton worden verwijderd of is daar ook iets voor te koop dat een beetje, in dit geval, mens- en milieuvriendelijk is?

  1. Hmm, ik geloof dat nagellakremover er nog niet echt natuurvriendelijk is. Wel gebruik ik een remover zonder acceton, maar of dat nou beter is… ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *