Geschreven door: Merel

2 gedachten over “Tip: Miss Green & Little Green Dress kledingfeestje

  1. Ik vind de kledingruilfeesten zo’n goed initiatief!!! Ik ben nu begonnen met de Free Fashion Challenge en ik mag niets nieuws kopen voor een jaar (juli 2014 stopt mijn challenge). Ik mag alleen wel ruilen :) Ik heb nog niks gepland staan, want ik ben op dit moment nog heel erg aan het vasthouden aan alles wat ik in mijn kledingkast heb hangen (wat echt treurig is want ik heb belachelijk veel kleding) dus ik moet leren loslaten en zo’n ruilfeest zou me daar best eens bij kunnen helpen.
    Ik zit er ook over te denken om wat kleding te hergebruiken voor stoffen ‘buntings’ op mijn bruiloft :) Jaja, je wordt nog creabea met zo’n uitdaging!

  2. Ah leuk! Ik heb alleen laatst al mijn kleding weggedaan in van die zakken aan de straat… Bovendien heb ik eigenlijk nooit ongedragen kleding! Lijkt me wel heel leuk zo’n dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *