Tip van De Groene Meisjes: de VeggieLifeIsGood 2013 agenda

De groep veggies & flexi’s groeit hard. En het leuke is, veggielife is FUN!
Om dat te laten zien, proeven & beleven, is er dit jaar de eerste veggie agenda: de ‘VeggieLifeIsGood2013’. Hoe te gek is dit?! Dit soort ontwikkelingen geven toch maar weer eens aan hoe hip&happening een groener leven momenteel is. Het ‘veggieleven’ is erg lekker én goed voor jezelf & de wereld om ons heen. Het wordt ook gewoon steeds leuker!

Wil jij je collega’s of schoolgenoten laten zien waar jij voor staat en iedere dag geïnspireerd worden? Dan is deze agenda het perfecte cadeautje voor jezelf!

Over de agenda

De VeggieLifeIsGood agenda is een kleurrijk exemplaar, bomvol met groene tips, evenementen, fabulous receptjes, handige (online) adressen en nog veel meer. De agenda kost € 14,95 en is (vanaf vandaag!) te bestellen via veggielifeisgood.nl. Op deze site vind je ook meer afbeeldingen om een idee te krijgen van hoe tof de agenda eruit ziet.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

9 gedachten over “Tip van De Groene Meisjes: de VeggieLifeIsGood 2013 agenda

  1. ziet er idd erg leuk uit die agenda….ik twijfel btw immer over mijn keuze daarin en denk ieder jaar moet ik niet eens digitaalgaan….toch doe ik dta dan weer niet…

  2. Ziet er erg leuk uit. Ik begrijp dat veel veganitische meiden hier mee rondlopen. Zelf zou ik hem toch niet kopen, maar toch is hij erg leuk!

  3. Ziet er leuk uit, en een tof idee. Maar bij mijn eerste blik op de website zie ik vooral allemaal recepten met kaas. Daar ga ik als vegan dan toch niet mee rondlopen.. Jammer!

  4. Leuke agenda, mooi vormgegeven ook! Maar ik hou zelf meer van rustige agenda’s zonder al te veel plaatjes en met veel schrijfruimte dus ik denk niet dat deze agenda heel handig voor me is.

  5. Ik vind de vormgeving behoorlijk tina/fancy niet mijn smaak. Sowieso koop ik liever een tijdschrift ipv een thema agenda, maar ieder zijn keus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *