Show us your cooking skills!

Regelmatig krijgen wij superleuke berichtjes en tweets van lezers die één van onze recepten hebben uitgeprobeerd. Vaak zit er dan een foto bij en echt waar, daar worden wij zó blij van! Het leek ons daarom leuk om jullie eens in het zonnetje te zetten, en wel op de volgende manier. We plaatsen hieronder vier foto’s van gerechten die wij gemaakt hebben en de link naar het recept staat erbij. Als je het leuk vindt om mee te doen probeer  je één van deze gerechten, maak je er een foto van en stuur je deze vervolgens via Twitter of Instagram naar ons. Wij zullen dan proberen zoveel mogelijk van jullie foto’s (met je naam erbij) in een artikel te plaatsen. Show ons dat je een groen meisje – of groene jongen – bent!

De inzendtermijn loopt tot het komende weekend. Op Twitter kan je ons bereiken via @degroenemeisjes, en op Instagram: @merelgroenemeisjes en @jamiegroenemeisjes. Vergeet ons niet te vermelden in je foto, anders zien we je misschien niet en dat zou jammer zijn!

De recepten:

Recept

Recept

Recept

Recept

We kunnen niet wachten om jullie inzendingen te bewonderen, dus kom maar door!

Liefs,

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

9 gedachten over “Show us your cooking skills!

 1. Ik heb net de Raw Gluten-free Vegan Brownies weer gemaakt… En dit keer met cacao poeder ipv cacao nibs, het ziet er gelijk al een stuk beter uit… Nu lijkt het tenminste op jullie foto, ik kan haast niet wachten tot ik het weer uit de vriezer kan/mag halen!

  1. Vergeet je niet een foto te maken en met ons te delen?

   1. Jee, gelukt!!! Maar nog geen foto gemaakt, maar dat komt wel… En dan nog even kijken hoe ik dat naar jullie ga twitteren…

    1. Hebben jullie de foto ontvangen? Hopelijk vonden jullie ‘m wel goed zo?!?

     1. Op twitter toch? Ik maak een screenshot van de foto’s die binnenkomen (en op Twitter RT ik ze) … dus als het goed is heb ik hem! :)

 2. Wat een goed idee! Ik heb alleen 1 klein probleem; ik ben niet zo hip en digitaal en heb dus geen twitter of instagram. Mag ik dan wel alsnog meedoen? Ik kan niet wachten om de gluten vrije dadels shortbread te proeven :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.