Tips van de Groene Meisjes

De Groene Meisjes hebben weer een aantal fijne spots op het internet voor je verzameld. Een momentje over voor jezelf? Eventjes niks anders te doen?
Scroll even door deze sites heen…ze zullen je niet teleurstellen!

Schermafbeelding 2013-08-25 om 07.36.58

Hanke, één van onze lezers, ging op vakantie naar Porto en ze liet ons haar vakantiefoto’s zien. Laat Hanke nou eens een supergoede fotografe zijn. Dit moeten jullie even zien!
Door deze plaatjes heb ik absoluut meteen zin om op reis te gaan. Wat een prachtig landschap en wat een fijne sfeer. Wow! Op Hanke’s site vind je nog meer mooie foto’s. Zeker de moeite van het bekijken waard!

Schermafbeelding 2013-08-25 om 07.38.16

Het is nu een jaar geleden dat wij Pop als kitten uit het asiel hebben geadopteerd. We hadden ons geen liever en makkelijker katje kunnen voorstellen. Echt, we zijn zo blij met haar!
Helaas zitten er altijd nog veel te veel kittens in het asiel. Kittens hebben veel verzorging en aandacht nodig. Dit kost veel geld en tijd. Stichting Dierenbescherming bedacht een ludieke actie om de kittens te helpen. Via knittens.nl wordt een oproep gedaan om massaal kittens te gaan breien of haken. Met de opbrengst van de verkoop van deze wollen katjes kan de Dierenbescherming de verzorging van de kittens financieren. Wat een ludieke actie! Echt heel erg tof.
Via deze link kan je brei-en haakpatronen downloaden. Succes!

cat9

Om nog even in de kattensferen te blijven: dit geweldig lieve linkje kwamen we dit weekend tegen op Facebook. De vriendschap tussen een kind en een kat. Te lief voor woorden.
Gewoon even kijken dus!

 

Schermafbeelding 2013-08-25 om 07.49.02

Jullie weten dat ik een enorme fan van het blog A Beautiful Mess ben. Nu kwam ik dit tegen: een brillencollectie van Elsie en Emma bij Bon Look. Ik wil ze. Allemaal!
(en als wij later groot zijn willen we ook onze eigen brillenlijn, hihi)

 

 

Schermafbeelding 2013-08-25 om 08.19.58

 

Als ik een momentje voor mezelf heb, zit ik graag een beetje te scrollen (en pinnen!) op Pinterest. Man o man, wat een overload aan mooie en lekkere dingen komt daar voorbij.
Je raakt niet uitgekeken, heel gevaarlijk. Ik kan niet eens beginnen met het plaatsen van fijne plaatjes die ik tegen ben gekomen, omdat ik niet kan kiezen. Daarom zou ik willen zeggen: volg onze borden, dan zie je ze allemaal in 1 keer! Je vindt ons via deze link.

Schermafbeelding 2013-08-25 om 08.00.59

En dan als laatste: het blog ‘Oh So Lovely,’ van de twee vriendinnen Stef en Erin uit Canada. Bij het zien van de homepage kon je me al wegdragen. Vintage, mooie vormgeving en een lekker positief sfeertje. Love it! Als jij dit blog gaat bekijken, vergeet dan niet om de categorie ‘Inspiring Homes’ goed te bestuderen.

Veel lees- en kijkplezier!

Liefs,
De Groene Meisjes

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

13 gedachten over “Tips van de Groene Meisjes

  1. Waw, zoveel moois! A Beautiful Mess kende ik al, mijn nieuwe bril lijkt eigenlijk wel een beetje op de ‘poppy’. Die laatste blog ben ik maar meteen gaan volgen. De ‘inspiring homes’ categorie is inderdaad een echte aanrader. :)

  2. Bedankt voor de erg leuke tips. :) Ik vind vooral ‘Oh So Lovely’ eindeloos interessant, en wou maar dat ze wat dichterbij woonden! Ik heb net gekeken, en Winnipeg is 1930 Kms hiervandaan! Ja, Canada is geen klein kikkerlandje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *