TIP VAN DE GROENE MEISJES: 2 ZUSJES EN JAN (MET WINACTIE)

Soms wil je gewoon iets leuks voor jezelf kopen. Of voor iemand anders,kan natuurlijk ook. ‘2 Zusjes en Jan’ is een uitermate gevaarlijke webshop voor dit soort momenten. De hele webshop staat vol met kleine hebbedingetjes, zoals magneten, broches, oorbellen, blikjes en buttons, die je er altijd nog wel even bij kan hebben. Van schattige hertjes tot retro-mevrouwen, van snorren tot tuinkabouters, je vindt het hier allemaal. Niet te serieus en behoorlijk ‘girly’, daar houden De Groene Meisjes wel van.

We laten je onze favorieten zien…

Allereerst de broches voor dames. Wij bestelden een allerschattigst babyhert. Een prachtig afgewerkte broche, met leuke details.

Wat denk je van deze poedel?

Ook erg leuk; wenskaarten met eigen ontwerp van 2 Zusjes en Jan. Van deze kaarten krijg je gewoon zin om een setje postzegels te kopen en de pen op te pakken.

En als laatste: handige magneetjes in retro-stijl. Ideaal en leuk voor op de koelkast in een retro keuken!

 

De artikelen zijn zelfgemaakt door Joselien, die veel tijd en aandacht in haar producten stopt. Er wordt gewerkt met mooie materialen en je ontvangt het artikel prachtig ingepakt. Een cadeautje voor jezelf, of om zo aan een ander te kunnen geven!

Nu komt het leukste gedeelte;

Wij mogen twee prijsjes weggeven! En wel op Facebook en op Twitter. Op Facebook zullen we een winbericht plaatsen waar je op kunt reageren, verder word je dan verzocht om naast ons, ook 2 Zusjes en Jan te ‘liken.’ Dit is de link naar de Facebookpagina van 2 Zusjes en Jan: klik!

Op Twitter houden we een retweetactie, waarbij het winbericht geretweet wordt en je ons en 2 Zusjes en Jan moet volgen.

Wat kan je winnen? We mogen een setje magneten en een broche verloten! Die winnaar krijgt van ons bericht en mag zelf een setje magneten of een broche uitzoeken bij 2 Zusjes en Jan!

Wij gaan nog even verder kijken in deze leuke webshop. De kettingen en de zakspiegeltjes zien er namelijk ook zo leuk uit… Zucht.

 

 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

2 gedachten over “TIP VAN DE GROENE MEISJES: 2 ZUSJES EN JAN (MET WINACTIE)

  1. dit is een te leuke winactie om aan me voorbij te laten gaan, ik doe mee!

    ps. dit recept hieronder lijkt me weer overheerlijk. wou ik net havermoutkoekjes maken as vrijdag. ik denk dat ik dit recept ga opvolgen!

  2. De spulletjes zijn niet zo mijn stijl, dus ik laat deze winactie aan me voorbij gaan.
    Aan alle anderen die meedoen: veel succes! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *