Review: Woodstuff

houtcollage

De Groene Meisjes houden van bamboe! Wij mochten een aantal supermooie producten uitproberen van WoodStuff.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik (Jamie) was al erg lang op zoek naar een mooi bamboe-houten horloge. Ik ben altijd meer van de hoekige/vierkante sieraden maar ik was toch erg benieuwd naar dit horloge. Wat ben ik blij dat ik hiervoor gekozen heb! Het horloge is mooi licht van kleur en is makkelijk leesbaar. Hij voelt erg stevig aan en de sluiting werkt heel soepel.  Wat ik vooral erg fijn vind is het formaat: hij is precies goed. Andere houten horloges vind ik vaak nogal groot en te aanwezig, dat is bij dit klokje niet het geval.Het enige minpunt was dat het erg lastig was om hem zelf op maat te maken. Dit heb ik uiteindelijk bij een juwelier laten doen.

Het horloge kost €69,- en is te koop op Fonq.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Merel plaatste een foto op Facebook van dit bamboe toetsenbord en een aantal van jullie werden spontaan verliefd. Het toetsenbord komt heel goed tot zijn recht in een eco-kantoor! Je kunt het toetsenbord zowel draadloos als bedraad gebruiken. Verbinding maken met de computer via bluetooth gaat erg snel en soepel. Het toetsenbord typt erg fijn en stil. Bovenal ziet het er natuurlijk erg mooi uit!

Het toetsenbord kost €59,- en is te koop op Fonq.nl

De producten van WoodStuff zijn gemaakt van bamboe. Bamboe is 100% afbreekbaar en daardoor niet milieuverontreinigend. Bamboe groeit ontzettend snel en kan meerdere malen geoogst worden. Voor het groeien van bamboe zijn geen pesticiden nodig. Kortom, een erg milieuvriendelijk materiaal! (But what about the panda’s? Gebruiken wij nu niet het eten van de panda’s? Daar zijn de meningen over verdeeld. Lees er hier en hier verschillende verhalen over.)

Naast deze producten maakt WoodStuff nog meer items van bamboe en andere houtsoorten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bamboe rekenmachine? Bekijk de andere items hier.

Wat vind jij van bamboe artikelen?

Dit artikel bevat producten die door een merk/webshop zijn opgestuurd. Bekijk hier onze disclaimer. Wij schrijven alleen over producten waar we achter staan!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

10 gedachten over “Review: Woodstuff

  1. Super cool zo’n houten horloge! Mag ik vragen hoe groot de wijzerplaat is? Ik heb namelijk een redelijk smalle pols en een te groot horloge ziet dan wat raar uit….

  2. Ik heb een hoesje voor mijn telefoon besteld via de site van woodstuff zelf en het overtreft mijn verwachtingen: zo mooi. Nu sparen voor onder andere het toetsenbord.. Aanrader!

  3. WAUW!!!!! ik hou spontaan van WOODSTUFF door jullie blog, had deze al gezien op jullie instagram! dat horloge vind ik zooooooo gaaf!!!!!

  4. WoodStuff iPad 2/3/4 Flipcase die vind ik ook gaaf! zit even te kijken op de site :-) oooohh dit is niet goed voor mijn portemonnee ;-)

  5. Het nadeel van veel bamboe spullen is dat de bamboestokken een chemisch proces door moet gaan voordat het verwerkt kan worden tot planken (waar oa deze dingen van gemaakt worden) Het is dus niet per definitie duurzamer (dan hout).

  6. Het ziet er super leuk uit! Bijn ons vorige huis had de eigenaar voor ons zonder erbij nabtr denken bamboe gepland.. Man dat is onkruid! Groeit idd erg snel en overal naar toe dus kan me helemaal voorstellen dat dit duurzamer zou zijn dan hout, een boom heeft toch wat meer tijd nodig om te groeien.

  7. Het horloge had ik al eens gezien en vond ik direct mooi. Al moet ik zeggen dat ik het toetsenbord helemaal geweldig vind. Het past perfect in mijn kantoortje met een Scandinavische stijl met veel wit. Wow!

  8. niet alle bamboe is inderdaad goed voor het milieu. de bewerkingen vragen vaak nogal wat. ook de kleding van bamboe is vaak met redelijk wat chemicalien bewerkt om de draden eruit te halen. het kan ook op een natuurlijkere manier gemaakt worden, maar dat kost weer meer geld. deze producten zijn trouwens wel heeel hoog geprijsd voor wat hun inkoopprijs is. en zelf maken is een groot woord denk ik…….tjap tjoi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *