Show us your cooking skills #2

Hoe leuk is het voor ons om te zien dat jullie onze recepten daadwerkelijk uitproberen? Het geeft ons toch het gevoel dat we het niet zomaar voor niets hebben geschreven en dat is te gek! Vorige week plaatste ik een oproepje om foto’s met ons te delen. Waarschijnlijk werden sommigen van jullie daar een beetje verlegen van, want de grote bergen foto’s bleven nog uit, maar ik vind het toch leuk om de volgende foto’s alvast met jullie te delen. Wie weet volgt er nog meer!

De eerste, prachtige!, foto komt van Loes. Zij maakte onze dadelshortbread en deed er extra chocoladesaus op. Groot gelijk heb je Loes!

Naomi maakte onze geliefde raw-vegan brownies. MMMM! We hopen dat ze lekker waren Naomi!

Ojeeee, ik ben je naam kwijt! Behoorlijk schandalig. Je maakte dit supergoed geslaagde vegan bananenbrood and it looks delish. Als je je foto herkent, schrijf dan even een comment onder het artikel als je wilt!

En ook Manon waagde zich aan de dadelshortbreads… volgens mij met succes. Wat een superleuk idee van jullie (ook van Loes) om de shortbreads in kleine muffinvormpjes te maken! Die ga ik onthouden voor de volgende keer. Dankjewel voor de tip!

Dames, bedankt voor jullie foto’s! Als je helemaal geïnspireerd bent om ook een foto in te sturen, dan kan dat via Twitter of Instagram! Vergeet ons niet te vermelden in je berichtje of foto. Op Twitter kan dat door @degroenemeisjes te vermelden en op Instagram @jamiegroenemeisjes of @merelgroenemeisjes! We zien jullie foto’s graag verschijnen.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

13 gedachten over “Show us your cooking skills #2

 1. de dadelshortbreads zijn echt favoriet hierzo! Maak ze zeker 1 keer in de week. Ben er helemaal weg van :)

 2. Oei, die post van jullie heb ik dan helemaal gemist!
  Ik ga beslist deze week één of meer van jullie recepten maken en op de foto zetten :)
  -x-

 3. ik ga maar meteen jullie twitter volgen om dit soort oproepjes mee te krijgen. En als extra motivatie om met jullie heerlijke recepten aan de gang te gaan natuurlijk!

 4. Ik heb dadelballetjes gemaakt en een leuke foto ervan met Miep, mijn kat. Maar ik heb geen Twitter en ik weet niet hoe ik moet mailen met Instagram :(

  1. Wat leuk! Heb je wel instagram? In dat geval kan je een foto uploaden en ons erin taggen door er een berichtje onder te schrijven met @merelgroenemeisjes en @jamiegroenemeisjes. Als je geen beveiligd profiel hebt, kunnen wij de foto zien. Anders niet :)

 5. Ik heb niet veel verstand van Instagram….ik heb Merel getagd dus hopelijk kun je de foto zien!

 6. He wat jammer! Ik heb gisteren jullie soft serve recept gemaakt, als verjaardagstoetje, maar ik ben vergeten ze op de foto te zetten! (ze waren toch niet zo goed gelukt, want ik had kersen uit blik ingevroren bij gebrek aan beter, en de pindakaas schoot uit). Goede reden om het nog eens te maken! :)

  1. hihi :) toch leuk dat je het geprobeerd hebt! hopelijk was het wel lekker? Gewoon nog een keer proberen en dan een foto maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *