Signeersessies & free hugs bij 5 winkels van WAAR!

signerenwaar

Hoi! Wij hebben leuk nieuws! Zoals je waarschijnlijk al wel weet, lanceren wij op 14 oktober ons eerste (fysieke) boek. Om dit groots te vieren met jullie, onze leuke lezers, hebben wij een signeertour georganiseerd, samen met WAAR. (voor wie WAAR nog niet kent: dit is een fairtrade organisatie en wij werken erg graag met elkaar samen) Tijdens deze tour gaan wij in vijf WAAR- winkels, verspreid over het land, ons boek signeren. Hoe dat in zijn werk gaat en waar je ons kunt verwachten, vertellen we je in deze blogpost.

Allereerst: wat kun je verwachten wanneer je naar 1 van de signeersessies komt? Twee groene meisjes. Hapjes en drankjes. Ons boek. Free hugs. En bovenal een heleboel gezelligheid! Uiteraard is er de mogelijkheid om je boek te laten signeren (je komt tenslotte naar een signeersessie ;)) en met ons op de foto te gaan. Wij kijken er enorm naar uit om jullie daar in levende lijve te ontmoeten, omdat we heel graag willen weten wie nou die mensen zijn die ons blog en boek lezen!

Dan: waar gaan we signeren? Dat zal zijn in vijf winkels van WAAR. Te weten: Groningen, Arnhem, Amsterdam, Leiden en Tilburg. In die volgorde :)

Wanneer zijn we op welke plek?

Vrijdag     16 oktober: WAAR Groningen, 16:00 – 17:30 uur.
Zaterdag 24 oktober: WAAR Arnhem, 14:00 – 15:30 uur.
Zaterdag 24 oktober: WAAR Amsterdam Centraal*, 18:00 – 19.30 uur. (ij-passage)
Zaterdag 31 oktober: WAAR Leiden, 11:00 – 12.30 uur.
Zaterdag 31 oktober: WAAR Tilburg*, 16:00 – 17.30 uur.

Klik op de plaatsnaam voor het adres. 
Waarom staat er een * achter Amsterdam en Tilburg, vraag je je misschien af? Dat is omdat dit twee nieuwe winkels van WAAR zijn. Onze signeersessie valt in deze twee gevallen samen met de opening van de nieuwe winkels. Op station Amsterdam Centraal wordt een gloednieuwe WAAR geopend en ook Tilburg zal vanaf 31 oktober een prachtige winkel rijker zijn.

LET OP: De signeersessie in Amsterdam moet worden uitgesteld, omdat de winkel later open gaat dan gepland. Zodra we weten op welke dag de signeersessie zal plaatsvinden, laten we jullie dat uiteraard weten! 

Iedereen is welkom en de toegang tot de signeersessie (+hapjes, drankjes, met ons kletsen en op de foto gaan) is helemaal gratis. Ons boek zal bij de signeersessies te koop zijn, maar natuurlijk is niemand verplicht een boek aan te schaffen. En heb je ons boek al in huis? Dan mag je het uiteraard meenemen en signeren we het met alle liefde voor je.  Wij zouden het gewoon geweldig vinden als je dit feestje met ons komt vieren! 

En? Wie heeft er zin in een feestje? Laat je het ons weten of je naar 1 van signeersessies komt? Dan kunnen wij ons alvast op je komst verheugen! 

 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

102 gedachten over “Signeersessies & free hugs bij 5 winkels van WAAR!

 1. Aaaawh geen Rotterdam? :(
  Maar wel super leuk dat jullie dit doen! En ik koop hoe dan ook het boek

  1. Voorlopig niet, maar wie weet komt er een andere boekhandel oid die ons gaat uitnodigen :)

 2. Jaaaa ik ben er sowieso bij in Groningen. Samen met mijn moeder want zij heeft mij de groene meisjes ooit aangeraden haha.

  1. Ah super leuk!!!! Tot dan :) en doe je moeder de groeten!

  1. We vinden het ZO LEUK dat jullie komen! We kunnen niet wachten om jullie weer te zien!

 3. Ik was gisteren nog bij Waar, om de nieuwe Tony’s te proberen. Zooo lekker =P
  Jammer dat jullie niet naar Eindhoven komen.

  1. Sorry :) We kunnen helaas niet alle 15 WAAR winkels komen. We hopen dat Tilburg voor veel mensen in het zuiden van het land ook goed te doen is :)

 4. Girls on Tour, leuk!
  Niet in je eigen waar-winkel? Dacht ik je daar eindelijk eens te zien.. :-)

  SaM

  1. Jamie werkt daar al een tijdje niet meer ;) Ze heeft een functie op het hoofdkantoor nu!

   1. Aha, dan zal ik haar daar ook niet meer zoeken :-) dank voor update!

 5. Jaaaaaa! Hopen dat bol.com op tijd levert , zodat ik het boek in huis heb voor de sessie in Groningen! :)

  1. Als het goed is wel!! En anders kun je het boek alsnog in de winkel kopen en bol.com annuleren… of gewoon zonder boek komen, voor de gezelligheid ;)

   1. Via bol. com gekocht met een cadeaubon, dus dat gaat wat lastig! Maar gezelligheid is natuurlijk ALTIJD een goed idee!

 6. wat ontzettend gaaf!! Heel jammer dat de WAAR in rotterdam geen bezoekje krijgt maar jullie kunnen moeilijk alle winkels af haha! Ik ga proberen naar Leiden te komen :)

  1. Sorry :( Het lukt ons niet om naar alle winkels van WAAR te komen. Wellicht komt er nog wel een ander signeermoment in Rotterdam, als een winkel ons bijvoorbeeld uitnodigt. Maar dat weten we nu nog niet zeker. Als je er zeker van wilt zijn dat je erbij bent, dan is Leiden de beste optie denk ik :) We hopen je dan te mogen verwelkomen!

 7. Jaaaa!! Super tof! Ik kijk stiekem echt al weken uit naar jullie boek <3
  Lijkt me zo leuk om jullie eens te ontmoeten. Ik voel nu al een beetje (ongeremd) enthousiasme opkomen, haha oeps :) Ik ben er sowieso bij in Amsterdam of Leiden!

  1. Ah SUPER leuk! Hey enneh je weet: ongeremd enthousiasme is onze favoriet. Dus kom lekker binnen stuiteren en roep: HALLO IK BEN VICKY! Je weet dat we daar van houden ;) Tot dan!

 8. 24 oktober Arnhem staat in mijn agenda! Leuk. Oke, beetje jammer dat jullie niet naar Nijmegen komen maar vooruit ;-)
  Boek heb ik al voorgesteld dus leg jullie signeerpennen maar vast klaar!

  1. Sorry ;) We kunnen helaas niet alle 15 winkels van WAAR bezoeken. Gelukkig zijn Arnhem en Nijmegen dichtbij elkaar! We kijken er naar uit je daar te zien en we zullen onze Sharpie-pennen meenemen! ;)

 9. Wat zou ik graag naar één van de sessies komen. Heel soms vind ik het toch een beetje jammer dat ik in België woon ;-)

  1. Ahh.. maar niet getreurd! Misschien komt er ook nog wel een signeermoment in Belgie. Daar gaat ons boek ook verkocht worden en je weet maar nooit of daar nog een boekhandel of andere winkel een signeersessie aanvraagt. Houd onze site in de gaten! :)

 10. Jazeker kom ik en wacht ook met spanning tot jullie boek uit komt. Wel ver van mijn home town af allemaal (Zwolle) maar voor jullie reis ik graag het land door, hoor. ;) Waarschijnlijk wordt het Amsterdam en anders Groningen… Tot dan!

  1. Ah wat lief dat je dat zegt! Zowel voor Amsterdam als voor Groningen hebben we heel veel hotspots op onze site staan, dus je kunt je met gemak een dagje vermaken in 1 van die steden ;)

 11. Leuk! Leuk! Leuk! Ik ga proberen erbij te zijn in Groningen! =)

 12. Ooooo ik ben precies uitgerekend op de datum dat jullie naar Arnhem komen!! Misschien heb ik geluk en laat de baby nog even op zich wachten want in dat geval ben ik erbij!

  1. Ah gossie, alleen als het lukt hoor!! Hoogzwanger en wel kunnen we het ons ook voorstellen dat je die dag even lekker op de bank blijft hangen ;)

 13. Tof nieuws!! 24 oktober is de enige dag dat ik kan, dus moet ff kijken wat het meest praktische is. Dagje Amsterdam is altijd leuk, maar Arnhem is dichterbij.. Ga er iig proberen om erbij te kunnen zijn! :)

  1. Ah super dat je zoveel moeite wilt doen! Een dagje A’dam is wel altijd leuk he ;) En het is aan het begin van de avond, dus je kunt de hele dag op je dooie gemakje onze vegan hotspots aflopen ;)

 14. Oh geweldig! Jullie komen gewoon naar Tilburg en ook nog eens maar wen paar minuten bij mij vandaan!! :) ik heb er nu al zoveel zin in!! Ik ben er zeker bij!

  1. Super super leuk! We kijken er naar uit je daar te verwelkomen!

 15. Laat ik eens mal doen en gewoon verschijnen, de 24e in Amsterdam! :-D Moet ik me eerst nog ergens aanmelden of kan ik gewoon binnenwandelen?

  1. Wat een malle meid ben jij ;) haha! SUPER leuk! Nee hoor, je hoeft je niet aan te melden, je komt gewoon binnen wandelen en dan roep je: HALLO IK BEN LOGPOES! hihi ;)

   1. Yay! Dan kom ik inderdaad gewoon binnenlopen terwijl ik “Hallo, ik ben LogPoes!” roep. :-D Ik heb er zin in! :-)

 16. Ik kom jullie een knuffel geven in Leiden, leuk! Schaf ik gelijk jullie boek aan :D

 17. aaahneee, ik heb de 31 een concert en ik weet niet hoe laat we dan weg moeten, mehh :'( :'( Maar misschien kan ik de 24 wel komen in Amsterdam! I hope soooo!

 18. Ooooooo ik weet nog niet of ik het die dag kan halen om op dat tijdstip in Tilburg te zijn maar ga m’n best doen hoor!

 19. Woehoeeee wat leuk!!!! Ik woon in Arnhem maar ik ga die zaterdag naar een feestje….. ik ga mijn vriend lief aankijken en zeggen dat we ECHT pas na 14:30 kunnen vertrekken hihi want dat ik eerst langs jullie moet !!!! ;D Hij is een gekke maar wel heel lieve (gelukkig) vlees-eter maar hij eet gelukkig wel steeds vaker vega met&voor mij woep woep <3 Dus ik hoop dat hij snapt dat ik echt langs WAAR moet dan die zaterdag ^^ Ik wilde het boek bestellen op bol.com maar ik kan het dan dus ook gewoon bij WAAR kopen?

  1. hahhaha ah zo leuk :) Zou te gek zijn je daar te zien! Ja hoor, je kunt het boek die dag ook in de winkel kopen! WAAR zal zorgen dat er genoeg exemplaren zijn!

   1. Ik heb het aan hem uitgelegd (‘ja maar wie zijn die meisjes dan??’ ‘ja van die website waar ik fan van ben met al die recepten weet je wel’ ‘ja maar kan je zusje dan niet daar heen en het boek voor je laten signeren’ ‘neeeee ik wil ze zelf ontmoeten!!!’ ‘okee…… goed dan!’) ennnn we vertrekken nadat ik bij WAAR ben geweest yeah.

 20. Centraal Station Amsterdam?! Dat is fijn, dan kan ik mooi met de trein komen. Ik noteer m alvast in m’n agenda. Lijkt me echt zó leuk jullie in het echt te ontmoeten. En natuurlijk koop ik jullie boek meteen. Mét handtekening uiteraard, wie wil dat nou niet?!

 21. Ik mis WAAR Almere in dit rijtje… Jammer. Veel plezier met jullie boeklancering en signeersessie.

  1. Helaas kunnen we niet bij alle 15 WAAR winkels gaan signeren, we hopen dat je dat begrijpt :) Gelukkig is Amsterdam Centraal dichtbij vanuit Almere ;)

 22. Oehhh dit vind ik LEUK! Ik hoop dat het lukt om in Groningen dan langs te komen als dat wil met colleges, ik ga mn best doen :D het lijkt me zo leuk om jullie te ontmoeten! :)

 23. yeeeey Tilburg! als ik vrij ben kom ik wel even hoi zeggen! :)

 24. Ik ben helaas niet in de gelegenheid om te komen en jullie te ontmoeten :'( Maar nu vroeg ik me af, Serena van Beautylab heeft de mogelijkheid om haar boek bij haarzelf te bestellen. Ze signeert hem dan en stuurt hem naar je op. Dit weegt natuurlijk niet op tegen de free hugs ;-) Maar het verzacht de pijn van het niet kunnen komen een beetje. Misschien een idee?

  1. Klopt! Het ding is alleen dat Jamie en ik nog een baan hebben naast het bloggen… parttime dus. En dat gaan we niet redden. Dus voorlopig gaan we de boeken niet in eigen beheer verkopen, omdat dat ons qua tijd niet lukt. En we willen niet dat mensen te lang moeten wachten enz. Jammer dat je niet kunt komen, maar misschien komt er nog eens een andere gelegenheid!

   1. Ah ja da’s waar ook! Geheel begrijpelijk dus, was me even ontschoten :) Dan ga ik ‘m zeker cadeau vragen, want ik moet en zal jullie boek hebben! Thanks voor jullie reactie!

 25. Ah, ik zat al te duimen dat Leiden ertussen zou staan, en waarempel! Ik ben sowieso van de partij, stuiterend van blijdschap en onverholen fangirlism. (Is dat een woord? Bij deze!) Can’t wait!

  Als jullie in Leiden tijd over hebben kunnen jullie een kijkje nemen bij Hartendief, een toffe vintage kledingwinkel op de Breestraat. Ik ben er al een paar keer geslaagd voor een leuk jurkje, de winkel is fijn en het personeel erg aardig en eerlijk. Een aanrader, ook om gewoon even te snuffelen.

  1. Ah wat tof dat je er bij zult zijn! En dat fangirlism (prachtig woord) hoef je van ons niet in te houden, want je weet dat wij aanhangers van het Ongeremde Enthousiasisme zijn ;)

 26. Aaah wat ontzettend leuk! Ik ben erbij in Arnhem! Het lijkt mij super leuk om jullie te ontmoeten! :D

 27. WAAAAHHH echt heel leuk dat jullie dit doen maar nét als jullie in mijn hometown Leiden zijn ben ik in Maastricht!! AAAH

  1. Sorry ;) We kunnen niet langs alle 15 WAAR winkels, we hopen dat je dat snapt! Kom je toch gezellig naar Amsterdam of Leiden? maak je er meteen een leuk dagje van! Wij gaan ook vanuit A’dam het hele land door ;)

 28. Oh no! Jammer ik moet op alle data werken!
  Ik neem aan dat alle WAAR winkels jullie boek zullen verkopen toch? Haal ik de mijne in Utrecht.
  Veel plezier en succes bij de signeer sessies!

  1. Jammer! Maar inderdaad, alle WAAR winkels gaan het boek verkopen, dus dat komt goed ;)

 29. Wat leuk! Ik kom zeker langs in Tilburg. Ik was al helemaal in de war omdat Tilburg helemaal geen WAAR heeft, maar die wordt dan dus gewoon geopend, haha :D Niiiice!

 30. Hopelijk worden jullie in Zwolle uitgenodigd, bijvoorbeeld bij Waanders. Prachtige locatie.

  Ik moet helaas werken op de dagen dat jullie signeren. :( Maar ik ga het boek zeker kopen en wens jullie veel plezier bij alle feestjes. Ga er lekker van genieten, dat hebben jullie verdiend!

 31. Jammer dat jullie niet naar Utrecht komen! Hopelijk kan ik er ergens anders bijzijn!

 32. Jaa super leuk!! Haha niet verwacht dat Groningen er bij zou staan, maar gelukkig wel en zelfs als eerste! :D Super tof, ik ben ook aanwezig!!

 33. Leuk leuk :D Ik zal er bij zijn op A’dam CS. Dat wordt heel hard doorfietsen vanuit m’n werk om de trein vanuit Apeldoorn te halen. Mooi om te combineren met een bezoekje aan de Lush. :) Tot 24 oktober!

 34. Aah echt heel vet. Ik moet evne kijken of ik kan, maar ik de k dat ik wel even voor de gezelligheid naar tilburg kom.. Of er moet nog een moment zijn dat jullie in Breda worden uitgenodigd. ^^
  Geniet ervan!

 35. Ah jammer niet in Breda! Maar voor die gelegenheid rijd ik wel even naar Tilburg :D Superleuk, ik heb er heel veel zin in! En ook wel spannend, jullie zijn toch een groot voorbeeld voor me :)

  1. Wat SUPERlief dat je naar Tilburg komt! We kijken er naar uit je te ontmoeten daar!

 36. Morgen kom ik naar Tilburg speciaal voor jullie, nu wil ik er een dagje Tilburg van maken.
  Maar ik ken Tilburg helemaal niet.
  Hebben jullie tips voor leuke plekjes of winkeltjes in de buurt ?

  Liefs,

  1. En weet iemand misschien een plek waar je gratis kunt parkeren ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *