TWEEDEHANDS LIEFDE : INTERIEUR INSPIRATIE

Op Twitter kregen we onlangs de vraag of we een artikeltje konden maken over de blogs die wij volgen om inspiratie op te doen voor ons eigen (kringloop-)interieur. Wat een leuk idee! We doken in onze Favorieten-map en sprokkelden wat adresjes bij elkaar. In dit artikel vind je de linkjes naar de sites en hier en daar een screenshot.We hopen dat jullie er iets aan hebben!

Liefgeval.blogspot.com
Liefgeval hebben we nog maar kort geleden ontdekt, maar we zijn nu al fan. Nikki verzamelt allerlei leuke dingetjes uit kringloopwinkels. Hertjes, theekopjes met bloemetjes, mooie blikken…Allemaal dingen waar De Groene Meisjes ook dol op zijn! De sfeer op deze site is prachtig, je blijft maar kijken. Pastel en lieve dingetjes, wow.

The Selby
Deze site volgen we al een tijdje. Dit is echt een prachtige blog met heel inspirerende interieurfoto’s van allerlei geweldige huizen, overal en nergens. Regelmatig komt Berlijn, onze lievelingsstad, voorbij. Zucht, hoe geweldig zou het zijn? Zo’n mooi huis in Berlijn…


Ook deze website hebben we nog maar net ontdekt: Zilverblauw. Een leuke blog, die sowieso de moeite waard is om even te checken. Maar kijk vooral naar deze pagina: Zilverblauw/Our Home. We krijgen een kijkje in het supervrolijke, prachtig ingerichte huis van Anki en familie. Veel van de spulletjes zijn tweedehands (kijk op de site ook onder het kopje ’thrifting’) en erg kleurrijk. Nice!

De volgende website is meer grappig en praktisch dan inspirerend, maar toch de moeite waard om te noemen: Gevonden op Marktplaats. Julien zoekt dagelijks naar de mooiste dingen op Marktplaats en verzamelt de advertenties. Wat een leuk idee! Je realiseert door deze site weer hoe enorm veel mooie, leuke, grappige, maar ook spuuglelijke spullen er in omloop zijn!

 

 

Dit is een juweeltje; Dottie Angel. Wat Tif weet te maken van vintage stofjes, prulletjes en vondsten uit de kringloopwinkel: amazing! Dottie Angel is ook te volgen op Instagram, we zeggen je: je blijft kijken! Extra leuk: er staan ook ‘How-To’s’ op de site. Zelf dingen maken is natuurlijk nog leuker!

 Als laatste een tip van onze vriendin Susanne uit Berlijn: Freunden von Freunden, een prachtige blog waarbij de lezer een kijkje krijgt in verschillende woningen. Heel uiteenlopende woningen, van strak modern tot rommelig vintage. Voor elk wat wils dus! Leuk: Freunden von Freunden heeft ook een boek uitgebracht, waarin alle huizen worden samengevoegd. Erg fijn om naar te kijken!

Nu zijn we natuurlijk heel benieuwd of jullie nog meer vintage interieur-blog-tips voor ons hebben, feel free to share some!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

10 gedachten over “TWEEDEHANDS LIEFDE : INTERIEUR INSPIRATIE

  1. Leuk, heb ze weer onder mijn favorieten gezet!

    Wat zoet maar ik volg het wel met plezier: allemaalkleurtjes.blogspot.com

  2. Leuk die tips! Ik heb zelf ook een echt kringloophuis en weer allemaal projectjes liggen, inspiratie is altijd welkom!

  3. Zilverblauw is zo leuk, niet mijn stijl in ons huis, maar het plezier en liefde voor elkaar spreekt zo aan. Ik ga eens kijken bij Sortie Angel.

  4. Zilverblauw is zo leuk, niet mijn stijl in ons huis, maar het plezier en liefde voor elkaar spreekt zo aan. Ik ga eens kijken bij Dotie Angel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *