Thuis bij de Groene Meisjes

Of nouja, eigenlijk op het (stads-)balkon. We hebben geprobeerd om met tweedehands en lowbudget middelen er iets vrolijks van te maken! Nu maar hopen dat er nog veel zonnige dagen komen…


Stoelen: kringloop, rotan tafeltje: kringloop, rood-met-witte emaille schaal: jaren geleden gekocht, bamboe tegen ballustrade: Intratuin, lampionnen: Tiger.dk, vloerkleed:
plasticvloerkleden.nl.

Kruk met dienblad: kringloop, hondje: kringloop, plant: AH uitverkoophoek, lantaarntje: IKEA.

Stenen potjes: kringloop, blauwe kunststof pot: Elho via Intratuin, plantjes: Intratuin, paprikaplant: Bloemen op Locatie, kastje: tweedehands Lundia, plastic tafelkleed: 1 euro bij de rommelwinkel.

Wat vinden jullie ervan? :)

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

31 gedachten over “Thuis bij de Groene Meisjes

 1. Wat een gezellig balkon! Het geeft mij gelijk inspiratie om ook iets aan mij (zeer zielige) balkon te doen. Met weinig geld kan je er zeker iets leuks van maken. Die lampionnen & vloerkleed zijn ook Γ©cht een goed idee…. LEUK!

  1. met weinig geld kan je zeker iets van je balkon of tuin maken! Vooral in deze maanden staat er bij de kringloop zoveel, want mensen ruimen hun tuintje weer op en doen de dingen weg die zij niet meer mooi vinden.. maar wij misschien wel! De lampionnen kostten met 1 euro per stuk, bij Tiger.dk in Almere. (ook in Arnhem, Utrecht.. )

 2. Ohwww wat super gezellig!!!!

  Ik ga duimen voor nog een heleboel weken lekker weer voor jullie !! (en ook voor mezelf en de rest van Nederland natuurlijk :-P)

 3. Erg gezellig en vrolijk! Ik wist niet dat je in ons klimaat paprika’s kon kweken. Dat wil ik nu dus ook haha!

  1. Volgens de verkoopster van de bloemenwinkel moet het helemaal goed komen. Het blijven wel kleintjes. Maar het schijnt dat als je ze eraf haalt, dat er wel weer nieuwe voor in de plaats komen!

 4. Erg leuk zeg. Het tafeltje had ik vroeger altijd op mijn slaapkamer, toen probeerde ik altijd een mini woonkamertje te creeren.
  Voor weinig geld kan je iets altijd leuk maken. Leuke post :)

  1. Had ik vroeger ook ! en dan ook zo’n rotan stoeltje erbij, een vaasje op het tafeltje en wat tijdschriften. En dan dronk ik daar een kopje thee, alsof het mijn eigen huisje was. hihi :)

   1. hahah inderdaad, de stoel erbij en vaasje, wierrook die ik van mij vader niet mocht branden, ahhaha

 5. Wat ziet dat er super knus uit!! Wij zijn voor onze moestuin ook op zoek naar zulke stoelen, maar ze zijn erg gewild bij de kringloop. Geniet van jullie fijne balkon :)

  1. klopt ja! Je ziet ze nu veel minder dan vorig jaar. Vorig jaar hebben wij er een paar op de kop getikt, echt voor een paar centen! Waar is jullie moestuin? We hebben er namelijk wel 1 of 2 over. Je mag ons even mailen als je wilt?

 6. Een kleine tip; leuke fel gekleurde papieren lampen bij de Action van rond de 0,70 cent per stuk.

  1. goede tip! er kunnen immers altijd meer versiersels bij ;)

 7. Dat ziet er heel gezellig uit! Ik weet niet of jullie een V&D in de buurt hebben, maar die hier in Rotterdam heeft nu enorm goede sale met de outdoor dingetjes. Zo zag ik gisteren lampionnen en windlichten en dat soort spul al vanaf een euro!

 8. Dat ziet er tof uit! Ik vind dat planten een balkon altijd meteen sfeer geven. En jullie paprikaplant heeft al vruchten, awesome! Mijn tomatenplant wil er maar niet aan geloven, erg jammer.

  1. niet genoeg zon denk ik he? het is natuurlijk ook een matige zomer…

 9. Echt een heel mooi balkonnetje! Super gezellig! Daar schijnt de zon altijd volgens mij ;-)
  En jullie hebben gewoon verse paprika’s! Njam!
  Geweldige retrovondsten ook! En zo’n plastieke tapijtjes zijn leuk, wij hebben er eentje in huis van Kitsch Kitchen :-)

 10. Met recht EN uit eigen ervaring zeg ik: het mooiste balkon in Amsterdam! Liefs vanuit Zwitserland. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *