Review: Crazy Rumors lipbalms

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dat ik van lippenbalsems houd is onderhand geen geheim meer. Ik ben vooral enorm fan van zo natuurlijk mogelijke smeerseltjes, zoals Hurraw! bijvoorbeeld. Maar nu heb ik een nieuw merk ontdekt en ik ben er helemaal weg van. Het heet Crazy Rumors en komt uit New York. Het is een grappig merk met allemaal natuurlijke en vegan lipproducten die er stuk voor stuk te gek uitzien. Crazy Rumors kiest voor smaakjes/geurtjes die niet zo standaard zijn. Denk aan een Red Velvet Cake stick of een balsem met Ginger Ale smaak? Kan gewoon. Vandaag laat ik je twee collecties zien: ‘Brew’ (theesmaken) en ‘A La Mode’ (ijsjes!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ken deze smaakjes niet, maar ik denk dat ik Chai en Apple Spice het lekkerste zal vinden. Ik heb van Hurraw! ook een Chai lippenbalsem en die is erg goed. Misschien moet ik beide balsems maar eens aan een vergelijkend testje onderwerpen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoe zoet zien deze sticks eruit?! Zo leuk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit is mijn lievelings: Mint Chocolate. Deze balsem ruikt en smaakt naar de welbekende ‘After Eight’ chocolaatjes. Mmm!

De lippenbalsems zijn vegan, natuurlijk en organic.
De ingrediënten: Certified Organic Extra Virgin Olive Oil, Macadamia Seed Oil, Certified Organic Shea Butter, Candelilla Wax, Soy Wax, Jojoba Oil, Carnauba Wax, Natural & Organic Flavors and/or Pure Essential Oils, Vitamin E, Rosemary Leaf Extract, Natural Stevia.

Crazy Rumors zijn te bestellen via Dophert Goods en kosten €3,95 per stuk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook erg leuk, van hetzelfde merk, zijn de HibisKiss lippenbalsems. Deze balsems geven een beetje kleur af op je lippen. Kan handig en leuk zijn! Deze sticks kosten €5,45 en zijn ook verkrijgbaar bij Dophert Goods.

Lippenbalsemlovers out there: wie van jullie kan niet wachten om een Crazy Rumors balsem uit te proberen?!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

20 gedachten over “Review: Crazy Rumors lipbalms

 1. Dit lijken me heerlijke lippenbalsems :) Sinds ik geen mineralie olien meer op mijn lippen gebruik, zijn ze een stuk opgeknapt dus ik ben ook wel benieuwd naar deze balsems.

 2. Ik ken deze eigenlijk nog helemaal niet maar als ik het zo lees lijken ze mij erg fijn. De HibisKiss lippenbalsems vooral, een combinatie van kleur en verzorging is voor mij perfect :)

 3. Ik ben heel benieuwd naar de peppermint lemongrass!
  En naar de kleurtjes van de hibiskiss lippenbalsems.

 4. Ik kende deze niet, maar wat zijn ze leuk! Je kunt nooit genoeg (verantwoorde) lipbalms hebben, vind ik. ;-)

 5. Ow dat ziet er goed uit zeg! Lekkere smaakjes :D
  En hibiskis, geweldig! Deze moet ik hebben (al is het alleen omdat de hibiscus mijn favo bloem is :D

 6. Leuke producten. Ik ken ze nog niet. De lipbalsems Banana Split en Raspberry Sorbet lijken me heerlijk

 7. Als ik deze zou smeren zou ik constant mijn lippen aflikken en daar worden ze droog van, tegenovergesteld effect dus hihi. Leuk artikel!

 8. De mint chocolate is echt heerlijk, en ze smelten zo fijn over je lippen. Helaas is mijn stick stuk gegaan en kan ik het niet meer omhoog draaien, misschien wel tijd voor een nieuwe ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *