TIP VAN DE GROENE MEISJES: FOOD FILM FESTIVAL

Jaaaa! Het is bijna weer zover! Het Food Film Festival komt er weer aan! En wel in Studio/K het favoriete verlengstuk van onze woonkamer. Timorplein in Amsterdam Oost, dat is waar je het weekend van 16-17-18 maart moet zijn!

Wat houdt het festival in?
De website van het festival zegt: “Het Food Film Festival is een driedaags festival over alles wat met eten te maken heeft met eten in de breedste zin van het woord. Er is ontzettend veel over voedsel te vertellen en tegelijkertijd vertelt hoe en wat we eten ontzettend veel over ons. Eten is cultuur, eten is identiteit.” We dompelen ons drie dagen onder in alles wat met eten te maken heeft en duurzaamheid en ‘good food’ spelen hierin de hoofdrol. Er zijn films te kijken, menu’s te proeven, spulletjes om te kopen, kunst te bewonderen, feestjes te vieren en events om bij te wonen. Teveel om op te noemen!

Wat is er zoal te doen?
De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en De Groene Meisjes hebben hun tickets al in de pocket. Wij gaan in ieder geval naar een film, DIY Shorts, over het zoeken naar een duurzamer voedselsysteem. Dat onderwerp spreekt ons zeker aan! Verder zullen wij een bezoekje brengen aan de Ambachtelijke Markt op het Timorplein (we hopen dat er lekkere dingen te proeven zijn!) en verder laten we ons tijdens deze driedaagse verrassen al het leuks dat er te doen is.

Check hier het programma van het Food Film Festival en bestel hier je tickets. Wees er vlug bij, want de ervaring leert dat dit festival vrij snel uitverkocht is. Wel wordt er een deel van de kaarten achtergehouden voor de verkoop aan de deur, maar als je zeker wilt weten dat je een plekje hebt bij een bepaalde film die je heel graag wilt zien, dan is online bestellen aan te raden.

We zijn ervan overtuigd dat het Food Film Festival weer een geweldig feestje wordt en we zouden het te gek vinden om jullie daar tegen te komen!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

2 gedachten over “TIP VAN DE GROENE MEISJES: FOOD FILM FESTIVAL

  1. Ik kwam via een reactie op Beautygloss.nl hier terecht. Wat een verfrissende blog! Ik ben geen veganist, sterker nog ik ben dol op vlees, maar ik probeer het wel biologisch en groen te doen. Aan het goede adres ben ik hier, denk ik!
    Ik ga jullie volgen. Toffe schrijfstijl!!

    1. Dat is echt een heel groot compliment voor ons, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *