TIP VAN DE GROENE MEISJES: ‘STUDIO 117’ MET WINACTIE!

Bijna iedere vrouw zal dit probleem herkennen: je hebt een te grote tas bij je, waar je teveel spullen instopt, en je telefoon ligt altijd op de bodem. Fijn, met je huissleutels er bovenop. Menig iPhoneschermpje ziet er na twee maanden al niet meer uit, en ook de achterkant van je tablet moet het ontgelden. Daarvoor heeft Studio 117 de vrolijke oplossing gevonden: superleuke handmade sleeves!

Wendy, eigenaresse van Studio 117, ontwerpt en maakt de sleeves zelf. Ze gebruikt hiervoor de leukste stofjes en maakt alle sleeves (voor telefoon/tablet en laptop) precies op maat. Dit is om te voorkomen dat je smartphone zomaar over straat stuitert, omdat hij uit het hoesje glijdt.
Het motto van Studio 117 is ‘Cover your mobile device with happiness’ en dat vinden wij een perfecte omschrijving van dit te gekke label. De hoezen worden met zorg gemaakt, ingepakt en verzonden. Wanneer je een bestelling plaatst bij Studio 117 geef je dus aan welk ontwerp je graag wilt en voor welk apparaat je de sleeve bestelt.

Wij kregen een hoesje voor Jamie’s HTC smartphone en een sleeve voor Merels iPad opgestuurd. Beide van het type ‘Love’, een vrolijk roze met wit bloemetjespatroon.

Het hoesje is stevig en de telefoon past er precies in. Op de voorkant zit een ‘insteekvakje’ waar je nog een papiertje of kaartje in kwijt kunt. Het telefoonhoesje kost 17,50 euro.

Ook de iPad sleeve is mooi op maat gemaakt. De drukknoopjes op de voorkant zorgen ervoor dat je iPad niet uit de sleeve kan ontsnappen. Ook op deze sleeve zit een insteekvak. Ideaal om nog wat losse papieren in kwijt te kunnen! De iPad sleeve kost 34,95. De sleeve is van een prachtige kwaliteit, gemaakt van mooie stof en met een goede afwerking.

We weten niet wat jullie ervan vinden, maar als wij naar deze hoesjes (en de andere ontwerpen op de site van Studio 117) kijken worden wij daar erg vrolijk van. Dit is toch veel leuker dan de standaard effen gekleurde hoesjes die je vaak in de winkels ziet hangen? Trouwens, het is nog veel origineler ook, want de hoezen van Studio 117 worden maar in kleine oplage gemaakt!

Winactie

Studio 117 geeft een telefoonhoesje weg aan een van onze lezeressen! Wij vinden dit een ontzettend lief gebaar en we hopen dat er iemand heel erg blij mee zal worden! Wat je moet doen om mee te dingen naar deze prijs? Like de Facebookpagina van Studio 117 (deze vind je hier) en je moet het contactformulier op de website invullen, om te melden dat je meedoet aan de actie van De Groene Meisjes. Het contactformulier vind je hier. We wensen jullie heel veel succes!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

18 gedachten over “TIP VAN DE GROENE MEISJES: ‘STUDIO 117’ MET WINACTIE!

  1. Leuk! We zijn heel benieuwd wie de winnares wordt :)

 1. hee wat leuk, ik heb echt jaren geleden een hoesje voor mijn minilaptop besteld daar. Ik was online op zoek naar iets wat niet zwart en saai was… Ben er nog steeds heel blij mee! Ik heb geen smartphone. Mijn verrotte oude nokia kan prima zo in mn tas… dus ik sla deze winactie even over :)

 2. Leuke winactie! Ik heb alleen nog een heel oude telefoon, dus kan helaas niet meedoen, maar zal Studio 117 onthouden.

 3. Leuk zeg! Al die reacties! We hopen dat we nog te horen krijgen wie de gelukkige winnares is! :)

 4. Ook ik doe mee. Ben al een tijdje op zoek naar een iPhonesleeve, en deze zijn echt superleuk!

 5. Hallo, ik wil graag een stoffen telefoon hoesje voor mijn iPhone maar verkoopt u deze ook….

  Ik wil deze voor mijn moeder haar verjaardag geven op 13 oktober.

  Lieve groet Jenna 14jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *