Tweedehandsliefde in huis – 2012

In 2012 hebben wij maar liefst negen fantastische huizen mogen bezoeken voor de rubriek “Tweedehandsliefde in huis.”
Het bleek één van de best gelezen rubrieken te worden. Niet zo verbazingwekkend, want wie kijkt er niet graag bij een ander binnen? Wij hebben er in ieder geval enorm van genoten en we hopen met deze rubriek te laten zien dat je met tweedehands spullen je huis geheel op je eigen manier, in je eigen stijl, kan inrichten. Dat zie je in vogelvlucht op deze negen fotootjes.

Lieve Roelien, Lot, Natalia, Sarah, Nathalie, Babette, Suzette, Jantien en Hilde Anna; nogmaals superbedankt voor de gastvrijheid en het showen van jullie prachtige huizen!
In 2013 willen we minstens twaalf geweldige huizen bezoeken. Dat is ons streven voor de komende tijd. Denk jij dat jouw huis geschikt is voor onze rubriek? Wij zien graag een mailtje verschijnen!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

19 gedachten over “Tweedehandsliefde in huis – 2012

 1. Ha groene meisjes,

  Volgens mij woon ik bij jullie in de buurt ( Amsterdam Oost ) en heb ik een goed huis voor tweede hands liefde. Zou het leuk vinden om bij jullie op de site te verschijnen,

  Groet,
  Madelon

 2. Wat een geweldige huizen!
  Ik heb een soortgelijk kastje als de middelste foto die ik binnenkort hopelijk in mijn nieuwe woonruimte kan plaatsen. Heb gelijk weer inspiratie nu ;)

  1. Leuk om te horen! Ik moet zeggen dat wij ik ook iedere keer weer geïnspireerd raak. Eigenlijk door alle afleveringen van Tweedehandsliefde in Huis. Iedereen heeft wel iets in zijn/haar interieur waarvan ik denk: dat wil ik ook wel! :)

 3. Wat een prachtige foto’s en mooie huizen! Ik zou ook zo graag kringloopmeubeltjes in mijn huisje zetten. Helaas is mijn nieuwe huisje (waar ik vanaf 1-1-2013 zal wonen), al gemeubileerd…

  1. Oh, dat ken ik. Ik heb een jaar in een al gemeubileerd huis gewoond. Ik vond het zo jammer dat ik er niet echt iets van mezelf van kon maken.. (al was het een mooi huisje hoor ,en geen lelijk interieur ofzo) Dus ik was heel blij dat ik anderhalf jaar geleden mijn eigen paleis kon maken van mijn huidige huisje :) Jouw tijd komt vast ook nog!!

 4. Tweedehandsliefde is huis is mijn favoriete rubriek op jullie site. Ik smul ervan. Wat leuk dat jullie al veel aanmeldingen hebben. Ben heel benieuwd. Kan niet wachten op nieuwe edities. Hopelijk kan ik mezelf ook nog eens aanmelden ;)

 5. Ook mijn favoriete rubriek hier! Naast de tweedehands outfits :-) Ik weet niet of mijn huis stylisch genoeg is om in aanmerking te komen, maar zal jullie wel mailen. Heb best veel 2ehands spullen en ben gek op kringloopshoppen. Als ik niet getrouwd was, zou er nog meer retro en vintage enzo in mijn huis staan… :-)

 6. Meiden! Ik vond het een super ervaring en kijk wat er van gekomen is?!:)
  Dikke x voor jullie

 7. Ik heb echt genoten van deze rubriek. Mede door de mooie foto’s hoor (oog voor detail!). Ik verheug me op nieuwe huizen!

 8. Wat een leuke huizen waren het en heb alle blogposts met plezier gelezen :D Kijk uit naar nieuwe huizen en inspiratie die ik gelijk kan op doen ;-)

  1. fijn he? Dit is echt mijn favoriete rubriek. Ik kijk nu al uit naar alle nieuwe afleveringen in 2013!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *