TIP VAN DE GROENE MEISJES: FASHION FOR HOME

Zoals onze lezers wel weten, houden wij van een vintage interieur. Het liefst struinen we ieder weekend alle kringloopwinkels in de regio af, op zoek naar mooie oude spulletjes. Ook gaan wij graag op bezoek bij lezers die een mooi ‘kringloophuis’ hebben. We luisteren dan met plezier naar de verhalen over waar de meubels en spullen allemaal vandaan gekomen zijn. Kortom: wij zijn tweedehandsliefhebbers in hart en nieren. Echter, we begrijpen het heel goed dat er ook mensen zijn die niet van kringlopen houden. Misschien vind je het teveel moeite, of vind je het idee van nieuwe meubels gewoon prettiger, maar vind je een vintage- of retrostijl wel heel erg leuk. Voor deze mensen hebben de Groene Meisjes een leuke tip: Fashion For Home!

Via de zoekoptie ‘Retro meubels’ selecteerden wij onze favorieten en we maakten er een sfeerplaatje van:

Wat een toffe meubels! Wij zijn vooral van de witte stoel en de bollamp gecharmeerd. Deze lamp is overigens nog maar één van de mooie lampen die Fashion for Home verkoopt. De staande variant van deze lamp, een bureaumodel, vinden wij bijvoorbeeld ook te gek!

Natuurlijk verkoopt Fashion for Home niet alleen maar meubels in de retrostijl, maar dat is wat ons persoonlijk aanspreekt. Welke stijl in huis heeft jouw voorkeur? We lezen het graag bij de comments!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

3 gedachten over “TIP VAN DE GROENE MEISJES: FASHION FOR HOME

  1. Leuke site met erg gevarieerde meubels, wel een onthouder!
    Bij ons zouden de 2 en 3 zits banken Greenwich in zwart kunst leer het denk ik goed doen maar de retro stoel Dowel vind ik ook byzonder fraai!

  2. Vind de stijl wel leuk maar liever dan toch vintage en lekker sneupen in de kringloop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *