STACH ontbijtlijn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Afgelopen zaterdag werd er bij ons aangebeld: De STACH ontbijtservice! Kijk, dat is nou altijd een fijn begin van het weekend. Omdat wij heel erg van ontbijten houden vinden we het geen enkel probleem om zelf iets te maken, maar hey, tegen een kant-en-klaar ontbijtje zeggen wij geen nee. STACH heeft een nieuwe ontbijtlijn gelanceerd en vandaag laten we je een aantal producten uit deze lijn zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op dit kaartje zie je welke producten er zijn. Drie soorten juice (waarvan wij – obviously – de groene testten,) overnight oats, chiapudding, kwark.. Kortom, vegan en niet-vegan opties. Goed nieuws is dat alle producten vegetarisch zijn en een heel aantal producten dus ook veganistisch.

Wij probeerden de groene groene juice. Dit vonden wij overigens meer een smoothie dan een juice, omdat hij behoorlijk dik was. Dat komt waarschijnlijk doordat er avocado in zit. Laten we het dus maar gewoon ‘het drankje’ noemen. Het drankje was lekker zacht van smaak, niet te ‘groen’ (je weet wel, dat je het gevoel krijgt dat je een hap uit een weiland neemt) en daarbij komt dat we het flesje waarin het drankje komt echt awesome vinden. Niet onbelangrijk.

De fruitsalade vonden we wel lekker, maar zouden we zelf niet zo snel kopen. Het is echt wel een heel klein bakje en het fruit dat erin zat vonden we niet zo spannend. Nu blijkt ook dat de fruitsalade niet per se onderdeel uitmaakt van de Ontbijtlijn. Deze bakjes werden namelijk sowieso al verkocht bij STACH.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De chiapudding wordt hier vakkundig door Beppie geïnspecteerd.

Maar de chiapudding was een succes! De chiazaadjes zijn gesoakt in kokosmelk, wat het al lekker zoet maakt. Dan zat er nog een soort mango-puree bij en een bakje met wat superfoods. Nu zijn wij zelf niet meer heel erg van het superfoods over van alles heen strooien (we hebben zo onze fase gehad en nu hebben we eigenlijk geen superfoods meer in huis,) maar lekker was het wel! Het is een flinke portie, dus als je de chiapudding samen met de smoothie als ontbijt neemt, nou, dan kan je wel even vooruit!

Ontbijten buiten de deur is nog helemaal niet zo vanzelfsprekend hier in Nederland. Nouja, je kan natuurlijk altijd wel ergens voor een bak koffie en een croissant terecht, maar wat uitgebreidere opties en vooral ook zulke gezonde opties? Nee, die vind je bijna niet. We denken dan ook dat STACH hiermee weer heel slim een gat in de markt opvult. Zoals STACH dat al vaker heeft gedaan. Trouwens, even heel iets anders: we zagen dat er in Rotterdam een heuse Ontbijtbar is. Hier kan je bijvoorbeeld drie soorten havermout eten, maar ook eggs benedict en pannenkoeken, voor de niet-veggies onder ons. Mocht er iemand van jullie zich geroepen voelen om een Ontbijtbar in Amsterdam te openen; wij maken graag tijd vrij om deze hotspot te komen reviewen.

De ontbijt detox-juices kosten €3,99 en de chiapudding kost €3,75.  De STACH Ontbijtlijn staat/ligt nú in de winkels, dus ga een kijkje nemen! Check Stach-food.nl om te kijken waar de verschillende winkels zitten.

– Deze blogpost bevat producten die naar ons zijn opgestuurd. –

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

11 gedachten over “STACH ontbijtlijn

  1. Ik vind het ook niet erg om zelf een gezond ontbijtje klaar te maken, maar de producten zien er heerlijk uit. Handig!

  2. Lekker!!!
    Ik ben ook een ontbijt-fanaat. En woon bijna naast de ontbijtbar… Toch beland ik daar alleen maar voor koffie. Ontbijt liever lekker in mijn badjas thuis.

  3. De chia-pudding ziet er heel goed uit, maar ik vind het juist zo heerlijk om ’s ochtends te rommelen met allerlei ingrediënten om zo zelf een lekker mengseltje te brouwen :). Dus ik houd het liever bij mijn eigen ontbijtjes.

  4. Ziet er goed uit! Jammer dat ze (tot nu toe?) alleen nog in de winkels in A’dam liggen. Had graag een adresje gehad in Den Haag, die juices lijken mij handig voor door de weeks als ik snel de deur uit moet!

  5. Oh dat ziet er lekker uit en die juices klinken goed! Moest wel lachen om het stukje over de superfoods, heb zelf ook een aantal dingen geprobeerd en heb vorige week dan eindelijk het laatste handje gojibessen in een bakje yoghurt gegooid, mán wat vind ik die dingen vies! (Maar zonde om weg te gooien natuurlijk dus heb ze met lange tanden opgegeten haha). Weet niet waarom iedereen daar zo enthousiast over is/was, ik heb toch bijna een halfjaar over een klein zakje gedaan… Die chiapudding lijkt me wel lekker, toch maar eens proberen, klinkt ook fijn met kokosmelk! :)

  6. Ik ben gek op buiten de deur ontbijten, jammer dat daar niet zoveel mogelijkheden voor zijn. Ontbijtje van Stach ziet er goed uit (maar ik woon in Groningen, boehoe).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *