THE GREEN GIRLS GO FIFTIES

Mensen die De Groene Meisjes kennen weten dat wij dol zijn op vintage. We houden van kleding en interieur uit allerlei decennia. Omdat we geen stijl kunnen of wíllen kiezen, hebben we ervoor gekozen om vanaf nu één keer in de zoveel tijd onze huisstijl te veranderen.
Het kan zomaar zijn dat we over een paar maanden van de 80’ies overschakelen naar de hippie-sixties of de Lodewijk VI-e stijl.

Zoals gezegd veranderen wij onze huisstijl. We laten ons hierbij inspireren door beeldmateriaal, kleuren en thema’s uit het desbetreffende tijdperk.
Ook zullen we moeite doen om hier en daar wat artikelen geïnspireerd op het thema te posten.Je kunt dan denken aan recepten en looks uit die tijd. We zullen voor jullie op zoek gaan naar echte klassiekers!

We beginnen met de Fifties. The Real American Deal. The best veggie burgers of the planet, (soya-)milkshake kleurtjes, Grease lightning, desperate housewifes-looks en fresh baked vegan pies. De komende periode zal een eerbetoon van de Groene Meisjes aan de prachtige jaren ’50, die wij overigens zelf nooit hebben meegemaakt,zijn.

In de rechter sidebar tref je een grote hit uit de Fifties aan. Lekker luisteren terwijl je onze artikeltjes leest. Zo nu en dan zal hier een andere hit worden gepost. Enjoy and stay tuned!

1

Oh boy.We’re so excited!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

2 gedachten over “THE GREEN GIRLS GO FIFTIES

  1. heel leuk, de nieuwe lay out. Ziet er professioneel uit.

    Gr. Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *